Zodia GEMENILOR (17)
Raspunsuri - Pagina 17
blackgirl0 spune:
Sunt bine! Intr-un final, nici macar nu am timp sa ma gandesc la mine. Sa plang. Problemele altora sunt mereu mai importante. Luni seara mi s-a spus ca numai este nimic in uter. Marti dimineata vad "tot" pe tampon... Si dupa-masa ma suna mama ca s-a taiat din prostie cu un cutit in picior. Fugi cu ea la chirurgie, la urgenta sa o coasa. Seara... alta distractie. Sotul mi se plange si ma tine treaza o jumate de noapte cu o durere de masea. Durere, pentru care nu a a facut nimic toata ziua. Nooo, m-a asteptat pe mine sa-i rezolv problema. Si i-am rezolvat-o. Toata nopatea mi-a plans cu lacrimi ca il doare. Maseaua. Miercuri fa-i mancare, cocoloseste-l, fa-i programare la dentist. La munca, altii au probleme, auu dureri mai importante ca ale mele. Eu... cand sa mai plang, cand sa mai sufar? Toti imi spun ca si altele au mai patit asa ceva, si uite! au doi-trei copii, sanatosi. Eu de ce nu???? Explicatia ginecologului??? Pai doamna doctor, doar stiti ca mareu medicii au probleme. La ei, nimic nu merge ok! Si care-i vina mea????? Ce daca sunt medic? Asta nu inseamna ca nu pot sa am un copil al meu????
Horoscopul azi:
Esti intr-o forma intelectuala foarte buna, care iti influenteaza favorabil relatiile cu cei din jur. Poti avea succes in toate activitatile legate de familie si in afaceri. Te sfatuim sa-ti stabilesti clar prioritatile, ca sa nu pierzi vremea. Asculta si parerile persoanei iubite!
Saptamana aceasta:
Luni si marti sunt zile in totalitate romantice - deci, normal, ca numai la asta te gandesti. Desigur, ai succes la serviciu si in societate, impresionezi oamenii cu abilitatea ta de a dezbate diverse teme. Dar ceea ce se intampla cu adevarat in viata ta, tine de aceasta parte romantica. De miercuri pana vineri, astrele te vad pe un teren total nefamiliar. Incerci sa ramai increzator(oare) si atent(a) in acelasi timp, dar este o balanta greu de mentinut. In week-end, tu si stii-tu-cine, faceti ceva impreuna si aveti parte de un timp plin de viata.
Olim, bucura-te de clipele acestea! In momentul acetsa, invidiez ORICE mamica!
olim spune:
blackgirl0, nu ai de ce sa invidiezi pe nimeni, bebikul tau te asteapta acolo undeva.Sigur totul va fii ok.Nu se mai stresa degeaba, mai ales ca ai toata viata inainte pentru un copil.Fiecare lucru la momentul lui, si poate nu era mometul pentru un copil.Sunt sigura ca ne vei da vestea mare in curand

lunna75
, bombilicul meu e tare cuminte, doar cand ii este foame face mare galagie, dar incep sa am suficient laptic, si nu mai e o problema asa mare.Acum ma ajuta sotul, iar peste 2 saptamani vine sora mea aici si sta pe perioada de vacanta.Dar sa stii ca e mai bine ca suntem doar amandoi, ca asa nu ma streseaza nimeni.
va pupam pe toate si va dorim o seara frumoasa
+
Alexandru Marius
Luna75 spune:
Olim,felicitari lui Alexandru ca nu te solicita prea mult-noptile nedormite au fost cosmarul meu pana la aproape 6 luni
intr-adevar cateodata e mai bine sa nu ai pe nimeni alaturi ca sa nu ti se umple capul cu fel de fel de
- cate case,atatea obiceiuri si atatea moduri de a creste un copil
blackgirl,se pare ca saptamana asta nu a fost prea buna pentru tine - multe probleme,insa cum spunea si Olim totul la timpul lor
multa rabdare si sa auzim cat de curand vestea cea mare
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Luna75 spune:
Horoscopul zilei
Cānd priviti la cei din jur cāt de īncrāncenati si tensionati sunt, va vine sa rādeti, ba chiar sa faceti haz de ei, pentru ca nu puteti īntelege de ce se agita atāta. Dv. sunteti īntr-o pasa buna, nimic nu va deranjeaza, ci gasiti chiar si din micile esecuri, un motiv de a glumi. Cu zāmbetul pe buze si cu optimism debordant īn suflet, orice problema va parea minora, deci capul sus orice ar fi!
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Tzuni spune:
Hello frumoaselor!
Olim, faci fata noului statut?
Doina, tu ce mai faci? Esti bine?
Luna, citesc tot ce scrii la horoscop si mi se potriveste, sa stii!
Blackgirl nu fi trista. Inseamna ca nu era acela bb-le! Insista! Bb-le tau e pe aproape! Curaj si nu dispera!
va pup pe toate
Mihaela_Amalia oare ce face?
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
olim spune:
frumos horoscop pe azi
tzuni
, ne descurcam destul de bine zic eu, mai ales ca nu am soacra sa ma tot dadaceasca
, iar tati ne ajuta enorm de mult.
Blackgirl ti-am trimis un pm

luna, multumim
adevarul ca e tare bine sa il cresti singuri, ca il ai asa cum l-ai crescut, plus ca nu iti reproseaza nimeni nimic.
pupam toate fetele

doinabita spune:
Blackgirl 

Tzuni,eu sunt varza, mama s-a operat, de marti e la mine, i-au scos fierea, ea e in dormitor, Dan in sufragerie, fug de la unul la altul 

incerc sa rezist...
La serviciu vei fi plin de entuziasm. Se poate sa ti se propuna un post mult mai interesant sau sa fii promovat. Nativii ai caror copii sunt adolescenti vor avea de intampinat unele probleme cu acestia.
Va pup pe toate, va doresc un weekend cat mai placut!!!
Doina Bita
Tzuni spune:
Of, Doina, ce pot sa-ti spun? Putere MULTA, ca ai nevoie!
Si sa nu te neglijezi! manaca bine si odihneste-te cand reusesti sa te asezi jos!
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
olim spune:
Am vrut doar sa ma laud cu bombilicul meu si v-am pus poze sa il vedeti![]()
[http://www.flickr.com/photos/olimpiabota/?saved=1]
blackgirl0 spune:
Olim, super bebele! Ce ochisori mari!
Si pare si tare mancacios! Mai ai putere penntru noptile nedormite, durerile de burtica sau alte probleme de-ale "bombilicului"? Sper sa va descurcati in trei, ca o adevarata familie. Si felicitari taticului ca va ajuta! Mare lucru! Azi am stat si eu cu nepoteii poate mai mult ca de obicei si acum sunt sigura ca ei, copiii, sunt medicamentul general valabil. Parca sunt alta fata de ieri!
Trebuie sa va multumesc tuturor pentru sprijin! Nu am mai intrat, dar am citit mesajele voastre si poate aveti dreptate! Nu a fost sa fie!
Doina, imi pare tare rau ca nu am fost singura cu o saptamana aiurea! Tu, mai mult ca oricine, ai motive sa te plangi. Si totusi nu o faci... Multa sanatate mamei!
Tzuni, ce iti face fetita? O vei lua la tine de sarbatori? Ce fain ar fi sa puteti impodobi bradul impreuna!
Luna, tare adevar grait-ai in horoscop! Azi mi-a fost tare bine! Nu fizic, dar am moralul ridicat! In mare parte si datorita voua!

Pe maine:
Puteti avea o mare reusita cu prilejul unei scurte calatorii in interes de afaceri. Va sfatuim sa aveti rabdare si sa evitati discutiile in contradictoriu cu partenerul de afaceri.
Dupa-amiaza reusiti sa rezolvati o problema sentimentala mai veche.
Din punct de vedere financiar nu aveti de ce sa va plangeti
Un week-end plin cu soare!