Mamici de mai-iunie 2008 (15)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Monik 16 succes miine la eco...uite ce-a trecut timpul si pe la odiseea noastra. Mai ieri mergeam eu la eco de 12 si voi fiind mai mici ca sarcini nu aveam cu cine sa impart pareri...

David (10 nov 2004) si
Simona 15+ puiul mic
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!
Multumesc de sustinere fetelor!Am plans ieri..o groaza si sunt trezita de la 5!
Am fost la eco..BB e bine,are 12 mm si 7 s si 3 z,colul 3.5 cm,inchis,DPN 21.06.2008.I-am vazut inimioara iar..sunt fericita!Sper sa fie bine.M-a sfatuit sa stau macar 1-2 saptamani acasa(asta ptr.ca atata timp cat stau in pat,numa doare nici burta,nici spatele..).Mi-a mai spsu la eco ca as fi racita si de aceea ma doare burta..Stiti de asa ceva?????
O sa-mi iau medical cred icnepan cu saptamana viitoare....sa stau 2 saptamani,macar sa treaca perioada asta 'critica'.
Pupici multi

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Andreea, pai de ce-ai plins draguta mea, ca m-ai si speriat? De fericire banuiesc, ca l-ai vazut pe bb la eco..Sau esti atit de trista ca vei sta linistita acasa una doua saptamini, la televizor sau citind o carte, sau colorand cu Mariuca ta....
Felicitari pentru eco si pentru ca totul e bine si nu-ti mai face atitea probleme. Lasa baiatul in pace, nu-l mai stresa

David (10 nov 2004) si
Simona 15+ puiul mic
Daviduchele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

"neata!!!!

Bravo, Andreea, ma bucur din suflet ca esti bine!! Ti-am tinut pumnii, sa stii!

Ce bine ca a inceput ziua cu vesti bune! Si mie vad ca mi-au trecut senzatiile alea ciudate si mi-au trecut si crampele stomacale. Offf, ce bine e sa nu ai probleme. Sper doar sa nu-l fi afectat pe bebe toate durerile astea ale mele.

Alina 13+

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Simona,de plans am plans aseara..cand nu stiam ce va fi.M-a si certat dt cand m-a vazut asa 'distrusa'.maine oricum stau acasa si de luni cred ca 2 saptamani ma rasfat...
Alysh,multumesc.Burta ma mai doare inca..off....numai sa-mi treaca!

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Buna dimineata fetelor.
Andreea ma bucur ca totul e bine si ca te-ai linistit.

Astazi ma simt excelent.Se pare ca la mine greturile apar doar duminica si luni - eventual marti(asta e 3-a saptamana cand se repeta ). Cred ca eu is mai ciudata, sau nu-mi prieste weekendul.
Se pare ca incep sa am si eu insomnii; ma trezesc in jur de 6, si-apoi am un somn cu intreruperi. Si pe la 7 is fresh, dar mi-e asa de greu sa plec de sub plapumioara, asa ca mai lenevesc

Intre timp imi urmaresc evolutia burticii, si nu mai inteleg nimic. Acum o saptamana aveam ditamai burtoiul (dupa ce mancam). De cateva zile incoace a revenit burtica la forma initiala. Azi-dimineata parca era mai marisoara. Eu sper ca peste o luna sa se vada si burtica mea de .

O zi superba tuturor (pe-aici e soare, dar frrrrrrrrrig ).

Lilly 11+ Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Neata fetelor!
L-am intrebat ieri pe dr. daca sunt normale durerile de burtica. A spus ca daca seamna cu junghiuri sau usoare dureri musculare, sunt normale. Eu am cam tot timpul mici dureri, disconfort si senzatie de incordare in burtica, dar dr a spus ca e normal.
Ieri am facut eco pt triplu test. Bebelina mea dormea, desi eu eram agitata nevoie mare. Am ceva probleme cu fluxul sangelui in arterele uterine si dr mi-a facut un doppler, dar important este ca presiune din vase sa tot scada pana in saptamana 20, daca nu, facem tratament.
Laurita cat cantareste flacaul tau? Mie la eco morfo de 12 sapt dr mi-a spus ca bebelina are in jur de 70g si 9.5 cm. M-am ingrijorat nitel pt ca o prietena fusese inaintea mea, in sapt 11 la morfofetala si bebelina ei avea 100g. O fi normal asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by Diana79

Cory74 La multi ani, sarcina usoara in continuare si un bb sanatos.

Cleo78 vroiam sa te intreb de ce scrii tu ca ai 15+ la sapt??? Adica stiu ca ai cu 3 zile mai mult ca mine. Ca eu azi am implinit 14 sapt....hmmmm

Cami am vazut pozele cu Sofia, e o dulce sa va traiasca.

Numai bine tuturor.

Diana 14+ si de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

preventiv Diana, peventiv.
Sincer, nu imi dau seama de ce am scris 15. Cred ca am calculat gresit. Neuronu meu...lucreaza part time. Stii ce e amuzant? mi-e lene sa corectez. Peste 4 zile intra in normal

15+ cei mai fericiti parinti

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cadina

Neata fetelor!

Laurita cat cantareste flacaul tau? Mie la eco morfo de 12 sapt dr mi-a spus ca bebelina are in jur de 70g si 9.5 cm. M-am ingrijorat nitel pt ca o prietena fusese inaintea mea, in sapt 11 la morfofetala si bebelina ei avea 100g. O fi normal asa?

Cadinuta, la mine in 14 sapt avea 90 d egrame...asa ca eu nu cred ca are asa mare importanta greutatea, cu atit mai mult cu cit estimarile aparatelor nu-s asa precise...S-a mai scris pe forum aici, vizavi de greutatea bb-lusilor si pe mine daca ma intereseaza acest aspect e mai mult asa, orientativ, caci stiu sigur ca nu pot s-o iau ca pe o certitudine.
Si nu am acum eco de 12 apt dar la mine parca avea 65 de grame...deci stai linistita...

David (10 nov 2004) si
Simona 15+ puiul mic
Daviduchele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Andreeap ma bucur mult ca-i totul ok!..vad ca te-ai si distantat de mine cu DPN-ul...cine stie ce voi mai afla si eu la eco morfo de trim I.

http://bd.lilypie.com/VIk2p3.png

Mergi la inceput