Mamici de mai-iunie 2008 (15)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by andreap

Simona,de plans am plans aseara..cand nu stiam ce va fi.M-a si certat dt cand m-a vazut asa 'distrusa'.maine oricum stau acasa si de luni cred ca 2 saptamani ma rasfat...
Alysh,multumesc.Burta ma mai doare inca..off....numai sa-mi treaca!

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Acum am pricipit..

David (10 nov 2004) si
Simona 15+ puiul mic
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinik spune:

Buna dimineata ...aproape la pranz...!!!

M-am luat cu treaba pe la servici si nu mi-am dat seama cum a trecut timpul. Ieri a inceput sa ma doara rau burtica... de fapt stomacul . Apoi si capul... Si cand am plecat in pauza de pranz nu m-am mai intors. Am stat in pat si am bolit, m-am hidratat intens cu ceaiuri si limonada.. Ah ce imi place mai nou limonada.. cea din lamai adevarate...
Iar azi sunt iar la servici. Ma simt ma bine. Cel putin pana acum... C asimt ca daca nu mananc ma paste iar o durere de stomac. Asa ca ma duc sa vad ce mai au colegii pe birouri. Ca eu deja am ras tot ce mi-am adus de acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Simonica iti multumesc mult ca ma linistesti de ficare data. Imi iubesc atat de mult bebelina ca as muri sa fie ceva in neregula...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Salutare! nu am mai intrat de mult pe aici, dar nu vam uitat...Sunt mult mai ocupata pt k tati al nostru a plecat pt 1,5 luni..si ..eu sunt si mamica si tatic...
Dumnezeu m-a intarit si odata cu plecarea lui mi-au trecut si greturile si starea de rau, caci altfel nu stiu cum ma descurcam.
Am citit pe diagonala, deci nu pot raspunde fiecareia, dar am vazut k s-a vorbit de dureri..sunt normale in anumite limite, dar nu trebuie sa stati cu ele. Tb sa luati no-spa, pt k orice durere a vostra inseamna suferinta si orice suferina a mamei= suferinta a lui bb...
Credeam k dupa atata lipsa a mea pe aici incep sa vad carucioare,...dar nimic...Eu de-abia astept sa aflu ce estecaci toata lumea din jur e convinsa k fac fetita, numai eu zic k e tot baiat...
Am mai citit k ati facut si echo morfo si translucenta nucala.la cate saptamani le-ati facut?Eu stiam k pe la 12 se face, dar cand am sunat sa ma programez, mi-a zis k 13-14...

Madalina 13+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Darius la 9-10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Madaluta, eu am facut translucenta nucala si toate masuratorile la 12 saptamani si o zi. Stiu ca se fac intre sapt 11-14, asa ca te incadrezi.

Despre plecarea lui tati te inteleg, al meu va pleca 4 zile si simt ca innebunesc deja. Mai ales acum, de cand sunt , sunt tare dependenta de el.

In leg cu sexul bebelului si eu sunt atat de curioasa......abia astept sa aflu, sper din suflet sa-mi spuna macar cu marja de eroare, la urmatoarea ecografie, ce va fi.

Alina 13+

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Buna fetelor ... eu nu am mai intrat de mult, poate ati si uitat de mine...am mai fost o data la spital si se pare ca mia facut tare bine pt ca nu mai am nici greturi si de 1 sapt nu am mai vomitat deloc, doar o data adik. Vreau sa va intreb, voi ati simtit miscarile lui bebe ? eu inca nu, desi ma chinui seara sau cand mai am ocazia sa le simt. Miam dat seama ca eu sunt cea mai in varsta burtica de aici ... A inceput si la mine sa se vada burtica si la urmatoarea vizita la dr aflu si ce e bebe meu, as putea sti deja, dar nu vreau sa mai fac un eco doar pentru asta, o sa am rabdare pana peste 2 saptamani, oricum eu la inceput nu vroiam sa stiu ce e pana vine pe lume, dar mam razgandit, e mai usor mai ales cu lucrusoarele lui, sa stii culorile si alte chestii (papusele sau masinute ?).. vam mai citit printre randuri, nici nu stiu cine mai e si cine nu... dar sper ca toate sunteti bine si in continuare, si va pup pe toate fara exceptii.

Geta 14+, iubitoare de
http://getutza81.hi5.com - eu si cristi
http://bd.lilypie.com/Ssvkp3.png - pana vine bebe
http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=19741172 - bebe mic la eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory74 spune:

salutare fetelor!
inca o data multumiri pt urarile de ieri, m-am simti f bine, chiar daca am mai imbatranit un an.
noi suntem bine, burtica parca a crescut putin, nu f mult.
si timpul trece asa de greu, pana pe 22 mai e un secol, asa mi se pare mie abia astept sa-l vad pe BB meu puturos.
andreea ma bucur ca totul e f bine si bucura-te ca stai acasa linistita.
va pup pe toate si o zi cat mai calduroasa in casa ca afara e frig rau de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

Astazi am venit la serviciu.. mi-a trecut si burtica, iar raceala e pe trecute, e buna lamaia :)

maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

getutza: miscarile lui BB se simt dupa 17-18 sapt, mai ales la primul bb. pe darius l-am simtit tocmai la 20 de sapt.

Madalina 13+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Darius la 9-10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Buna fetelor!
Ma primiti si pe mine in randul vostru? Va citesc de ceva timp, insa nu prea am avut curaj sa intru, mai ales ca am avut ceva problemute (sangerari, hematom, fibrom) insa de cateva saptamani mi-e destul de bine.
Deci datele mele sunt : DN : 11-08-1978, UM : 03-09-2007, DPN: 07-06-2008.
Voiam sa va zic ca de catva timp am si eu ceva dureri abdominale, asa ca niste cutite, sper sa fie numai uterul care se mareste si nimic altceva. La noi nu se dau mai deloc medicamente, numai Materna, in rest, aveam sangerari si nici macar nu mi-au zis sa stau linistita acasa. Ei zic ca daca sarcina e cu probleme atunci e mai bine sa o elimini din primele saptamani
In fine, sper sa treaca toate si sa ma bucur si eu de bebelul meu pe care tare il dorim!
Va pup!
Andreea 8+

Mergi la inceput