Mamici de mai-iunie 2008 (15)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Cory74 La multi ani !Sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos.

Anca 10 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Cory74 La multi ani, sarcina usoara in continuare si un bb sanatos.

Cleo78 vroiam sa te intreb de ce scrii tu ca ai 15+ la sapt??? Adica stiu ca ai cu 3 zile mai mult ca mine. Ca eu azi am implinit 14 sapt....hmmmm

Cami am vazut pozele cu Sofia, e o dulce sa va traiasca.

Numai bine tuturor.

Diana 14+ si de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna seara fetelor!
Suntem si noi pe aici.

Cory, la multi ani fericiti alaturi de bebe si familia ta!

Noi am zburat cu bine, mica mea Lara a fost tare cuminte pe drum - se vede ca s-a mai marit si intelege mai multe; am avut o gramada de treburi de facut, si acum a adormit la 19. Party time si pt mine!

pt. fetele cu dureri de burta - multa sanatate, sa scapati cat mai repede!

Andreap, succes maine!

Maine merg si eu in sfarsit la doctor la ecograf si sper sa aflu si data mai precisa a nasterii si mai ales sa aud ca e totul bine cu bebele.

o noapate linista tuturor
Adriana 12+, mami de Lara (22.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Fetele,

Bine v-am regasit, va mai citesc, dar intru mai mult in we, in timpul sapt e foarte greu...
Am fost azi la eco de 12 sapt.
e biiine..

Translucenta nucala 0,8 mm, cica e f bine dc e sub 1 mm. E bine tot ce e sub 2,5 -3 mm.
Osul nazal, de aasemenea, se vede. Am inteles ca la cei cu Sindrom Down nu s-ar vedea..Ciudat...nu inteleg de ce.

Se misca bb, inota in saculetzul lui, isi rasfira la noi toate 5 degetelele de la manutze, ne arata niste talpi frumoase..
A fost extraordinar, cum dadea din manutze, parca incepe sa fie bebelusul meu,sa ridice manutzele la mine.:)

Vorbeati de crampe..si eu am tot avut, si ceva ce seamna a contractii, eu am considerat ca se mareste uterul..
La fel, cu insomnia, ma scol si eu la 2-3 noaptea si stau treaza pana pe la 6...cred ca e din cauza ca adorm devreme, fiindu-mi rau.. la 8 sunt gata!
Dar nu stiu cum identificati voi miscarile lui bb.
Mi s-a parut si mie de cateva ori, dar nu pot spune cu sigurant ca era miscarea lui, sau intestinele mele care-si gaseau alt loc :(

Mai astept sa zic sigur dc se joaca sau nu:)

V-am pupat. aveti grija de bbei si muulta sanatate.

Laurita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Laurita, nici nu prea ai cum sa il simti la 12 saptamani... Mai tarziu un pic, trebuie sa ai un pic de rabdare. Cand se va intampla n-ai cum sa confunzi senzatia cu altceva. Sarcina usoara si bebe sanatos!!

Oana 33+ Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Salutare fetelor

Cory sa ai o zi minunata si iti doresc o sarcina cat mai usoara.

Eu se pare ca am o perioada foarte proasta. O sa treaca, sper ca o sa fie cat mai curand...
Am impresia ca e tare greu uneori...
Eu experimentez de vreo ceva saptamani dureri de muschi abdominali, ca si cum as avea febra musculara. Stie cineva daca e normal? Eu m-am uitat pe net, am cautat dar chiar nu am gasit nici o informatie.
O sa o intreb maine si pe dr. la consultatie, sa vad ce imi zice.

Hai ca va pup si cred ca in curand o sa merg sa fac o baie si ma bag in pat...

Va doresc o seara placuta si fara greturi

Felicia 8+ viitoare mami de peanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Buna seara fetelor :)

Cory ma alatur si eu celor care te-au felicitat de ziua ta, multa fericire si un bebe sanatos si iubacios .
Felicia - sunt un pic mai aproape de tine, in vizita pe la olandezi :p nu stiu insa cum sa te ajut, uite o pentru tine !
Laura - felicitari pentru eco si bebitz ! Sa stii ca si eu il pandesc pe al meu dar, desi e agitat rau, inca nu am simtit nici macar o revolta de matze :( Of ...
Fetelor care merg la eco - succes, asteptam vesti ;)
Fetelor cu dureri de burtici - curaj... eu nu va pot sfatui deloc, deoarece nu am avut nici macar dureri de CM (de fapt nici alea nu stiu cum sunt - va dati seama ce soc o sa am la nastere, la contractii ... ooo) la burtici :)
M-ati speriat cu povestea voastra cu placenta mai ales ca stiu si eu un caz, nu vreau sa dau detalii ca m-a socat pe mine destul ... Vorbeam cu olandeze si ele nasc intr-adevar acasa, fara nici un fel de anestezie - oooooooo Imi place tara asta dar ... mai bine vin aici cand am copii deja :D

Hai va pup, sunt terminata, am niste insomnii groaznice, de-abia dorm vreo 2 ore noaptea - zau, nu stiu de unde am atata energie sa rezist :)

Simona

http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png

http://picasaweb.google.com/s.vilau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

quote:
Originally posted by fecian

Salutare fetelor

Cory sa ai o zi minunata si iti doresc o sarcina cat mai usoara.

Eu se pare ca am o perioada foarte proasta. O sa treaca, sper ca o sa fie cat mai curand...
Am impresia ca e tare greu uneori...
Eu experimentez de vreo ceva saptamani dureri de muschi abdominali, ca si cum as avea febra musculara. Stie cineva daca e normal? Eu m-am uitat pe net, am cautat dar chiar nu am gasit nici o informatie.
O sa o intreb maine si pe dr. la consultatie, sa vad ce imi zice.

Hai ca va pup si cred ca in curand o sa merg sa fac o baie si ma bag in pat...

Va doresc o seara placuta si fara greturi

Felicia 8+ viitoare mami de peanut

Din cate stiu eu e normal, sunt ligamentele care se intind.

Alina 11+

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Felicitari!!! Eu ma bucur tare mult cand citesc vesti bune despre voi... Ma gandesc ca poate imi vine si mie randul .
De cand citesc despre crampe si burti intarite am devenit paranoica si mi se pare ca m-am molipsit...
Peste 2 sapt merg si eu la eco de 12 sapt si am mari emotii...Trece timpul asa de greu...
Va doresc numai bine!!! Sa veniti cu vesti bune despre bebei sanatosi si voi in forma!!!

quote:
Originally posted by Reallaura

Fetele,

Bine v-am regasit, va mai citesc, dar intru mai mult in we, in timpul sapt e foarte greu...
Am fost azi la eco de 12 sapt.
e biiine..

Translucenta nucala 0,8 mm, cica e f bine dc e sub 1 mm. E bine tot ce e sub 2,5 -3 mm.
Osul nazal, de aasemenea, se vede. Am inteles ca la cei cu Sindrom Down nu s-ar vedea..Ciudat...nu inteleg de ce.

Se misca bb, inota in saculetzul lui, isi rasfira la noi toate 5 degetelele de la manutze, ne arata niste talpi frumoase..
A fost extraordinar, cum dadea din manutze, parca incepe sa fie bebelusul meu,sa ridice manutzele la mine.:)

Vorbeati de crampe..si eu am tot avut, si ceva ce seamna a contractii, eu am considerat ca se mareste uterul..
La fel, cu insomnia, ma scol si eu la 2-3 noaptea si stau treaza pana pe la 6...cred ca e din cauza ca adorm devreme, fiindu-mi rau.. la 8 sunt gata!
Dar nu stiu cum identificati voi miscarile lui bb.
Mi s-a parut si mie de cateva ori, dar nu pot spune cu sigurant ca era miscarea lui, sau intestinele mele care-si gaseau alt loc :(

Mai astept sa zic sigur dc se joaca sau nu:)

V-am pupat. aveti grija de bbei si muulta sanatate.

Laurita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata dragele mele...O neata friguroasa ca-ntr-o iarna geroasa, dar ma bucur ca azi stau acasa cu puiul meu rasfatat. Dupa masa am sa merg la coafor sa ma vopsesc, d'abia astept.
Burtica mi-a crescut serios fetelor...si simt si eu dureri mici, dar nu ca la ciclu, ci simt asa uneori cum se lasa asa burtica ai am o durere surda jos, ca si cum m-ar apasa pe organe...Nu-mi amintesc sa fii simtit asa la David.Ieri m-am programat la eco de 21-22 de saptamini. Am sa merg pe 19 decembrie, tot la dr Albu...Acum, ca dau 300 Ron la Iosup sau 370 la Albu tot aia-mi e..Si sincer merg doar asa pentru o vizionare si o cunoastere mai aprofundata a donsoarei din burtica
Andreea, cum iti mai e? Sa stiic a si eu am mai avut pete cafenii asa, si la David si acum, dar fara sa am si dureri de ciclu. Am considerat ca e o secretie mai ciudata asa cum au majoritatea gravidelor. Dar pentru ca esti in 9 saptamini si eu la 9 sapt am avut desprinderea de placenta(si am ramas marcata de virsta asta a sarcinii), e mai bine sa mergi la dr sa vezic e-ti spune..Succes mult, zic ca n-ai de ce sa te temi

Surioara (laurita) miscarile lui bb sunt ca si cum te impingeasa usurel cineva pe dinauntru sau ca si cum ar merge ceva pe acolo. Imposibil sa nu-ti dai seama. Eu la David am simtit pe la 16 saptamini prima miscare si fara sa am experienta am stiut ca el era.. Mai asteapta un pic 2-3-4 saptamini. Poate esti norocoasa si simti mai devreme.
Mie ieri timp de vreo 5 minute mi-a miscat de citeva ori. Am stat numai cu mina pe burtica pe locul unde misca puiuta, zambind asa in gol, bine ca nu s-a sesizat nimeni la serviciu. Va dati seama ce fericita am fost!!!1
Pupici, mai vorbim azi. Am sa va pun poza dupa coafor...

David (10 nov 2004) si
Simona 15+ puiul mic
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput