Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Pentru Dan si pentru cei ce au nevoie exista un medicament unguresc ce stimuyleaza maduva sa produca celule stem adulte. Merita incercat. Medicamentul se gaseste in bucuresti avetzi detalii pe www.flavin7.ro. Sper sa nu se supere adminii fiindca nu e o reclama e o informatie pentru cei ce poate aceasta e o mare sansa. Exista acolo si niste postari ale unui medic care a tratat pacientzi cu acest medicament.
Eu zic ca merita sa incercati el costa in jur de 2 milioae 800 lei vechi ... deci mult mai putzin decat o operatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Doina si Dan, sanatate multa si sa va aduca Mosul un sac mare plin de speranta!

Pogonici mic
Gogoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Rodica, multumim pentru informatie.Am citit si dupa sarbatori o sa o cantactam pe doamna doctor de acolo sa mergem cu Dan sa il vada si sa ne prescrie tratamentul.Merita incercat !!!!
Andora iti dorim si tie si familie tale "Sarbatori fericite"!!!!
Sacul cu sperante e mare...noutatile sa apara!!!!ca le asteptam!!!
DOAMNE AJUTA!

Doina Bita

Mergi la inceput

Acum pe seara a sosit un cadou pentru Dan!!!!O saltea speciala pentru pat!!!!Este de la Bianca!!!!Multumim draga Bianca din suflet!!!Este atat de necasara!!!!Speram din tot sufletul ca peste trei ani sa fie altora de folos...sa o putem da mai departe caci asa i-a spus astrologul lui Dan, la emisiunea 9595!!!Ca in trei ani vor aparea schimbari majore in bine pentru el!!!!Multumim mult de tot!!!!
DOAMNE AJUTA!

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Doina, a aparut din nou 9595 la emisiuni inregistrate pe site-ul A1 insa nu este decat emisiunea de astazi(vineri)...si am dat pe arhiva si curios...din 12.12.2007 pana in 21,12,2007 nu mai apare nici o emisiune 9595 inregistrata
sper sa-si revina totusi sa o puteti "da jos" daca zici ca nu o aveti inregistrata klumea...si tare as vrea sa o vad si eu...
si numai bine...si tie si lui Dan

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Monica, am vazut si eu.O sa vorbim cu cei de la Antena 1 , sa vedem ce se poate face.Noi o avem inregistrata , dar au mai fost pauze se la semnal...si e destul de mare si nu pot sa o urc pe Youtube la cum merge netul la noi .
DOAMNE AJUTA!

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

DAN,DOINA,va urez din suflet CRACIUN FERICIT si un AN NOU plin de bucurii,impliniri si sanatate!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evitan spune:

Sunt mamica unui baietel ...special, va citesc de fiecare data cand intru pe forum---si asta se intimpla zilnic, va urmaresc aparitiile la tv, tot ce pot sa va spun e ca va admir din tot sufletul, multa putere va doresc, si ...speranta moare ultima, nu-i asa? Sarbatori fericite, si multa putere tuturor mamicilor si puiutilor in lupta cu viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

SARBATORI FERICITE SI SA VI SE IMPLINEASCA VISELE CAT MAI CURAND!
Calde imbratisari,
LiaMia

Mergi la inceput

Mirela, si noi va dorim din tot sufletul numai bine!!!SARBATORI FERICITE TUTUROR!!!
Noi zilele astea am avut probleme cu netul...nu am avut net de loc!!!Niste imbecili au taiat cablurile...
Dan este bine.Face gimnastica cu mare indarjire!!!
DOAMNE AJUTA!!!!!

Doina Bita

Mergi la inceput