Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou (4)
Raspunsuri - Pagina 8
LiaMia spune:
Doina, cand mai treci pe la banca, sa cauti ca a venit Mosul!
Numai bine va doresc si sa dea Domnul sa fie bine la toata lumea!
DOAMNE, AJUTA!
LiaMia si Florin
doinabita spune:
Monica, incerc sa am grija si de mine....vad eu , ies si din asta...
Lia maine o sa merg la Mos!!!Multumim mult !!!
Dan e bine, face gimnastica, asteptam progresele!!!
DOAMNE AJUTA!
Doina Bita
doinabita spune:
Lia, nu am reusit sa ajung la Mos!!!Dan frison, mama nevralgie intercostala au ajuns flacoanele de EPITELIN.Maine sper sa am o zi mai usoara si sa ajung la Mos.
DOAMNE AJUTA!!!
Doina Bita
maru spune:
asta e ce am gasit despre polysporin
Prevents infection and helps accelerate the healing process of minor burns. Relieves the pain and itch of burns. Non-greasy and odourless. Does not sting.
15gm.
Medicinal Ingredients (per gram): 10,000 units Polymyxin B (as Sulfate), 0.25 mg Gramicidin, 50 mg Lidocaine Hydrochloride.
Non-medicinal Ingredients> (alphabetically): Mineral oil, paraben, petrolatum, polysorbate, propylene glycol, water, wax
CAUTION: For external use only. Avoid contact with eyes; if this occurs rinse thoroughly with water. Do not use over large areas of the body, in deep or puncture wounds, animal bites or on serious burns; or for more than 7 days unless directed by a doctor. If irritation occurs, discontinue use and consult a doctor.
Doamne'ajuta!
POZE
monica-elizabet spune:
doina, nu ai mai intrat de multicel...sper ca sunteti bine si multa sanatate
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
LiaMia spune:
multa sanatate, Doina, tuturor! iar tie, in plus, multa putere. e o perioada mai grea, dar o sa treaca.
speranta trebuie sa ramana vie si totdeauna e folositor sa incercam sa privim spre mai bine.
te imbratisez cu drag,
Lia
doinabita spune:
Lia, multumim mult.La banca nu am ajuns caci am avut eu probleme de sanatate, azi m-am externat...rinichii imi fac probleme.
Monica nu am mai intrat caci am fost internata cateva zile.Acum sper sa fie mai bine.
In seara aceasta la ora 17 , pe Antena 1, la emisiunea 9595 este emisiunea la care a fost Dan invitat.Astept si eu sa o vad caci nu am fost atunci cu el.
DOAMNE AJUTA!
Doina Bita
monica-elizabet spune:
Doina, ai grija de tine si de Dan, sanatate multa aia astept sa vad emisiunea
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
doinabita spune:
Monica, multumesc mult!si tie iti doresc sanatate multa!!!Problemele mele sunt din cauza greutatilor ridicate....am rinichiul drept deplasat ...si zilele trecute , deoarece carutul lui Dan nu mai functioneaza, adica telecomanda...impingand sa il duc in sufragerie...am crezut ca mor de durere...oricat as vrea sa ma protejez...cateodata nu se poate...
Dan face gimnastica cu aceiasi ambitie,nu se lasa de loc...de unde o avea atata putere???Am vazut si eu emisiunea, caci nu am mers cu el atunic caci era operata mama...mi-a placut mult cum gandeste!!!
DOAMNE AJUTA!
Doina Bita