Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou (4)
Raspunsuri - Pagina 7
doinabita spune:
Eu abia acum plang, caci in prezenta lui Dan nu plang, caci ma cearta.
Maru, nu am folosit asa ceva, ma uit sa vad ce contine caci Dan e alergic la peniciline.Daca nu gasesc iti spun.Pana acum am folosit Curiosin, la una merg bine, la cealalta stationeaza.
Soni, eu nu am putut sa plang cat era Dan cu mine, imi inghiteam lacrimile.
Monica , merge inainte Dan, are o ambitie!!!ma da pe spate!!!
DOAMNE AJUTA!
Doina Bita
LiaMia spune:
Buna,
M-a impresionat mult sa-l vad pe Dan in sfarsit cu verticalizatorul, in picioare.
Se vede ca a tras mult dupa operatie, caci imi pare un pic mai slabit decat inainte: trebuie ca are o vointa de fier si nu m-ar mira, pentru ca are cu cine semana - cu tine, Doina.
Va doresc numai bine, sa dea Domnul sa vina rezultatele asteptate de toti cat mai repede! Orice progres va sterge lacrimile si suferinta care l-au adus pentru ca Bucuria si Fericirea au acest dar: sa ne faca sa uitam!
Pentru escare eu as incerca si EPITELIN http://www.pcfarm.ro/produs/1726/Epitelin---unguent . E o crema de plante care mie mi-a facut bine cand nimic altceva nu mi-a mers. Si ca bani, e foarte convenabila. Eu puneam epitelin peste noapte cu pansament deasupra ca sa mentina zona respectiva tot timpul sub actiunea cremei.
Va imbratisez cu drag,
LiaMia si Florin
doinabita spune:
Helbi, multumim mult!!!
LiaMia, asa este, Dan a mai slabit, dar nu ii face rau, avea si mai are kilograme in plus.Am facut comanda de Epitelin prin telefon.Multumesc mult caci mi-ai spus de medicament.Noi avem ceva probleme cu calculatorul, din aceasta cauza nu am mai scris, am luat un hard cu imprumut caci al nostru s-a ars.
Dan sta in verticalizator in reprize de cate 4 ore , de doua ori pe zi.In rest face cu bicicleta si scripetele gimnastica. Nu ameteste la verticala, asta e un lucru bun.Mergem inainte!!!!
DOAMNE AJUTA!
Doina Bita
monica-elizabet spune:
mama mia ce mult...8 ore...chiar are o ambitie de fier omushorul Dan si spor la treaba in continuare
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
LiaMia spune:
DOAMNE, AJUTA!
Ai scris ca Dan are alergie la peniciline si atunci e mai greu de gasit un medicament alopat care sa-i mearga. Asa ca, bazat si pe eficienta dovedita pe propria piele a acestui unguent/ acestei creme, m-am gandit ca v-ar prinde bine sa va spun de ea. Sper sa dea rezultate la fel de bune si la voi.
Spor la antrenamentele intensive (opt ore fara ameteli e ceva dupa atata vreme)si sa ne auzim cu bine!
Va imbratisez,
LiaMia si Florin
doinabita spune:
Da, LiaMia, , avem probleme cu alergia la peniciline, de la mine au mostenit-o copii...Si eu sper sa mearga bine cu Epitelin.Faptul ca nu ameteste de loc , dupa ce a stat numai in carut si in pat este extraordinar.Si noi te imbratisam!!!!
DOAMNE AJUTA!
Doina Bita
doinabita spune:
Dan merge bine cu gimnastica.Eu sunt epuizata cu problemele cu mama mea...e greu sa ai doi bolnavi, sa alergi de colo, colo...Trece si asta ...
DOAMNE AJUTA!
Doina Bita
helbi spune:
Doina, chiar daca nu scriu des, va citesc zilnic si ma bucur sa aud ca Dan merge inainte cu recuperarea. Imi pare rau de pb aparute la mama ta si-tzi odresc pt totzi sanatate si pt tine: putere sa faci fata la tot!
monica-elizabet spune:
Doina, ai grija de ei dar si de tine,,,pliiiiizzzz pe toti...sanatate multa
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post