Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Si noi ne bucuram ca operatia a descurs bine, ca nu au fost probleme nici dupa operatie.
Dan asteapta sa ajunga verticalizatorul.Ma ingrijoreaza una din escara care stationeaza cu tot tratamentul.Nici telecomanda de la carutul electric nu mai vrea sa functioneze.Au venit sa incerce sa il repare mai multi electronisti...nu gasesc defectiunea.Cand a fost Dan la Bucuresti , au fost la un centru specializat in asa ceva si nici acolo nu au reusit sa il repare.Este exact ce ne trebuia acum.Parca suntem facuti sa nu ne linistim de loc...caci la asta nu ma mai asteptam...
DOAMNE AJUTA!

Doina Bita

Mergi la inceput

Aparatul inca nu a ajuns.Zilele astea cred ca va veni.Dan face gimnastica cu bicicleta si scripetele.Una dintre escare ne da de furca.
DOAMNE AJUTA!

Doina Bita

Mergi la inceput

RECTIFIC!!!ACUM 10 MINUTE A VENIT VERTICALIZATORUL!!!!Dupa ce il montam, il punem pe Dan in el , facem poze si le punem!!!
DOAMNE AJUTA!

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

HAIDE DANEEEEEEEEEEEEE!!

pupppppppppppppppppppppp!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

soniii esti o minune !!!
Haiiii Daneeee!!sa te vedem in picioare!!!!

"Eu sunt ceea ce sunt si daca acest lucru nu este de ajuns pentru cineva, atunci acel cineva nu este de ajuns pentru mine!!"

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ia uitati aici...
http://news.webshots.com/photo/2319751240092889788LclCki

"Eu sunt ceea ce sunt si daca acest lucru nu este de ajuns pentru cineva, atunci acel cineva nu este de ajuns pentru mine!!"

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Nu pot sa imi stapanesc emotiile!!!Cuvintele ...nu le gasesc...Nu putem decat sa va multumim din inima!!!!Este un inceput dintr-un drum greu, dar Dan nu se lasa!!!!Merge inainte!!!!

Aveam emotii ca va ameti, caci de cand am fast in China, nu s-a mai ridicat in picioare...dar nu ameteste de loc!!!!
DOAMNE AJUTA!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Doina, pentru escare ati incercat polysporin? e o alifie cu antibiotic care aici se foloseste imediat ce ai o rana, o zgarietura cat de mica. Tatal meu are o escara pe un picior, tata e activ si tare il incurca rana asta permanenta, dar i-a dat inapoi cu polysporin. Ii trimit din cand in cand cateva tuburi cu alifia asta si spune ca se vad rezultate.
Daca nu poti face rost din Europa, spune-mi si iti trimit eu. (da o cautare pe net si ai sa vezi despre ce e vorba)

Doamne'ajuta!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

DOINA, DAN AM PLINS IMPREUNA CU VOI!

EMOTIONTA PUTIN SPUS!

CUVINTEE SINT DOAR O PICATURA DE ----SPERANTA!

DOAMNE AJUTA IN CONTINUARE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Dane, spor la treaba si Doamne ajuta ca totul sa mearga bine

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput