Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou (4)
Raspunsuri - Pagina 20
doinabita spune:
Dan este bine.Eu in schimb am tensiunea mare...18,5-11,5...am luat medicamente si nu cedeaza, am si regim...nu mi-e frica decat de internare...
DOAMNE AJUTA!
Doina Bita
doinabita spune:
Dan este bine, in schimb eu nu...tensiunea tot mare cu tot tratamentul...si cu regim alimentar...
DOAMNE AJUTA!
Doina Bita
Danelutza spune:
Sanatate multa Doina, ai grija de tine
andora spune:
Doina, ma bucur mult de tot pt Dan ca semnele vindecarii sunt atat de vizibile . Sanatate multa, nu-ti poate prescrie dr alt tratament sau sa mergi tu la alt doctor? Ai grija de tine, asa cum ai atat de bine mereu grija de toata lumea!
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Dan va merge!
Pogonici mic
Gogoasa
Dodo-pui spune:
Doina multa sanatate si tie si lui Dan.
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
doinabita spune:
Andora, tratamentul este bun, problema este de la un rinichi care e deplasat de la ridicat greutate, ala imi mareste tensiunea...il tratez si pe ala acum, incerc cat pot sa am grija de mine, dar tebuie sa ridic mereu...nu e alta solutie...
Dodo, multumim mult!
DOAMNE AJUTA!
Doina Bita
barbye spune:
Uffff1 Doamne Doina prin cate mai treceti.Sanatate multa.
Invins nu esti atunci cand suferi, nici ochii cand in lacrmi ti`s...invins esti doar atunci cand viata te face sa renunti la vis!
www.speranta2007.ro
doinabita spune:
Mirela...viata e facuta din chin...durere...clipele frumoase sunt putine...Dar important e sa nu ne lasam invinsi!!!
DOAMNE AJUTA!
Doina Bita
doinabita spune:
Astazi m-am externat eu, nu s-a putut altfel...Dan este bine.Mergem mai departe!!!
DOAMNE AJUTA!
Doina Bita
monica-elizabet spune:
of Doina, m-am gandit eu ca ceva nu-i in ordine de nu ai mai aparut de cateva zile.
si multa sanatate si tie si lui Dan
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post