Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou (4)
Raspunsuri - Pagina 19
Liana30 spune:
am facut transferul...320Ron..de la mine si de la fetele iubite
Dane vezi ca's cu ochii pe tine
doina puppp ..
pentru soni si toate fetele iubite pupici pt ce faceti..
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
doinabita spune:
Am reusit azi sa facem transferul pe cardul lui Catalin, si in seara aceasta a cumparat speram "ultima transa "de spray, alifii si gel.Maine ajunge la noi.Multumim mult de tot fetelor!!!Fara voi nu as fi reusit sa iau acest tratament.Escara merge spre vindecare!!!Abia astept eu sa treaca ....dar Dan!!!!!
Liana i-am zis ca esti cu ochii pe el...ca sta in pat Dan si el transmite tuturor fetelor :MULTA SANATATE, MULTE MULTUMIRI SI
DOAMNE AJUTA!!!!!
Doina Bita
doinabita spune:
Dan este bine, escara se vindeca...greu dar se vindeca.Maine sau poimaine ne aduce doctorul chirurg care vine la el acele vitamine, minerale chinezesti pe care le-a recomandat el.
DOAMNE AJUTA!
Doina Bita
LiaMia spune:
Buna,
Am reusit si eu sa ajung la banca azi si sa depun 40 ron. Chiar dc ati cumparat deja urgentele (perna, creme) cu ajutorul fetelor , sunt sigura ca va vor fi de folos si acesti banuti :).
Sanatate multa si sa ne auzim cu bine,
Lia
doinabita spune:
Lia, chiar ne sunt de folos, caci trebuie sa vina vitaminele chinezesti, care ni le aduce doctorul chirurg care vine la escara lui Dan, iar acestea costa 150 dolari.Iti multumim mult de tot!!!!
DOAMNE AJUTA!
Doina Bita
Dodo-pui spune:
Doina va citesc din umbra ,sa dea DD sa se vindece escara lui Dan.La cat mai multe progrese ,multa sanatate lui Dan si tie.
PS:sper sa nu te superi ca am intrat.
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
doinabita spune:
Dodo, escara se vindeca bine, vizibil!!!Nu ma supar ca ai intrat, chiar iti multumesc!!!!Dan transpira din ce in ce mai putin, si simte tot mai bine cand trebuie sa faca p--i si k--a.Dar nu poate inca sa le opreasca.
DOAMNE AJUTA!
Doina Bita
monica-elizabet spune:
doina, ma bucur din suflet ca sunt vesti bune
Doamne ajuta!
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Dodo-pui spune:
Doina sa dea DD la cat mai multe vesti bune .Imi pare bine ca incep sa se vada rezultatele bune.
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
doinabita spune:
Monica, Dodo si noi ne bucuram ca se vad rezultate, dar mai dureaza pana se va regenera tesutul, este de durata!
DOAMNE AJUTA!
Doina Bita