Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou (4)
Raspunsuri - Pagina 18
LiaMia spune:
buna,
revin si eu dupa o pauza ceva mai lunga in care am mai intrat sa vad ce mai faceti, dar nu am mai scris...
ma bucur ca ati gasit tratamentul potrivit lui Dan pentru escarele acelea buclucase si sper ca se va rezolva si cu infectia de care vorbiti: uffff... o sa treaca si asta!
va doresc numai bine, sa fiti sanatosi si sa dea vesti bune si medicii din China privitor la transpiratii!!!
Lia
doinabita spune:
Barbye, asa ne-a zis si doctorul chirurg , caci din cauza la escara sunt leucocite multe si V.S.H.marit.Am dus azi iar la analiza urocultura.Asteptam rezultatul peste cateva zile.
Lia, si noi asteptam sa se vindece escara, caci ...cred ca s-a saturat si Dan de stat in pat.Semne clare de vindecare sunt, numai ca merge greu, pana se reface tesutul acolo...
Cel tarziu joi trebuia sa cumparam alta serie de spray, crema, gel...
DOAMNE AJUTA!
Doina Bita
monica-elizabet spune:
Doina, in seara asta m-am intalnit cu Catalin asa cum ti-am promis
Doamne ajuta
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
doinabita spune:
Monica, iti multumim mult pentru tot!!!!!nu stiu ce ne faceam fara ajutorul vostru...offffffffff ....
Dan este bine, a stat o ora in verticalizator, la inceput a ametit putin , apoi a fost bine.
DOAMNE AJUTA!!!
Doina Bita
doinabita spune:
Aseara a ajuns perna din Italia la noi si pansamente epitelizante!!!
Ne-am bucurat asa de mult!!!Nu stim cum sa va multumim!!!!
Ii multumim lui Dumnezeu ca existati!!!
DOAMNE AJUTA!!!!
Doina Bita
soni spune:
MISINUNE INDEPLINITA!!
Hai DANE!!! Ca eu n-am utat ca tre sa-mi faci care la gratar la vara!!
Multa sanatate tuturor!!!
doinabita spune:
Soni, nici Dan nu a uitat.Deci trebuie sa se refaca cat mai repede!!!!
Trebuie sa se vindece si escara si sa ne ridicam in Picioare!!!!
DOAMNE AJUTA!
Doina Bita
monica-elizabet spune:
Doamne ajuta! si multa sanatate
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
doinabita spune:
Multumim mult Monica!!!!Sanatate multa tuturor !!!!caci e cea mai de pret!!!!Si costa mult cateodata!!!
Dan se sinte bine, escara se vindeca.Maine ar trebui sa cumparam ultima transa ...sper de spray si alifii...dar sa vad...
DOAMNE AJUTA!
Doina Bita
monica-elizabet spune:
Doinitza, sa dea Dumnezeu sa fie ultima "transa" de spray, pansamente de care aveti nevoie si sa nu mai faca niciodata escara si multa sanatate
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post