Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou (4)
Raspunsuri - Pagina 17
doinabita spune:
Monica si noi va pupam.Dan este mai bine pe zi ce trece.Escara se vindeca bine.Doctorul i-a prescris un calciu chinezesc , pe baza numai din plante.Saptamana viitoare ajunge la noi.Am facut comanda.Usor , usor va fi bine.
DOAMNE AJUTA!
Doina Bita
monica-elizabet spune:
doina, ma bucur mult de tot...ca escara merge spre bine, lasa ca o sa vina si perna si atunci o sa fie si mai bine...
sa-mi zici sigur daca sa mai iau sau nu spray-ul ala din brazilila daca nu, mai las ceva banuti lui Catalin sa cumpere din asta de aici...care-i face mai bine...da?
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
doinabita spune:
Monica, inca nu am inceput sa dam cu cel din Brazilia.Asa ne-a spus doctorul sa nu amestecam pana nu ajunge la suprafata , sa nu mai fie gaura acolo.Dupa aia il vom folosi.Saptamana viitoare trebuie sa mai cuparam unul din ala cu Aloe Vera, de fapt setul complet caci sunt pe terminate.E bine ca merge bine!!!!Daca poti ...caci noi am comandat acel calciu chinezesc care ni l-a recomandat doctorul, caci merge foarte bine, se asimileaza si ne costa 150 dolari.Azi i-au recoltat iar analize, luni avem rezultatele, sa vedem cum sta la glicemie si celelalte.
DOAMNE AJUTA!
Doina Bita
monica-elizabet spune:
ok, doina, am inteles
multa sanatate
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
doinabita spune:
Multumim Monica!!!
Mi-a adus asistenta de la laborator analizele lui Dan...
_glicemia este acum buna
-calciu este 6.9, iar valoarea normala este intr 8 si 10
-leucocitele sunt multe-15.500, deci este o infectie undeva, caci si V.S.H.-ul e mare -50.Ramane sa facem urocultura si sumarul de urina luni si sa vedem de unde ????unde este infectia???
DOAMNE AJUTA!
Doina Bita
monica-elizabet spune:
of doina...sper sa scapati cat mai repede de asta si multa sanatate...
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Liana30 spune:
va pup si io..saptamana asta rezolv problema cu banca..deci trimit banii promisi..sa vaz cat au strans fetele si te anunt..
pup pe Dan si ma bucur ca e mai bine..
Putin cu putin se aduna marea...
Nimic nu e asa de tare ca trecutul. Pe acela nimeni si nimic nu-l poate schimba!!!
doinabita spune:
Liana si noi te pupam!!!Usor , usor se va face bine.
Azi a pus Soni perna, marti sau miercuri va ajunge in Romania.Inca o data am reusit!!!Mai avem sa gasim de unde...atatea leucocite...
DOAMNE AJUTA!
Doina Bita
barbye spune:
Doina , leucocitele si VSH ies marite si din cauza escarei,din cauz aca nu e un mediu steril acolo in locul respectiv, nu neaparat sa aiba si alta infectie. Din pacate e usor cand e gasita si nu merg medicii pe ghicite.
Sanatate multa!
Invins nu esti atunci cand suferi, nici ochii cand in lacrmi ti`s...invins esti doar atunci cand viata te face sa renunti la vis!
www.speranta2007.ro