Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Monica , ne-ai lasat fara vorbe!!!!Dan s-a bucurat mult cand i-am spus .O sa poata sa isi mai faca din verticalizator de lucru la calculator!!!!!!!!!!!!
DOAMNE AJUTA!

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Deci: primit telefon de la farmacista
.Dupa multe cautari di diferite preturi, a gasit una de silicon de la 135 mi-o da la 120! Zice ca aici e cea mai vinduta. Sint si de la 250 in sus dar noi ajungem sa o luam pe asta ca mi se pare ideala??
Acu mai e una din spuma silicon costa mai ptin dar-----am dubii ca tine la greutate Dan! 50 €. Da am dubii ca itne mult la greutate Dan! decideti voi ca eu sa o sun sa spun pe care sa o comande!
Pup toate!

Mergi la inceput

Soni, vestea e buna, mai ales ca o lasa la 120 euro.Avem pana acum 75 euro.OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF!!!
Dan transpira aproape pana la varful picioarelor.Doctorii din China au zis ca e bine, am trimis mail si ne-au raspuns.Azi a facut un frison, cum nu a mai facut de mult, nu s-a linistit pana nu am pus doua plapume pe el si ii tineam capul in maini caci de asa tremurat in durea gatul, acolo unde e operat.Cauza e schimbatul des...caci transpirand asa...in casa e f. cald dar...e deajuns sa transpire in timp ce il schimb...offfffffffffffffffffff...nu pot sa ma intreb decat::::DE CE OARE????
DOAMNE AJUTA!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Priscilla spune:

Am promis ca pana luni(ieri),ajung la banca.........si nu am ajuns.Dar am plecat azi direct spre banci,cand mi-am dat seama ca nu stiu la ce banca este deschis contul.Asa ca maine dimineata ma inarmez cu tot ce-mi trebuie si ma opresc direct acolo.

Scuzele mele,si multa sanatate!

mamica de strumfita mica

Sa ne rugam pentru insanatosirea lor
Diana;Stefanel;Mirela;Dan;Teo;

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

of, sanatate multa si Doamne ajuta!
maine il sun pe catalin sa ma intalnesc cu el sau se duce tata...vedem noi

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Priscilla, contul e deschis la RAIFFEISEN BANK.Iti multumim mult de tot!!!
Monica nu stiu cum sa va multumesc tuturor!!!
Dan sta in pat, am fost sa iau doctorul pe la ora 16 dar operase pe cineva si trebuia sa mai stea langa bolnav.Vine la Dan dupa ora 18.
DOAMNE AJUTA!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Priscilla spune:

Doina mersi,tocmai azi am ajuns sa depun banutii, sper sa va fie de folos,cand am sa mai pot am sa mai trimit.

Sanatate multa, si sa dea Bunul Dumnezeu sa se atranga banutii mai repede pentru perna aceea de care spunea Soni.

mamica de strumfita mica

Sa ne rugam pentru insanatosirea lor
Diana;Stefanel;Mirela;Dan;Teo;

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

si..io si io..vorbesc maine cu fetele si maine facem transferu..curaj doina..va fi bine..
soniiiii pe aia cu 120 sa o iei ca e mai buna..io asa zic..hai ca'i strangem repede da?vezi ca'ti lasai mesaj pe mes..

Putin cu putin se aduna marea...

...Lumea se ia dupa ceilalti, caci nu judeca lucrurile asa cum sunt intr-adevar....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

OK Liana! Cind deschide farmacia la 15.30 aici 16.30 acasa incep sa o comand. Probabil citeva zile dureaza . Spun dupa ce vb. maxim pun de la mine pina ii stringem!
Fetelor hai ca aproape am facut-o si pe asta! priscilla , monica , liana si celellate pup! (auliuu nu prea stau bine cu emoticoanele!)
Uff daca ar face Dan primul pas! unu mic mic! Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Doinitza, m-am intalnit cu Catalin
si Doamne ajuta! sa se stranga repede banutii

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput