Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou (4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

of...sanatate multa, sa-i treaca repede escara

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Ufff fetelor! am o donatie de 50 €!oare nu mai putem aduna ceva sa luam perna?? am inteles ca are un cauciuc masina si nu se vindeca escara cu ala! Miine va zic cit face reducere si mai caut!

Pup toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Priscilla spune:

Incerc sa trimit si eu pana vineri niste bani,sper sa reusesc,daca nu luni sigur.Dar exista o problema.Am nevoie de contul in care sa-i virez.Mi-l poate da si mie cineva? Doina,Soni...........

Sanatate multa lui Dan,si cu ajutorul lui Dumnezeu le treceti voi pe toate!

mamica de zanamica(putin peste un an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Buna tuturor. Am vorbit la tel acum cu Doina si e fara internet de citeva zile din cauza chiciurei si nu se suie nimeni pe stilpi. Va saluta. Priscilla multumim de ajutor. A zis Doina sa apesi pe pag 1 a subiectului unde sint conturile lui Dan. Eu astept azi sa-mi telefoneze farmaccista sa sa-mi spuna de parna si cit face de reducere. Dupa va scriu.
Pup toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

In sfarsit au remediat defectiunile...la net...
Priscilla, iti multumim mult pentru ajutor!!!!conturile le gasesti aici: http://www.dan.starclub.ro
Soni , ca buna ar fi perna, caci pe colac nu il mai punem, ne-a interzis doctorul.Am cumparat si ce ne-a recomandat doctorul, au costat 460 ron toate , de ieri a inceput sa le foloseasca la escara, caci vine doctorul de doua ori pe zi, nu ne lasa pe noi singuri.OFFFFFFFFFFFF!!!!si atat!!!
DOAMNE AJUTA!

Doina Bita

Mergi la inceput

soni, astazi am trimis prin catalin(baiatul doinitei) 25 de euro pentru perna
sa dea Dumnezeu sa strangeti toti banutii care sunt necesari
am trimis si un spray brazilian pentru escara...daca-i face bine doina sa-mi zici si mai trimit si multa sanatate

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Monica, multumim mult de tot!!!Daca face bine sprayul iti spun!!!sper din tot sufletul sa se vindece cat mai repede.El sufera mult caci statea la calculator, mai se delecta ....dar acum , fara perna nu poate, doctorul a interzis pe camera aia de cauciuc, iar de la verticalizator nu poate sa manevreze la calculator.
DOAMNE AJUTA!

Doina Bita

Mergi la inceput

doina, dar sti ca mai robisem noi...o tastatura din aceea fara fir nu l-ar ajuta? asa ar putea sa stea in verticalizator pe calculator?
parca am vazut ca verticalizatorul are in fatza un suport, nu? se poate pune o tastatura pe suportul ala?
astept raspuns

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Monica, a sosit pachetul de la tine!!!!Multumim mult!!!!Verticalizatorul are un suport in fata, dar pentru moment nu avem tastatura fara fir.
Soni, tu ai 50 euro , Monica a trimis 25 euro, deci avem pentru perna 75 euro.
DOAMNE AJUTA!!!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

doinita iti promit ca saptamana viitoare o sa o aibe, cu mouse cu tot acum stiu cum sa iau leg cu catalin...deja l-am pus pe sotul meu si s-a uitat dupa una...nu e de firma dar e buna pentru ce ii trebuie lui dan

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput