Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou (4)
Raspunsuri - Pagina 11
Mariaa spune:
Da, Doina, acum am vorbit!
E vorba de Bioxiteracol. Se curata rana cu apa calduta si sapun, se tamponeaza/nu sters, dar sigur stii asta...Eu am o perna special pentru escare, se gaseste la tehnico-medicale. Peste perna se pune o fata de perna, ceva si apoi se aseaza sub corp.
Sper sa te ajute. La noi a mers repede.
www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici! "
doinabita spune:
Multumesc mult Mariaa!!!O sa incercam, sper sa mearga...acum incercam sa cumparam niste pansamente speciale cu cicatrizant si niste gel .Nu este de la noi, e cam scump sa vedem cum ne descurcam caci mi-e frica de escare...pana acum nu am avut probleme din astea, e de la statul in avion, in aeroporturi, de acolo le-a facut.Perna nu avem , am avut una dar nu mai este buna, are perna de burete.Sa ne spui cat a costa perna, e cu gel>aer?
Doina Bita
doinabita spune:
A fost doctorul la Dan.A curatat escara ne-a recomadat un spray si un gel cu aloe vera.Sunt nitel cam scumpe dar cand e vorba de sanatate nu conteaza.Un doctor deosebit.Nu a vrut sa primeasca NIMIC!!!Si vine in fiecare zi sa panseze el.
DOAMNE AJUTA!!!!!
Doina Bita
monica-elizabet spune:
of Doina...sanatate multa lui Dan si de unde luati spray-ul asta...de acasa?
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
doinabita spune:
Monica, luam sprayul si gelul din Romania.O sa faca comanda Catalin, luini cand deschide la Bucuresti.Ne-a spus doctorul sa cumparam neaparat o perna pentru escara cu aer sau gel.Sa vedem de unde si cat costa.
DOAMNE AJUTA!
Doina Bita
monica-elizabet spune:
Doamne ajuta! sa gasiti repede spray-ul si sa-i treaca lui Dan escara si sanatate multa
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
soni spune:
Doina eu perna pt greutatea lui Dan am gasit-o in farmacie . !35€ cu ceva reducere1 mai caut! care mai da o mina??? eu am deja 50 €!
doinabita spune:
Soni, chiar ne trebuie neaparat perna!!!!OFFFFFFFFFFF!!!!sa vedem cum pot sa ma descurc, caci ne-a cam secat cu atatea creme, pansamente sterile si acum trebuie sa cumparam si ce a zis doctorul.
Mai ales ca escara se vindeca atat de greu...oare cum sa mai facem?
DOAMNE???
Doina Bita
doinabita spune:
Dan sta mai mult in pat din cauza escarei.In verticalizator sta tot la fel ca inainte dar la bicicleta nu poate face, caci nu e indicat sa stea in carut.Transpiratia nu s-a oprit inca.Maine ii cumpara Catalin sprayul si gelul care ni le-a recomandat chirurgul.Speram sa dea rezultate cat mai repede!!!
DOAMNE AJUTA!!!
Doina Bita