Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou (4)
Raspunsuri - Pagina 14
doinabita spune:
Priscilla, iti multumim mult de tot!!!Avem asa mare nevoie de perna aia , sa poata sta Dan in carut!!!!
Liana , Soni, Monica, si toate fetele care sunteti alaturi de noi nu gasim cuvinte sa va multumim , caci nu exista astfel de cuvinte, care sa exprime ceea ce simtim ca ne SUNTETI APROAPE!!!!
DOAMNE AJUTA!!!
Doina Bita
Liana30 spune:
doina inca nu am transferat banii..nu's ce draku au facut aia de la banca ,,am contul blocat..nu pot sa intru..stii ca's in Ungaria,,si e mai greu de aici,,le'am trimis mailuri de i'am disperat..poate imi rezolva si mie problema pana luni..sper..offfffffff..
soni sper ca nu incurcai treburile..
Putin cu putin se aduna marea...
...Lumea se ia dupa ceilalti, caci nu judeca lucrurile asa cum sunt intr-adevar....
doinabita spune:
Liana, usor, usor o sa o rezolvam.Dan are acum tastataura si mouse fara fir!!!Cat sta in verticalizator, poate sa foloseasca calculatorul.Speram ca escara sa se vindece mai repede, ca sa ne luam o piatra de pe noi...Monica multumim mult de tot!!!!
DOAMNE AJUTA!
Doina Bita
monica-elizabet spune:
Doinitza, Doamne ajuta...sa le stapaneasca sanatos pe amandoi
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
doinabita spune:
Monica, multumim mult!!!si noi va pupam!!!!
Soni, am acum eu 35 euro.
Pirscila multumim din suflet!!!!
DOAMNE AJUTA!!!!
Doina Bita
doinabita spune:
Rall, o sa iti scriu zilele astea ce trebuie sa mai adaogi la donatorui.Sa se mai linisteasca nitel Dan , caci are o infectie urinara, face frisoane si febra si offffffffffffffffffff.....
DOAMNE AJUTA!
Doina Bita
doinabita spune:
Helbi,multumim mult.Sa speram ca Dan sa scape cat mai repede de infectia urinara, caci se manifesta ...febra, frisoane, chin...
DOAMNE AJUTA!
Doina Bita
monica-elizabet spune:
offf...Doina, sanatate multa lui Dan pe amandoi
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post