Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 18
sim_stoian spune:
Roxule, eu nu l-am scos azi pt ca a adormit in cele din urma, dar daca ieseam, il bagam in fash. Pai la 3 grade cate sunt afara trec si eu la geaca si caciula (plus manusi pt cand imping la carut ca sa nu imi inghete mainile).
Andreea, si al meu sta treaz destul de mult. Doarme de seara de la 10 pana la 7-8 dimineata, iar in timpul zilei are o repriza de 3 ore de somn.
Sim si Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste
moldoveanca spune:
Salutare dragelor,noi am avut botezul sambata a fost super,bebe cumintel foc a lasat-o pe mami sa danseze si sa se ocupe de invitati.In rest bine,ne laudam cu 5 kg 600 la 1 luna si doua saptamani,eu minus 18 kg mai am doua de dat jos si revin la forma initiala.Va pup pe toate si ma apuc de citit din urma pana se trezeste printisorul
teo
Happiness_4_us spune:
Multumim frumos ptr aprecieri.
SI noi am vazut numai bebei frumosi, unul si unul, deci nu vom nominaliza pe nimeni ptr ca toti sunt foarte dulci si frumosi.
Vin si eu cu o intrebare desi cam banuiesc raspunsul, dar vreau s a fiu sigura: laptele formula, daca am incalzit 100ml si bebe a baut doar 50ml, cei ramasi trebuie aruncati nu? Nu pot fi folositi la urmatoarea masa, nu? Ca eu asa am procedat pana acum.
Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 1 luna
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
adimercedes spune:
MAi, ce ma enervati cu kg voastre!!!! Eu am dat jos 6kg dupa nastere si mai am 7 pana la forma de dinainte de sarcina si 10 pana la forma pe care eu o consider normala (si sa stiti ca sunt indulgenta!)
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
sim_stoian spune:
Moldoveanca, eu ii mai dau suzeta, dar nu o accepta prea des. De cele mai multe ori o scoate din gura singurel. De obicei o accepta cand ne plimbam prin parc.
Sim si Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste
adimercedes spune:
Fetelor, Lisa mea NU doarme ziua decat in brate sau in capsula. Si noaptea adoarme la tzitzi... Si seara asa vrea sa adoarma. Nu ii place singurica. Adica sta si se uita la jucarii cam 10-15', apoi vrea pe cineva acolo si vrea in brate. Nu ii place pe spate, doar noaptea doarme asa, in rest, ziua adoarme pe umar sau se face covrig la piept.
S-a reglat si ea cu scaunele. Azi a avut doar 2 si vreo cativa partulici, insa uda peste 8 scutece zilnic . Insa o vad cand faca kk, ca se screme sa se elimine gazele, mai plange, da din picioare, se agita si tot asa.
Azi ne-a venit baby bjorn, insa nu am avut timp sa ma joc cu el si sa il testez. Maine sa vedem. Si tot azi a venit si mobilul pe care i l-a luat mama mea, e super!!! Insa nu l-am testat pe Lisa, ca l-am montat acum seara si ea deja avea chef de somn. Sa vedem maine, poate asa reusesc sa o tin in patut in timpul zileai, ca acum nu se poate, nici macar sa doarma acolo ziua...
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
moldoveanca spune:
Deci nu e pacat mare cu suzeta.Ca m-a certat o pritena sa nu-i mai dau .Si mi-a spus sai dat titi de fiecare data in schimb.Dar daca sunt in parc sau e prea plin si nu mai vrea titi?De ce o fi asa de grav daca asa se calmeaza el
teo
Roxana_G spune:
Ma duc la datorie, ca vine si Alex acum si incepe circul de seara. Pana acum am cautat disperata pe net calut din ala de vrea si ea de la gradi, nasol e ca e editie limitata in Anglia. Of!
Adimercedes, multumim.
Moldovenca, felicitari pentru botez, sa ii fie de bine! Suzeta ii dau dar nu o vrea.
Nana, trebuie aruncati! Nu iti face griji ca ai tinut pana acum, si eu am gresit la Alex pana m-am lamurit ca nu se pastreaza.
Sim, geaca am pus si eu, dar manusi nu si am degerat pe carut. De maine ii bag si eu fash. Al tau e cu manusi cu tot?
Aandreea27, uneori nu dorm nici ei, nu cred ca de la 2 tablete de cioco. Daca nu plange, nu e bai. Numai ca pe masura ce devine mai obosit ii va fi si mai greu sa adoarma.
Gata, inchei sesiunea de net pana la 23.30 cand potolesc hoardele.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by moldoveanca
Si eu vreau sa va intreb ceva voi le dati suzeta la bebici?
teo
Moldoveanca, Lisa nu prea accepta suzeta, dar i-o tine mama in gura cand mergem cu masina, sa nu urle, ca nu prea are rabdare sa stea mult in capsula... SI o tine asa, de scarba, ca nu o suge, doar o plimba prin gura si "comenteaza" non-stop , pana adoarme.
Gata, am fugit la somn ca sunt zombi, trebuie sa fac inca dus si imediat se trezeste Lisa sa manance si voi fi iar cu ochii in gura. Adica inca...
Lisa