Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by adimercedes

MAi, ce ma enervati cu kg voastre!!!! Eu am dat jos 6kg dupa nastere si mai am 7 pana la forma de dinainte de sarcina si 10 pana la forma pe care eu o consider normala (si sa stiti ca sunt indulgenta!)

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

am voie sa ma plang si eu? Eu am dat jos de la 62kg la 52, iar acum am ajuns la 54kg si mai am cale lunga pana la 45kg ca sa arat asa cum aratam inainte sa fiu insarcinata....mama si ce bucata buna eram.....la mine s0-a retras burta, dar mi-a ramas peste stratul de muschi, care este beton de tare un mare colac de grasime...iar blugii pe care ii aveam inainte imi intra pana cel mult la jumatatea pulpelor.....gata nu mai zic nimica ca ma ia Sabina in primire

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Rox, unul din fashuri e cu manusi cu tot, iar celalalt fara, dar am cumparat manusi de la Okaidi si le pun in folosinta.

Sim si Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Multumim Rox si voua la fel sunteti niste frumosi toti 4 ,ce familie frumoasa ai.Am fugit ca plange paaa

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

sim doarme incontinuu orele astea noaptea?
daca da,esti o fericita.bebele meu doarme si el noaptea destul de bine dar se trezeste in vreo 2-3 reprize ptr mancat are el impresia,ptr ca mai mult tine tzitzi in gura decat sa si traga din ea.sta vreo 15-20 min si adoarme.asta e programul de noapte.dimineata se trezeste tafnos de tot pana pe la 12-1 asa cand in general mai doarme o ora doua.
azi a fost de serviciu insa nu a bagat soamne deloc,vb lui tati te pazeste pe tine.cica eu il pazesc noaptea pe bebe si bebe ziua pe mine.
adimercedes bebele meu fuge de suzeta cu suta la ora.nu ii place neam.i-am luat si cu si fara silicon si anticolici si de toate felurile,nu vrea si pace.
acum asculta muzica bebele,mare meloman este.

Mergi la inceput

La capitolul suzeta, nici mie nu imi place....cat a fost bebe in spital l-au obisnuit aia la terapie intensiva, cat l-au tinut nemancat csa stea cu suzeta, (o inmuiau in glicerina care este dulce si i-o dadeau sa o suga), dar de cand l-am adus acasa l-am dezvatat. Am mai avut eun tentative cand cedam nervos sa il prostesc, dar acum o scuipa de nu se vede.

Roxana nu ti-a fost frica sa il scoti pe bebe? Poate o sa incerc si eu maine...Il imbrac in fash, sau mai am un sac de dormit super gros. Problema este ca eu nu am cu ce sa ma imbrac....fular, manusi si alte cele...nu am....pana acum eram super comoda si ma deplasam doar cu masina...asa ca nu aveam nevoie de asa ceva

pozele noastre
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

fetelor am vazut ca vb despre kg in plus sau in minus(da doamne).
eu am luat 12 kg in sarcina,am avut un doctor cam pisalog pe tema kg in plus.acum ii dau dreptate.mai am exact 2 kg de dat jos,dar stau asa urat kg astea exact pe burtica.sa va mai intreb ceva.
eu am ramas cu poftele dupa ce am nascut,am la fel de multe pofte ca inainte,vi se intampla?si despre alta sarcina nu poate fi vb ptr ca nu am prestat inca activitate asa ca nu are de unde.
cred ca am ramas blocata pe chestia asta am pofta de.......
voua nu vi se intampla?

Mergi la inceput

eu am pofta de dulciuri....sunt disperata...as manca si cate un platou de dulciuri....si pe urma imi pare rau, dar nu ma pot abtine pur si simplu

pozele noastre
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by aandreea27
de azi de la 4 dim pana acum nu a dormit deloc,nu il doare nimic nu plange nu se vaieta atata doar ca nu adoarme.
ce ziceti fetelor sa ma ingrijoreze treaba asta?

Sa te ingrijoreze???? Eu zic sa zici bogda proste ca nu plange... si sa-l scuipi sa nu-l deochi..
Nici a mea n-a dormit azi .. insa a plaaannnssss... ca diseara cand m-o intreba profesoara cum se conjuga verbul x o sa-i zic "oooaaaa, oooaaa, ooooaaaa". Asta daca reusesc sa ma trezesc cand va vorbi cu mine.

de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

quote:
Originally posted by betty78

eu am pofta de dulciuri....sunt disperata...as manca si cate un platou de dulciuri....si pe urma imi pare rau, dar nu ma pot abtine pur si simplu

si euuuuu, dar spre deosebiere de tine eu mai am multe kg in plus

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

eu am prestat o tura de calcat, bubulina sa jucat cu zornaitorile, a inceput sa le tina singura , e asa dulce si le mai da in cap dar incepe sa rada

azi a fost mai cumintica decat ieri, sper sa-si revina la vechile obiceiuri

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput