Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 16
ligeea spune:
Andries daca e asa ,,nesi arhitecta schimb-o de acum , vei avea nevoie de nspe mii de ori de ea pe percursul proiectului ca sa urmareasca lucrarea si nu -si va schimba comportamentul .
Sunt multi arhitecti buni -pretul eundeva pe la 7 -10 Euro /mp asa ca ai de unde algege
Vecinii mei au daramat acum a 3 oara din cauza arhitectului si abia acum l-au schimbat .
Andries spune:
Salut!!
Vazut poze cu copii grasunei, poze cu al meu ...poate maine daca voi apuca...desi e atat de mic si slaaabbbb ca ma apuca jalea.
Cumparat cantar si enervat groaznic, eu nu cred ca joi la externare avea 2450 nici de frica, pt ca de joi pana ieri el a luat in greutate, ca il simtim la mana si il si vedem, i s-au mai acoperit fesele de carne dar cantarul meu cel nou, electronic arata 2400!!
Am cantarit si copilul cel mare si iar m-am enervat la 3 ni si 4 luni are 14,18kg imbracat!! Eu speram macar un 14,5 kg la pielea goala!! Nu mai spun ca am cantarit si toate pungile de faina si zahar de prin casa sa ma conving eu ca functioneste scula bine Doamne ce face stresul dintr-o femeie!!
In fine ...merge spre bine si mai bine, naspa e ca seara la 8 nu-mi mai ajunge laptele, suge asta ...vorba cuiva.."fara numar, fara numar" si-am mai si racit!! Eu beau lapte si n-are colici, mai beau si 2 cani de ceai din ala scarbos, dar ii pun mai mult zahar sa-l pot inghiti, mananc de sparg si tot am slabit ca ...m-am ascutit "ca lupta de clasa" doar un piculet de burta mai am.
ligeea eu pe doamna arhitecta nu o mai sun, daca nu apare cu proiectul pana la sf anului pa si la revedere. De urmarire nu am nevoie ca sunt capabila si singura, am cerut proiect complet, plus ca am un tata diriginte de santier, e mai comod el din fire, dar stiu eu sa-l bag in viteza.
Roxana chestia asta cu luatul jucariilor nu trebuie lasata asa...cel mai bine este sa ii interzici total, dar ma mir ca ii primeste la gradi cu jucarii de acasa!! La noi nu ai voie sa vii cu jucariile copilului tocmai pentru a nu crea discutii. Si apropos' de Andrei e mare...zici ca-l dai direct la gradinita!!
Loc de joaca ce nu recomand este McDonalds!! In octombrie a fost al meu invitat la un party la un loc de joaca McDonalds din ala cu tramvai si loc cu bile, nesimtitii nu au spalat bilele alea de un secol, erau pline de tarana si praf si al meu a facut conjunctivita de la praful ala care i-a intrat in ochi!!! Plus ca intrau in bile toti cu pantofii in picioare si se scufundau in ele...mai dar nici macar cu un aspirator sau un mop nu era dat acolo!!
Sabina am vb si cel mai bine ar fi vineri de dimineata, te mai sun eu azi dupa masa. Mercic!!
Tomasa mie mi s-a parut ca Tudor ii cam scoate ochii Mariei , bine imi inchipui ca erai acolo langa ei. Vad ca Victor al meu si-a cam pierdut interesul pentru frat'su, doua zile a fost mai pasionat, acum are problemele lui, nici la el in camera nu mai vrea sa intre. Il calareste pe tati de mama focului, pe mine (ca de obicei) ma lasa in pace. Singura chestie e ca racneste prea tare, el se joaca in legea lui si face tot felul de scenarii si din cand in cand se mai aude "la ataaacccc" sau "arunca scaraaa" si ala mic tresare nervos, dar se va obisnui si el.
Nu stiu ce sa va mai spun, ce-mi doresc pentru mine, va doresc si voua!!
Andries
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by tomasa
Si, ca tot a fost azi ziua pozelor si mi-ati facut pofta, am pus si eu cateva:
www.flickr.com/photos/12251753@N08/" target="_blank">poze noi cu NOI
mama lui Tudor (9 ian. 2005) si a Mariei (25 sept. 2007)
frumosi copii ai tomasa,sa iti traiasca si sa fie sanatosi,iar tu esti o slabuta,cum reusesti sa arati asa bine?
Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici
Sabina spune:
neata!
Ligeea, am disparut in ceata, iertare:D
Andresule, pai asa sunt astia micii, sug de mori incet.Eu zic sa nu te stresezi cu cantarul ala.Noi am luat unul normal, ca alea digitale nu stiu de ce nu-mi inspira incredere.Sa nu ii dai lapte praf doar ca suge mai mult sau ca arata cantarul aiurea.daca face pipi, kk, si doarme cat de cat, inseamna ca e bine.Acuma,ce sa zic, daca nu ia deloc in greuutate o saptamana nu mai stai pe ganduri, dar deocamdata cred ca e ok. In orice caz, vreau si eu un cantar care sa arate mai putin
Tomasa, eu nu ma mai uit la poze cu tine.Pai daca ma vezi imi plangi de mila, sunt obezaaaaaaaaaa.
Foarte frumosi sunteti toti 4, sa fiti sanatosi si fericiti!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
danielle02 spune:
prisi,loredana,alehiam frumoase poze,superbi bebelini.sa va fie sanatosi
RGE bine ai revenit.faina povestea nasterii,cu lacrimi si bucurie.sa va traiasca micutul si sa va fie sanatos
bebelusha mea draguta Ebonee e o dulceata,nici urma de colici,doarme noaptea de rupe locul,se trezeste pe la 7,papa si se baga iar la somnic pe la 10,ce sa mai?am un copilutz de nota 10,multumesc Lui Dumnezeu!
tati e un fericit,nu se mai dezlipeste de copia lui (cum ii zice toata lumea) nici sa il bati.uita de toate cand o vede,nici pe mine nu ma mai baga in seama cand incerc sa stau de vb. cu el,mai putin si incepem de la Ebonee.
ma bucur ca s-a schimbat si si-a intrat in rolul de barbat si tatic,acum mai stam la un pahar de vorba
va tzuc,sa aveti o zi frumoasa
Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici
betty78 spune:
quote:
Originally posted by devylla
Trec repede sa ii raspuns lui Betty.
Fii-mea e plina de pete mongoloide pe fund si spate,uite o poza:
http://good-times.webshots.com/photo/2216208670079224975CXgRxG
Se vad mai estompate ca este in apa,insa ele sunt mai inchise la culoare.Le va avea si bb Mario pana pe la 2-3 ani cand dispar.
Cred ca astea sunt,fa o comparatie sau pune o poza sa vedem.
Am fugit,in ultimile zile sunt ocupata.Ma pregatesc si pt un concurs de japo si nu mai imi ramane mult timp liber.
Pupici
japonia prin ochii unui amator
mogaldeata cu ochii migdalati
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
pai are pete mongoloide, dar problema este ca una nu arata a pata mongoloida pentru ca este extraordinar de inchisa la culoare si f mica ca si dimensiune...o sa fac poze si o sa pun azi ca sa le vezi
Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
quote:
Originally posted by Oana MC
Betty, si eu cred ca bebele tau are pata mongoloida. Apare si la caucazieni/albi; mai ales la cei mai brunetei. Si baietelul meu mai mare a avut si i-a disparut pina in 3 ani. Are pielea o idee mai maslinie si ochii negri. Parul e saten deschis. Cel mic, Alex are pielea mai deschisa si nu are pata mongoloida. Despre intensitatea culorii petei nu stiu ce sa zic. Sa varieze oare in functie de temperatura corpului, a camerei?
Intreaba totusi doctorul ca sa fii linistita.
Noapte buna la dulceturi, papanasi si mamicilor lor!
Oana, Matei (25 februarie 2004)si Alexandru (28 august 2007)
nu stiu ce sa zic...cu dif de temperatura...maine intreb doctorul
Bebe Mario e roscatel cu pielea alba si ochoi caprui sau negri.
Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario
Roxana_G spune:
Prisi, eu as iesi macar o ora ca ma capiaza de obicei intre 2 si 5, si nu ar strica sa mai scap de urlete, si in plus, dupa aceea doarme bine si in casa. Sim zicea ce 2 grade, asta e putin, dar 5-6 zic eu ca e ok.
Loredana, ce dolofanica dulce ai. Si pare vesela, oare asa or fi fetitele mai vesele?
Roxana, bine ai revenit. Tare haios povestita nasterea, esti plina de viata si iti doresc sincer sa ai si fetita pe care ti-o doresti. Oricum trebuie sa te refaci acum dupa cezariana, iar sotul va fi convins sa mai faca unul dupa aceea. Al meu nu voia de principiu 2 copii, zicea ca unul e suficient, si acum il vrea si pe al3lea. Nu stiu dc ajuta picaturi preventiv, iar Bonisan sunt cam slabe.
Ligeea, da-i mititelului ceva picaturele de burtica, poate il mai linisteste. Botezul a fost la Doina pana la urma. Cat despre mobila, eu nu iti recomand Rovere deloc. Ametiti mai mari ca aia nu am pomenit, si desi am luat mobila de 50 mii euro de la ei nu au aratat nici un pic de interes. Ba chiar au declarat ca sunt eu dificila. Scuze, uitasem de storcator, dupa ce adorm scandalagiul asta plin de kk ma uit. Nu e cine stie ce.
Offf, nu reusesc sa termin postarea, ma duc sa schimb baiatul si sa incerc sa il culc. Revin.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sabina spune:
Baiatu meu doarme de la ora 10....nici pampers nu i-am schimbat de azi noapte de la 3, m-a tinut treaza de la 12.30 la 3, dupa care a dormit la mine ope brat...se mai trezea nitel si-l mutam la tzatza ailalata, asta a fost somnul meu, sunt capiata.
Am si femeia la curatenie astazi, Sofia e atomica rau de tot...afara e frig tare de tot, si nu stiu daca vine azi doamna doctor sa ii faca bebelacului vaccinul...
Eu l-am cumparat cu 236 RON.
Roxana RGE, felicitari pt nasterea ursuletului! La sfaturile binevoitoare si da-i piticului sa manance cat si cum vrea el.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
crishtina spune:
Salutare tuturor,
Am vazut ca vorbeati de saliva curgatoare Roxana, Prisi daca aflati ceva spuneti'mi si mie ca m'ar interesa...e exact si la noi cum ati descris.
In alta ordine...am fost la controlul gine de dupa nastere...mi'a spus ca am uterul retrovers. Inainte de sarcina nu mi'a spus nimeni ca ar fi asa...deci nu era...insa acu ma indoiesc putin...daca era si n'am stiut? Voi ce stiti...e posibil sa se fi 'strans' asa dupa nastere? e ceva grav?
Crishtina & Robert
09.09.2007