Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 15
Roxana_G spune:
Neata. Ma simt foarte obosita, ma bag la nani din nou. Aseara am adormit asa adanc, incat sotul meu s-a speriat ca nici macar nu am miscat cand a venit, nici cand a aprins TV. Pupici.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
prisi spune:
fetele, voi iesiti azi cu bebeii afara ?
o sa fie vreo 5-6 grade
eu as iesi, ca nu ne-am mai plimbat de ceva vreme decat prin magazine
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
alina.clau spune:
neata!
noi am avut o noapte buna:bebelina a dormit de la 21 la 00.30 si de la 2 la 7 dimineata.sunt tare bucuroasa de ea!e asa cuminte!sta singura si se joaca cu jucariile de la patut si e fascinata de carusel!nu stiu cat va mai dura?
nu stie nimeni ce sa fac,sa-mi vina alocatia pe card?
alina+ANDRA MARIA(26.08.2007)
http://good-times.webshots.com/slideshow/560929740KFSaSJ;jsessionid=abc_USB9ICdcjduuI3Uvr
LoredanaG spune:
Revenim si noi sa va salutam si sa va aratam cateva pozici:
http://community.webshots.com/album/560997622JTJoQt?start=0
pupici mamicilor si bebeilor frumosi si dulci.
RGE spune:
...venim si noi dupa voi..ultimii....si cu povestea nasterii ca sa nu ramanem datori!!!
BINE V-AM GASIT LA SCUTECE SA AVEM PARTE DE BEBEI SANATOSI!!!!
POVESTEA NASTERII URSULETZULUI!!
…..31 OCTOMBRIE 2007…programare cezariana…desi toata sarcina mi-am dorit sa nasc natural….pana la urma cu mici probleme, pietre la rinichi, dureri de spate si strept. B…..pe care am reusit sa le rezolv…sarcina 41 de sapt ..col lung si inchis..ca de..mi-a fost mereu frica de nastere premature …asa ca decizia s-a luat ..MIERCURI PROGRAMARE CEZARIANA….la ora 2….ok..trecem noi si peste asta..bebe al meu sa fie sanatos..cum nasti nu mai conteaza…..marti seara ma suna dr sa-mi spuna san u maim erg la spital la 12 ci la 9 dimineata..UPSS…asta inseamana ca la 12 sunt MAMICA….eu??????..mamica?/….frate…..marti spre miercuri noapte mami a facut nani bine..s-a trezit dimineata a facut baica, s-a aranjat, s-a machiat ..s-a facut frumoasa pt ursuletul ei..emotii??...deloc…nu-mi vine sac red ..nu steam ca pot fi atat de curajoasa….parca sunt un pic nerabdatoare?!..eu inca ma gandesc la testul ala care mi-a iesit pozitiv..acolo s-a oprit realitatea la mne…sarcina de 41 de saptamani si bebe in brate??...nu mi se pare real….in fine….cred ca tati are mai multe emotii ca mine..nu vorbeste, nu clipeste..e total schimbat….mergem la spital , mi se face internarea….si suntem dusi in rezerva noastra unde urmeaza san e petrecem primele zile in familie completa…..marfa ..imi place rezerva..merita toti banii….al meu sot incepe sa apese pe toate butoanele sis a-si bage nasul pe unde nu trebuie…..in fine vine o asistenta imi adduce tot ce-mi trebuie si imi spune ca sunt asteptata in sala de operatii…eu tot nu realizez ce mi se intampla….eu cred totusi ca e marti spre miercuri noapte si visez…ca eu la cata frica aveam de operatii si mai ales de nastere ..nu se poate sa fiu atat de calma si cu picioarele pe pamant…in fine mergem la etajul 4 …aici inainte de a intra in preoperator asistenta ii spune sotului ca si-au schimbat regulile si sotul nu poate intra mai departe sis a ne luam la revedere..ma intorc si ma uit pe geam si vad soare afara , frumos, cerul senin si multe frunze colorate), apoi la sot….ma uit la el ca nu reactioneaza in nici un fel….ma duc la el si il pup (ultimul pupic pe care l-am primit ca de atunci ..OHA!)….el imi spune aveti grija de voi …Doamne!!..pei asta eventual trebuia sa-I spui doctorului nu mie….in fine imi dau seama ca nu e momentul sa stau sa-I explic niste chestii..intotdeauna al meu sot a fost pt mine un sprijin..este foarte dur, sigur pe el si nu il sperie nimic pe lumea asta…..intru in preoperator..mi se monteaza o branula si mi se pun cateva perfuzii..habar nu am cu ce..ma intend in pat si ma apuca un tremurat…mi-au inghetat picioarele..Doamne astia nu au caldura??...si le mai dau si o caruta de bani….vine o asisteta sa ma mangaie…MAMAIE…mie mi-e frig rau si-mi clantane dintii in gura..nu de mangaiat imi arde mie..incepe sa-mi faca complimente..vai ce mamica tanara si frumoasa..ce aranjata sunteti..ALO!! MI-E FRIG FRATEEEE!!...imi pune ceva in picioare si vine dr mea….si imi spune zambind ca intram..ii spun ca imi este foarte frig si mi-a zis ca este din cauza ventilatiei..sa stau linistita ca-mi revin..ok….ma ridic ma duc singura in sala de operatii(acum ma uit in urma sin u imi vine sa cred cat de curajoasa am fost)…..vine anestezistul meu…stia ca vreau peridurala si imi spune ca trebuie sa stau aplecata si mai departe imi explica el…ok..pare usor..ma aplec un pic..ma intreaba daca am emotii si de ce tremor..ii spun ca de abia astept sa vad bebelul ca este bine si sanatos si ca mi-e frig..la care imi spune gata am terminat trebuie sa ne intindem…dar o sa te ajutam noi ca nu o sa-ti mai simti picioarele….VALEU!!..asta chiar a terminat ..nu am simtit nimic..nu se poate ..asa de usor a afost???..imi amortesc picioarele…au!! Nu le mai simt…ce nasol..Doamne ..niciodata nu am avut senzatia asta…de parka nu as avea picioare..incep sa ma gandesc la saracii oameni care nu au……ma ajuta sistenta si dr anestezist sa ma intind….mi se pune paravan sa nu vad nimic apoi o simt pe dr ca face ceva pe burtica mea…BEI OAMENILOR EU VA SIMT …sper ca anestezia nu e doar asta ca eu simt burta..nu e de bine….stau si ma gandesc ca trebuie totusi sa le spun pentru ca eu nu am facut niciodata vreo operatie sau anestezie si poate nu a prins….in timp ce ma gandeam eu asa….o aud pe dr s-a pus contra e cu funduletul in sus nu vrae sa iasa..vorbea cu celalalt doctor..eu in gandul meu..pei e baiatul lu’; mama vrea sa ramana acolo numai cu ea..AUUUU..am tipat la ei…dr a trebuit sa apese tare pe coaste sa faca presiune sa iasa..eu nu steam ce face..tot vroiam sa le spun ca ii simt ca lucreaza ..nu ma doare nimci dar totusi o fi in regula?..anestezistul ma tot streseaza cu voma lui..daca imi vine, daca vad negru, daca lesin..LASA-MA FRATE..nu vezi ca ma stresezi..nu am nici pe dracu..la mine clar nu a prins anestezia…si-l aud pe dr SA VA TRAIASCA BAIATUL…..DOAMNE CE MARE E PUTEREA TA…ma bufneste plansul ..il vad…Doamne el era la mine in burtica???...nu se poate sa am eu atata noroc si sa merit atat de multe de la tine Doamne iti multumesc..il aud cum plange…il vadddddddd…E COPILUL MEU!! Eu l-am facut sunt mamica…curg siroaie de lacrimi de fericire…..acum as putea sa mor….nu ma mai intereseaza ..SUNT CEL MAI FERICIT OM DIN LUME..MULTUMESC DOAMNE!!...SCOR APGAR 10, 50 CM, 3.300 grame….e ursuletul meu…el e liniuta mea poztiva de la test..e viata si sufletul meu!!!...mi-l adduce asistenta si il mozolesc cu pupici ..e cald si miroase a bebe….eu am nascut!!!! Nu imi vine sa cred..dr mai lucreaza putin eu nu mai am rabdare..o intreb daca mai dureaza ca vreau sa-l vad pe bebe…..imi spune ca acum termina si ca-l duc pe bebe la spalat si il dau lui tati in rezerva…..ok!!...termina doctora , ne multumim unii la altii si sunt dusa inspre rezerva..pe hol il vad pe sot cu mainile in san de parka era dupa o foarte lunga asteptare..si cu capul in pamant..ma vede se uita la mine ..eu il intreb daca l-a vazut pe bebe si-mi zambeste..ma intreaba cum sunt..ii spun ca ok si mergem in rezerva..ni-l adduce pe bebe ..si de aici nimeni si nimic nu mi-a mai stat in cale….timpul a trecut foarte repede exact cum mi-am dorit ..iar acum suntem acasa . fericiti, o familie….visul meu din copilarie sa am un bebe la 25 de ani …..pe 23 noiembrie implinesc varsta de 25 de ani si ii multumesc lui Dumnezeu pentru familia mea!!! ..de la nastere al meu sot este complet schimbat….inca nu reactioneaza..cred ca si pt el socul a fost prea mare..sper sa-si revina sis a nu-I mai fie frica de bebe…in prima zi ma uitam la bebe si ma gandeam cum naiba o sa ma descurc eu cu el ..imi era frica sa-l mangai dar sa –l mai iau si in brate..si nici nu stiu cum sa-l tin…daca se rupe..daca da capul pe spate..vai de capul meu!!!..a doua zi mi l-au dat la piept …atunci lumea mea s-a schimbat parka sunt mama de o viata..il manevrez foarte usor si cel mai mult imi plac momentele noastre intime ..cand suge si ill as dezbraca si se lipeste de pielea mea si ma miroase si zambeste, il vad ca este fericit si ofteaza..isi ia “tzasul” in brate si este numai al lui ….se lafaie……
..scuzati greseslile dar m-am grabit ca de nu prea am timp …sper sa va placa povestea mea..va pup si va urez nasteri usoare@!!..
PS…VREAU SI O FETITA!!..pe care o voi naste tot prin cezariana cu acelasi dr!!..dar mai intai tre sa vad cum il leg pe sot sa-l iau cu “japca”
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ
CEA MAI FERICITA SOTIE SI MAMICA!
"Doamne ajuta-ne!!"
ligeea spune:
Revin dupa 2 zile si sunt obosita de mor
Ieri seara am zis ca bebeul mpoare de atata urlat . A avut o ora -9,30 si 10. 30 in care nici nu mai apuca sa respire intre 2 urlete , se facuse vanat si i-au dat si 2 lacrimi la ochisori . Mi-a fost o mila de el dar nu l-am putut consola in nici un fel
Durerea lui mare e ca de vre-o 2 zile i s-au maireglat scunele -nu mai face dupa fiecare masa ci mult mai rar - de 2-4 ori pe zi si nu isi mai elibereaza burtica de gaze . E nefericirea intruchipata , isi ridica picioarele ,se screme , plange , vrea sa suga si renunta , sughite , te umfla rasu-plansu cand il vezi
Acum sa dau respunsurile
Pentru Tomasa -adresa mea de mail este pascumc@yahoo.com-scrie-mi si -ti dau tel promis .Problema e ca nu stiu sigur daca o sa-ti termine lucrarea pana de sarbatori -20 dec ca are foarte mult de lucru .
Roxana , am vazut si eu foto de la botez , foarte frumoase . Unde ati avut locatia ?
Eu la Pitic l-am facut la La provence -la baza de tenis a lui Pescariu , afost in mai si era cald , am stat si pe terasa , a fost super . Anul asta nu prea vreau sa-l crestinez pe cael mic , pana in post e prea devreme si apoi...vine gerul bobotezei .S-ar putea sa-i fac botezul dupa Paste , oricum trebuie sa-mi facsi eu -parca molifta se numeste saptamana viitoare -sau se face la 40 de zile ?
Cu casa e jale , ieri am dat afara echipa de pietrari care montau travertinul in bai , le-am platit in avans - ca suntem oameni seriosi si n-au mai venit o saptamana , cand s-au intors i-am sa lasat sa lucreze si cand ne-au anuntat ca vor sa faca iar pauza i-am ,,disponibulizat . Asta in conditiile in care le platesam pretul cerut -cca 18 E/mp la montaj , fara materialeul de fixare .
Am fost si eu tot la Rovere si dupa ce m-am certat cu individa aia slabanoaga care mi-a zis ca nu pronunt corect Miele ca in germana se zice Mile si ca e normal sa pronunt corect -vroima incastrabuilele de la Miele si ii adusesem marimile ,i-am lasat in plata Domnului si fac bucataria cu cei de la Bloom , sunt seriosi si au exect culorile pe care le vreau -inox satinat si rosu burgund , problema e ca trebuie sa comand blatul la altcineva si oscilez intre inox si marmura compozita .
In rest ce nu tine de conationali merge brici , mobila din Franta e in depozit , cea din Italia e la Arad o aduc saptamana viitoare , pacat ca n-am fost ,,desteapta sa ,,import si meseriasii ca eram si gata cu toate finisajele si nu cred ca la pret mai mare
Nu uita sa-mi spui si mie de storcator - am vazut ieri un Kenwood la Altex cu 740 lei dar mi se pare cam scump, pe net e la doar 120 Euro , cred ca tot din Germania am sa-mi comand toate electrocasnicele .
Sabina tu ce mai faci ca n-ai prea aparut ?
Nana , superbe fotografii , de atmosfera glamour , unde le-ai facut in ...Targoviste sau ?
zau ca m-ar interesa si pe mine fotograful pentru botez .
Va pupicesc si ma duc sa mananc ceva ca sunt cam ametita de somn si vreau sa compensez cumva
RGE spune:
..si vin si eu cu tone de intrebari ...HELLLPPPP!!!
...bebe al meu suge de multe ori e normal??...ca mama ma tot suna si ma streseaza ca trebuie sa-i fac program la nu stiu cate ore dar el mananca tot timpul...papa, adoarme, se trezeste iar papa, face caca , iar papa, iar pisu, iar nani, iar caca, iar supt, ..etc...tot asa..e normal??...
si daca ii dau preventiv Bonisan pt colici il ajuta cu ceva pt cand o face sau nu are rost??
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ
CEA MAI FERICITA SOTIE SI MAMICA!
"Doamne ajuta-ne!!"
alehiam spune:
neata!
danuta36, tomasa multumim de complimente... nici domnisoarele voastre nu sunt mai prejos
Ieri baiatul meu a tras de a somn... dar totusi, dupa ce ne-a facut nasica baita si am mai stat sa papam, am dormit noaptea neintorsi de la 1 la 6 jumate, dupa care am papat si ne-am trezit la 9 jumate... sa vedem cum se desfasoara azi ostilitatile
am pus cateva poze de la www.flickr.com/photos/9465085@N07/?saved=1" target="_blank"> botez
Va pup ca ma cheama micutzul... s-a trezit vesel, dar cam fara chef de mancat... sa vedem cand ne vine si foamea adevarata
Mad, mamica de www.flickr.com/photos/9465085@N07/1466689554/" target="_blank"> Robert Stefan (09.09.2007)
kriss79 spune:
salutare
scrieti mult si frumos..abia reusesc sa va citesc..ca micuta mea are colici si suntem amandoua tare obosite..cand reusesc sa o adorm, bag si eu somn, fie zi, fie noapte:)
Roxana(RGE)..ti-am citit povestea si la mamici de nov-dec..super! sa va traiasca baiatul mare si sanatos!
Nu e nici o probl daca dai preventiv Bonisan..e din plante si nu are ce sa ii faca rau..i-am dat si eu inca din maternitate..insa abia acum de vreo sapt si un pic avem colici..insa nu stiu daca isi fac vreun efect..Am incercat si ceai Baby calm..dar nimic..nici nu vrea sa ia in gura ceaiul..trage tot la tatza..
Cat despre programul lui bebe..in primele sapt eu stiu ca e de aplicat regula..cerere si oferta..adica cand bebe cere sa ii dai san..chiar daca e mai des..oricum nu pauza mai mare de 5 ore in primele sapt..din ce mi-a zis pediatra. Si a mea cere tatza destul de des..chiar si la 1 1/2h..lapte sa avem!
ROxana_g, felicitari pentru micul crestin!super poze! arati super si aveti o familie tare frumoasa! ce maricel e bb Andrei..fata de mititica mea:)noi avem abia putin peste 3350 gr..
Poze
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
ligeea spune:
Despre colicii copiilor cred ca s-au scris milioane de pagini , daca cineva ar descoperi leacul ar fii un om bogat si pomeni de toate mamicile .
Chestia e ca -cel putin din toti bebeii pe care ii stiu eu , doar unul nu a avut colici deloc .
In rest , la unii unele medicamente - asa zise -au efect , la altii deloc , sau numai o perioada
Nu-i da nimic deocamdata daca nu da din picioruse si nu se screme si mai ales daca nu plange .
Cu alaptataul-in principiu e bine sa aiba, ,,program ca e mai uosr pentru tine dar nu prea poti sa-i faci pana la 3-4 luni decat daca e un bebe foooarte cuminte .
Oricum dr recomanda alimentatia la cerere , dar bunicile -si a mea mama la fel , cu program
In rest cum te simti , esti OK am inteles ca si tu tot la Euroclinic ai nascut , asa ca nu cred sa ai probleme
Incearca sa te odihnesti mult si ,,profita de cei care te ajuta , nu te obosi cu ,,menajul ai alte prostii