Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 14
cecilia L spune:
bebe al meu azi a fost cuminte, a dormit, iar acum este atarnat de tatzi, prevad ca ma asteapta o seara lunga.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://community.webshots.com/album/561315188OYHbfd?start=12
urmychance spune:
Noi am fost azi la dr. si ne-a zis ca am facut treaba buna caci copilul este foarte bine. L-a masurat si are 61 cm (de la 51 cu cat s-a nascut) si cantareste 5740 gr (a pus 2kg 200 de la plecarea din spital - Tudor are 7 saptamani). Sunt foarte multumita si linistita. Manca-l-ar mama de baiat. Multumesc lui Doamne Doamne pt asa copil minunat!
Va mai multumesc si voua pt toate sfaturile primite, am invatat o multime de lucruri de la voi, unerori m-am nelinistit, alteori mi-am dat seama ca unele sunt chestii normale. M-am dus la dr. si stiam o multime de lucruri, a fost f multumita si dr.
Multumiri speciale Roxanei_G.
Pinacolada spune:
Mercic mult pentru raspunsuri!!!!
Liber mai e doar la BooBoo lacul tei!maine se duce sa vada cumeeste!
e liber de la 18 la 21, ok!
Roxana G s-ar putea sa se deranjez cu un telefon, pentru aflarea unor mici detalii!
pupici la fete si puiuti buflei!
betty78 spune:
am revenit si noi.....recunosc ca nu prea am avut timp sa citesc dar am vazut poze cu bebicii.
Avem o grupa superba de bebici.
Bee sa nu renunti scumpo la alaptat...si la mine mama era tot la fel de pisaloaga si nu m-a sustinut deloc. Parca imi amintesc ca ma facea sa plang in fiecare zi si imi repeta de zeci de ori pe zi, ba ca n-am lapte, ba ca trebuie sa imbrac mai mult copilul si iar ca n-am lapte si ca infometez copilul.
L-am infometat saracutzu' ca acum la 2 luni si 20 zile are 6560gr de la 3150, dar din pacate nu si-a schimbat programul de supt.
Am si eu o mare problema: bebe Mario s-a nascut cu niste pete pe fund care arata ca niste vanatai. Pe langa astea mai are una mai intensa la culoare spre albastru negru care arata ca o urma de buric de deget....ideea este la nastere s-a crezut ca sunt semne de la nastere....cum a fost apucat la cezariana si ca o sa treaca pana la 6 saptamani sau max 2 luni. Ideea este ca 2 luni au trecut si petele n-au trecut asa ca dupa cateva cautari pe google m-am lamurit ca sunt "pete mongoloide". Totul bine si frumos pana ieri cand am vazut ca pata aceea care arata ca o urma de deget s-a inchis mai mult la culoare...ceea ce m-a inspaimantat.....Stie cineva ce este? Nu prea arata a pata mongoloida
Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario
prisi spune:
offff, Miru a fost tare maraita, am facut baita si a stat atarnata vreo 2 ore de tzitzi, apoi a vomat si iar tzitzi, abia acum a adormit mititica si inca mai alearga prin somn
Rox multumim de aprecieri,
balutele nu stiu de ce le face, ca de vreo luna a inceput dar mai are si pauze cand nu ii curg, cat despre maraiala, cred ca sa invatat prost, zilele astea au fost ai mei si au stat calare pe ea si acum nu mai sta deloc singura, azi nici nu a dormit o ora incheiata, numai cate 15 min
pupici si noapte buna
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
carpatina spune:
quote:
Originally posted by tomasa
Rox, Hai ca o pun si pe Maria cu tati , o adaug acum desi nu e in una dintre cele mai fotogenice ipostaze. Si afla de la mine ca pozele "minte" (hi, hi, hi, am pus ghilimelele de frica Annisiei, ca altfel sigur ma trezeam cu un comentariu). Nu-s asa slaba cum par.
Da, da, minte pozele.. da' in plus. Ca eu nu-s asa grasa cum arat in poze
Slabanoago!
de Ioana (27.09.2007)
Roxana_G spune:
Tomasa, sigur ca Andrei e mare, insa nu e mai dezvoltat, te asigur. Eu chiar ma gandeam ca se va misca mai greu daca e asa durduliu.
Urmy, ma bucur ca totul a fost bine.
Prisi, Andrei are continuu balutele, de o saptamana se agraveaza. Sa vedem ce si cum. Oricum si el maraie ca vrea doar in brate, toti copiii fac asa, pana si cei mai mari.
Pinacolada, eu zic ca e ok acolo, singura problema este ca nu rezerva exclusiv pentru party daca nu ai minim 50 de copii. La noi s-au nimerit sa fie 2 petreceri in paralel, insa si cealalta sarbatorita avea tot 3 ani. Noi mergeam des inainte acolo pentru ca era la 5 min de noi, si intr-o duminica am nimerit party de copii de 10-12 ani si erau un pic mai agresivi si trebuia sa stau mereu cu ochii pe fie-mea. Oricum ma poti suna maine sa mai vorbim.
Ca as mai avea si alte ponturi de zis.
Betty, as vrea sa te ajut dar despre asta nu stiu nimic.
Va pupic ma duc la nani, ca sunt singura si m-au capiat copiii mei azi. Fata cuminte toata seara si circ maxim la culcare, baiatul agitat seara dar macar s-a culcat dupa baie in ciuda bocanelilor in perete si zdupaielilor sora-sii.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
devylla spune:
Trec repede sa ii raspuns lui Betty.
Fii-mea e plina de pete mongoloide pe fund si spate,uite o poza:
http://good-times.webshots.com/photo/2216208670079224975CXgRxG
Se vad mai estompate ca este in apa,insa ele sunt mai inchise la culoare.Le va avea si bb Mario pana pe la 2-3 ani cand dispar.
Cred ca astea sunt,fa o comparatie sau pune o poza sa vedem.
Am fugit,in ultimile zile sunt ocupata.Ma pregatesc si pt un concurs de japo si nu mai imi ramane mult timp liber.
Pupici
japonia prin ochii unui amator
mogaldeata cu ochii migdalati
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
Oana MC spune:
Betty, si eu cred ca bebele tau are pata mongoloida. Apare si la caucazieni/albi; mai ales la cei mai brunetei. Si baietelul meu mai mare a avut si i-a disparut pina in 3 ani. Are pielea o idee mai maslinie si ochii negri. Parul e saten deschis. Cel mic, Alex are pielea mai deschisa si nu are pata mongoloida. Despre intensitatea culorii petei nu stiu ce sa zic. Sa varieze oare in functie de temperatura corpului, a camerei?
Intreaba totusi doctorul ca sa fii linistita.
Noapte buna la dulceturi, papanasi si mamicilor lor!
prisi spune:
'neata
dupa o seara agitata buburuza a dormit pana la 5 a papat si a dormit iar pana la 7 jumate si acum iar baga somnic, are fata de recuperat
ma duc sa-mi fac o cafea si sa citesc presa, va invit si pe voi
pupici
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)