Mamici de noiembrie- decembrie (114)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

pai pussi, eu am contractii, dar din alea nedureroase si neregulate..

Laura 39+ Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by laura1713

pai pussi, eu am contractii, dar din alea nedureroase si neregulate..

Laura 39+ Rares

ale mele sunt dureroase si nu se deschide.. dar regulate nu sunt!

PUSSI 34+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 19 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Nu stiu de ce traiam cu impresia ca il aveai peste 4 cm. .
Si eu am aceeasi problema noaptea. Ma gandesc cum sa stau ca sa nu-i fac rau. Astea sunt grijile de mama .
Dany, tu ai contractii? Eu pana acum nu prea cred ca am avut vreodata. De vreo 2-3 ori am avut niste dureri ca la ciclu (f scurte), insa nu mi s-a intarit burta. oare alea au fost contractii?
Fetelor, mai am o intrebare. Am inceput sa simt nevoia sa mananc din ce in ce mai mult. O fi normal?

quote:
Originally posted by dany26

roxxy80 pai nu il aveam lung ci 3 cm ....adica "scurtutz"-citat de dr.

pussi sincer sunt nerabdatoare dar mai mult eu am un sentiment asa de genul....nu imi vine sa cred-cand vad pozele cu bbeii fetelor- ca la mine in burta deja e un sufletel...un om in miniatura...inca mi se pare o minune....si noaptea stau ingrijorata cum sa dorm ca sa nu il incomodez...etc...E ciudat probabil ce zic dar....

gianina pe 12 poate ma progr la ceza...

fetelor care veti face ceza stiati ca sunt 2 tipuri de ceza?:rahie si rahiperidurala....oare a nascut cineva de la noi cu rahiperidurala???

37+ ANDREI

AMR 1-2 Saptamani!!!Doamne ajuta!

Roxxy 35+Matei
_
AMR 5 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 3 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

nu cred ca am contractii....sau cel putin nu cred...pt ca nu m-a durut nimic...desi de mult ori se intareste burta dar eu cred ca se impinge bb in ea....pt ca nu se intampla cu regularitate...

fetelor dar oare daca ramanem fara suficient lichid simtim dureri ....ceva??

in leg cu cele 2 ceza ce parere aveti?

37+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Si eu as vrea sa aud pareri despre cele 2 tipuri de cezariana.Nu prea as vrea sa mi se faca anestezie generala.
Dany, cum adica sa ramanem fara lichid suficient? Ma gandesc ca asta se intampla cand se depaseste cu f mult termenul. De ce te gandesti tu la prostioare?

quote:
Originally posted by dany26

nu cred ca am contractii....sau cel putin nu cred...pt ca nu m-a durut nimic...desi de mult ori se intareste burta dar eu cred ca se impinge bb in ea....pt ca nu se intampla cu regularitate...

fetelor dar oare daca ramanem fara suficient lichid simtim dureri ....ceva??

in leg cu cele 2 ceza ce parere aveti?

37+ ANDREI

Roxxy 35+Matei
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Pussi, laptele a venit a doua zi dupa operatie!
Eu am avut cu mine la spital o sticla de ceai de chimen si anason ..din care am inceput sa beau dupa vreo ora de la operatie si am tot baut in primele saptamani..pana m-am saturat de gustul lui.
A treia zi am facut "furia laptelui" ...sanii imi erau f. umflati si durerori.Eu nu am deloc memeloanele formate... o puneam pe Simo la san...dar nu sugea deloc.
Din pacate nu am reusit nici acasa sa o invat sa suga...statea cate doua ore la san si degeaba..cand o luam ea tipa de foame..asa ca scoteam lapte cu pompa si ii dadeanm cu lingurita.
La doua saptamani de la nastere avea greutatea cu care ne externasem adica..2,700. ..atunci am inceput sa ii pun in biberon lapte de la san. am continuat asa pana la 5 luni..a fost greu, obositor...tot timpul trebuia sa scot lapte!
Sper ca de data asta sa reusesc sa alaptez!tot citesc pe la subiectul cu alaptatul..sa cititi si voi..este f. interesant!

si o zi frumoasa!
37+

Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gianina

Pussi, laptele a venit a doua zi dupa operatie!
Eu am avut cu mine la spital o sticla de ceai de chimen si anason ..din care am inceput sa beau dupa vreo ora de la operatie si am tot baut in primele saptamani..pana m-am saturat de gustul lui.
A treia zi am facut "furia laptelui" ...sanii imi erau f. umflati si durerori.Eu nu am deloc memeloanele formate... o puneam pe Simo la san...dar nu sugea deloc.
Din pacate nu am reusit nici acasa sa o invat sa suga...statea cate doua ore la san si degeaba..cand o luam ea tipa de foame..asa ca scoteam lapte cu pompa si ii dadeanm cu lingurita.
La doua saptamani de la nastere avea greutatea cu care ne externasem adica..2,700. ..atunci am inceput sa ii pun in biberon lapte de la san. am continuat asa pana la 5 luni..a fost greu, obositor...tot timpul trebuia sa scot lapte!
Sper ca de data asta sa reusesc sa alaptez!tot citesc pe la subiectul cu alaptatul..sa cititi si voi..este f. interesant!

si o zi frumoasa!
37+

si eu am auzit ca e f bun acest ceai...dar cat se pune din fiec...la o stcla de 2 litri de apa?si putem pune zahar si lamaie?

nici eu nu am un sfarc format prea bine...dar poate reusim cu acele mameloene de silicon nu???

37+ ANDREI

Mergi la inceput

Roxxy, si eu mananc dublu acum in ultima luna..deja am pus pe mine vreo 20 kg...mai bine mai mergeam la serviciu..ca acolo nu mancam toata ziua.

Dany26
, nu te mai gandi la prostioare...nu ai de ce...bb Andrei este bine!
mai vorbim diseara ..ca acum imi vine fata de la gradi!
si o zi frumoasa!
37+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxxy80

Si eu as vrea sa aud pareri despre cele 2 tipuri de cezariana.Nu prea as vrea sa mi se faca anestezie generala.
Dany, cum adica sa ramanem fara lichid suficient? Ma gandesc ca asta se intampla cand se depaseste cu f mult termenul. De ce te gandesti tu la prostioare?

[
[
Roxxy 35+Matei
_

pai nu ai zis ca nasti normal????????

dr mi-a zis ca joi la eco vrea sa vada cat lichid mai am...iar eu vazandu-mi burta nu prea mare....m-a apucat ingrijorarea

37+ ANDREI

Mergi la inceput

Dany, eu pt 2 litri puneam cam 6 lingurite..adica 3 si 3 ...prima data am pus mai mult si a iesit prea concentrat.. despre zahar si lamaie nu stiu ce sa zic ..eu il beam asa simplu.
Am incercat si cu mameloanele acelea de silicon....se umpleau cu lapte...ba curgea si pe alaturi.. ca a mea fata nu sugea...adica eu o vedeam ca misca din buze..dar nu inghitea.. sau inghitea f, putin ..atat cat sa nu moara de foame..

Mergi la inceput