Mamici de noiembrie- decembrie (114)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

laura am pus 14.5 kg in total ! cu colul poti sa stai si o sapt. cu el sters ...asa ca n-ai decat sa astepti!
gianina si in cat timp a venit lapticul?.. eu am mai facut generala si stiu cum este, daca sunt ok si ma mobilizez repede.. adica ridicat din pat in prima zi ... atunci n-am probleme! Ma enerveaza ca nu pot sa programez cezariana pana la 37 de sapt. +1 zi.... si pana atunci stau in asteptare ... cica daca sunt mancata si cu cafeaua bauta imi fac rahi
mihuta mie nu mi-a cerut nimeni EKG!
anne ma eu zic ca la tine e bun termenul pe 03.12... cu 10 zile inainte!

PUSSI 34+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 19 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Mihuta, nu stiu nimic de EKG. Poate imi va spune si mie cineva. Sincera sa fiu, pana acum nu am auzit.
Nu mai face efort, poate o convingi pe Sophia sa stea mai mult la caldurica.

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
34+ Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

quote:
Originally posted by pussi

laura am pus 14.5 kg in total ! cu colul poti sa stai si o sapt. cu el sters ...asa ca n-ai decat sa astepti!
gianina si in cat timp a venit lapticul?.. eu am mai facut generala si stiu cum este, daca sunt ok si ma mobilizez repede.. adica ridicat din pat in prima zi ... atunci n-am probleme! Ma enerveaza ca nu pot sa programez cezariana pana la 37 de sapt. +1 zi.... si pana atunci stau in asteptare ... cica daca sunt mancata si cu cafeaua bauta imi fac rahi
mihuta mie nu mi-a cerut nimeni EKG!
anne ma eu zic ca la tine e bun termenul pe 03.12... cu 10 zile inainte!

BURTICA ROZ

DOAMNE AJUTA!

Da, Pussi, si eu zic ca este bine. Doar mi-a spus doctorul, nu am ales data de capul meu. Mi-a spus ca incepand cu 01.12 pot sa nasc cand vreau.
Ce-ti fac fetele? Stau cumintele?

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
34+ Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

Pussilica, ce incurajari ai pentru mine dis de dimineatza! Stiu ca nu am decat sa astept, dar sunt frustrataaaaaaa....

Laura 39+ Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Victo, saru-mana mult de tot!Imi salvez chiar acum explicatiile tale si cred ca o sa si incerc sa exersez Sper sa nu ma apuce nascutul de la exercitii
Ma bazez ca sambata colul meu era inca 3.5 si niciun semn de nastere!

Eu trebuie sa ma apuc sa spal lucrurile fetei si sa fac bagajul...dar am asa o senzatie ciudata...Parca daca fac asta mi se pare ca am ajuns la finalul acestei perioade superbe si parca nu vreau...Sunt putin nostalgica...Mai bine ma apuc sa fac ceva de papa

Ade, 37s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

...of... m-am intors cum am plecat...... dr nu era la cabinet...maine cica...asta e, l-am plimbat putin pe bb prin ploaie.
ma duc sa-mi fac un ceai si ma bag in patuc.

Roxana 36+
mami de Luca Teodor

AMR ...... X sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

roxxy80 pai nu il aveam lung ci 3 cm ....adica "scurtutz"-citat de dr.

pussi sincer sunt nerabdatoare dar mai mult eu am un sentiment asa de genul....nu imi vine sa cred-cand vad pozele cu bbeii fetelor- ca la mine in burta deja e un sufletel...un om in miniatura...inca mi se pare o minune....si noaptea stau ingrijorata cum sa dorm ca sa nu il incomodez...etc...E ciudat probabil ce zic dar....

gianina pe 12 poate ma progr la ceza...

fetelor care veti face ceza stiati ca sunt 2 tipuri de ceza?:rahie si rahiperidurala....oare a nascut cineva de la noi cu rahiperidurala???

37+ ANDREI

AMR 1-2 Saptamani!!!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by roxx

...of... m-am intors cum am plecat...... dr nu era la cabinet...maine cica...asta e, l-am plimbat putin pe bb prin ploaie.
ma duc sa-mi fac un ceai si ma bag in patuc.

Roxana 36+
mami de Luca Teodor

AMR ...... X sapt

offff

37+ ANDREI

AMR 1-2 Saptamani!!!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

FELICITARI ARALIA, REFACERE RAPIDA SI UN BEBE SANATOS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

laura n-ai motive... colul se sterge doar cu contractii ... daca tu nu le-ai simtit pana acum .. atunci mai poti sta asa!

BURTICA ROZ

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput