Mamici de noiembrie- decembrie (114)
Raspunsuri - Pagina 7
pussi spune:
laura am pus 14.5 kg in total ! cu colul poti sa stai si o sapt. cu el sters ...asa ca n-ai decat sa astepti!
gianina si in cat timp a venit lapticul?.. eu am mai facut generala si stiu cum este, daca sunt ok si ma mobilizez repede.. adica ridicat din pat in prima zi ... atunci n-am probleme! Ma enerveaza ca nu pot sa programez cezariana pana la 37 de sapt. +1 zi.... si pana atunci stau in asteptare ... cica daca sunt mancata si cu cafeaua bauta imi fac rahi![]()
mihuta mie nu mi-a cerut nimeni EKG!
anne ma eu zic ca la tine e bun termenul pe 03.12... cu 10 zile inainte!
PUSSI
34+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 19 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE

!!! DOAMNE AJUTA!
Anne_Ma spune:
Mihuta, nu stiu nimic de EKG. Poate imi va spune si mie cineva. Sincera sa fiu, pana acum nu am auzit.
Nu mai face efort, poate o convingi pe Sophia sa stea mai mult la caldurica.
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
34+
Ioana
Anne_Ma spune:
quote:
Originally posted by pussi
laura am pus 14.5 kg in total ! cu colul poti sa stai si o sapt. cu el sters ...asa ca n-ai decat sa astepti!
gianina si in cat timp a venit lapticul?.. eu am mai facut generala si stiu cum este, daca sunt ok si ma mobilizez repede.. adica ridicat din pat in prima zi ... atunci n-am probleme! Ma enerveaza ca nu pot sa programez cezariana pana la 37 de sapt. +1 zi.... si pana atunci stau in asteptare ... cica daca sunt mancata si cu cafeaua bauta imi fac rahi
mihuta mie nu mi-a cerut nimeni EKG!
anne ma eu zic ca la tine e bun termenul pe 03.12... cu 10 zile inainte!
PUSSI34+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 19 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!
DOAMNE AJUTA!
Da, Pussi, si eu zic ca este bine. Doar mi-a spus doctorul, nu am ales data de capul meu. Mi-a spus ca incepand cu 01.12 pot sa nasc cand vreau.
Ce-ti fac fetele? Stau cumintele?
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
34+
Ioana
laura1713 spune:
Pussilica, ce incurajari ai pentru mine dis de dimineatza! Stiu ca nu am decat sa astept, dar sunt frustrataaaaaaa....
Laura
39+
Rares
adelamaria spune:
Victo, saru-mana mult de tot!
Imi salvez chiar acum explicatiile tale si cred ca o sa si incerc sa exersez
Sper sa nu ma apuce nascutul de la exercitii![]()
![]()
Ma bazez ca sambata colul meu era inca 3.5 si niciun semn de nastere! ![]()
Eu trebuie sa ma apuc sa spal lucrurile fetei si sa fac bagajul...dar am asa o senzatie ciudata...Parca daca fac asta mi se pare ca am ajuns la finalul acestei perioade superbe si parca nu vreau...Sunt putin nostalgica...Mai bine ma apuc sa fac ceva de papa![]()
Ade, 37s+
roxx spune:
...of... m-am intors cum am plecat....
.. dr nu era la cabinet...maine cica...asta e, l-am plimbat putin pe bb prin ploaie.
ma duc sa-mi fac un ceai si ma bag in patuc.
Roxana
36+
mami de
Luca Teodor
AMR ...... X sapt
dany26 spune:
roxxy80 pai nu il aveam lung ci 3 cm ....adica "scurtutz"-citat de dr.
pussi sincer sunt nerabdatoare dar mai mult eu am un sentiment asa de genul....nu imi vine sa cred-cand vad pozele cu bbeii fetelor- ca la mine in burta deja e un sufletel...un om in miniatura...inca mi se pare o minune....si noaptea stau ingrijorata cum sa dorm ca sa nu il incomodez...etc...E ciudat probabil ce zic dar....
gianina pe 12 poate ma progr la ceza...![]()
fetelor care veti face ceza stiati ca sunt 2 tipuri de ceza?:rahie si rahiperidurala....oare a nascut cineva de la noi cu rahiperidurala???
37+
ANDREI
AMR 1-2 Saptamani!!!Doamne ajuta!
dany26 spune:
quote:
Originally posted by roxx
...of... m-am intors cum am plecat...... dr nu era la cabinet...maine cica...asta e, l-am plimbat putin pe bb prin ploaie.
ma duc sa-mi fac un ceai si ma bag in patuc.
Roxana36+
![]()
mami deLuca Teodor
AMR ...... X sapt
offff

37+
ANDREIAMR 1-2 Saptamani!!!Doamne ajuta!
pussi spune:
laura n-ai motive... colul se sterge doar cu contractii ... daca tu nu le-ai simtit pana acum .. atunci mai poti sta asa!
PUSSI
34+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 19 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE

!!! DOAMNE AJUTA!