Mamici de noiembrie- decembrie (114)
Raspunsuri - Pagina 9
Roxxy80 spune:
Ti-am mai spus sa nu-ti faci probleme referitore la dimensiunea burticii. Cred ca vrea sa vada cat lichid ai ca sa-ti programeze cezariana cum trebuie (cred ca este normal inaintea unei operatii sa verifice tot ce se poate). Nu-ti mai face griji
. Andrei este un bebe sanatos si luptator. sa vezi tu ce baiat mare o sa faci.
Te-am prins , Dany. Nu ai mai citit din urma
. La ultimul control ginecologic, cand dr meu m-a vazut cat de speriata sunt cand vorbesc despre nasterea naturala, mi-a spus ca mai bine imi face cezariana decat sa nu fac fata momentului acela (cand trebuie sa imping, sa-mi controlez respiratia, si nu sa lesin sau cine stie ce alte reactii). Mi-a spus sa ma hotarasc clar pana pe 15 noiembrie cand merg iar la control. Stiu ca este cel mai bine sa nasc natural (mai ales ca nu am probleme), insa frica mea este mult prea mare (nu resusesc deloc sa o inving
).
quote:
Originally posted by dany26quote:
Originally posted by Roxxy80
Si eu as vrea sa aud pareri despre cele 2 tipuri de cezariana.Nu prea as vrea sa mi se faca anestezie generala.
Dany, cum adica sa ramanem fara lichid suficient? Ma gandesc ca asta se intampla cand se depaseste cu f mult termenul. De ce te gandesti tu la prostioare?
[
[
Roxxy35+
Matei
_
AMR 5 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 3 SAPTAMANI!
pai nu ai zis ca nasti normal????????
dr mi-a zis ca joi la eco vrea sa vada cat lichid mai am...iar eu vazandu-mi burta nu prea mare....m-a apucat ingrijorarea37+
ANDREI
AMR 1-2 Saptamani!!!Doamne ajuta!
Roxxy
35+
Matei_
dany26 spune:
quote:
Originally posted by gianina
Dany, eu pt 2 litri puneam cam 6 lingurite..adica 3 si 3 ...prima data am pus mai mult si a iesit prea concentrat.. despre zahar si lamaie nu stiu ce sa zic ..eu il beam asa simplu.
Am incercat si cu mameloanele acelea de silicon....se umpleau cu lapte...ba curgea si pe alaturi.. ca a mea fata nu sugea...adica eu o vedeam ca misca din buze..dar nu inghitea.. sau inghitea f, putin ..atat cat sa nu moara de foame..
Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)
offf si am auzit ca e dureros cu pompa....
in leg cu ceza tu de care faci??
37+
ANDREIAMR 1-2 Saptamani!!!Doamne ajuta!
dany26 spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
[Te-am prins , Dany. Nu ai mai citit din urma. La ultimul control ginecologic, cand dr meu m-a vazut cat de speriata sunt cand vorbesc despre nasterea naturala, mi-a spus ca mai bine imi face cezariana decat sa nu fac fata momentului acela (cand trebuie sa imping, sa-mi controlez respiratia, si nu sa lesin sau cine stie ce alte reactii). Mi-a spus sa ma hotarasc clar pana pe 15 noiembrie cand merg iar la control. Stiu ca este cel mai bine sa nasc natural (mai ales ca nu am probleme), insa frica mea este mult prea mare (nu resusesc deloc sa o inving
).
[AMR 1-2 Saptamani!!!Doamne ajuta!
Roxxy
35+
Matei_
[/quote]
scuzeeeeeee

dar ce o fi cu BB....oare isi revine greu dupa ceza?....brrrrr.....mi-e frica.......

erika si RGE VOI ce fel de cez ati avut?
37+
ANDREIAMR 1-2 Saptamani!!!Doamne ajuta!
Victo spune:
si eu am baut ceai din ala.sper ca ajutat.
acu nu mai beau, ca si-asa imi curg sanii
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
dany2007 spune:
Gata ...am fost la nenea dr si avem vesti bune. Ne-a luat si sange pt analize,secretii chestii... bla bla. Vineri mergem pt rezultat.
Vali tu ce ai facut ? ce face nora-mea???
Fetelor vreau sa va spun ca am vizitat-o pe Ancuta...nu pot sa va spun cat de fericita era...!!!
Iar Maria e o scumpica,scumpica foc...are buculite de iti vine sa le papi...de cand am vazut-o ma gandesc numai la momentul cand il voi tine si eu pe Luca in brate.
Maine le da drumul acasa
.
Dana
34+
Luca-Rares
AMR - 6 Saptamani de stat in burtica.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
darleena spune:

FELICITARI ARALIA!!!! NUMAI BUCURII SI IMPLINIRI PENTRU PITICA TA
Am fost la Medlife si am vorbit cu anestezista. Mi-a mai luat niste sange si a zis ca totul e ok, ne vedem miercuri dimineata.
O sa-mi faca rahiepidurala. Nu stiu sa va zic foarte multe despre ea, insa am inteles ca te refaci mai usor. Va spun dupa ce nasc cum a fost.
La 2 jumate ma duc si la ginecolog, ca sa vad ce s-a mai intamplat pe acolo pe jos de acum o saptamana, si sa stabilim ultimele detalii pentru miercuri.
Dany26 BB nu a nascut cu cezariana. Probabil ca o tin mai mult in spital ca asa o fi procedura, sau nu a avut ea timp sa intre pe forum.
39+ si
baby Kara 

AMR 3 zile 

pussi spune:
dany26 indiferent de ceza sa nu pui zahar in primele zile in ceai... mama mea mi-a pus la laparoscopie si am vomitat ...
Ceaiul de chimen e bun si pt. reluarea tranZitului intestinal...
bb si victo au nascut natural cu epidurala! dar cred ca a foast diferenta de anestezist!
rge si erika cezariana cu epidurala!
sheri a nascut cu rahi simpla !
PUSSI
34+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 19 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE

!!! DOAMNE AJUTA!
dany2007 spune:
ARALIA SA ITI TRAIASCA BUBURUZA SI SA FIE SANATOASA !
FELICITARI
!!! TE ASTEPTAM CU POZICI SI POVESTEA NASTERII!
Dana
34+
Luca-Rares
AMR - 6 Saptamani de stat in burtica.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
loub_erika spune:
RGE ai o scumpete de baietel sa va traiasca,Angi il
pe George
Fetelor am mai intrat si eu un pic,cu Angi in brate..,azi noapte m-am c-am uitat un pic pe tavan..,ce-i drept dar asta e..trece si perioada asta...,bine ca nu e un copil plangacios,dar nu stiu ce a avut azi noapte a fost un pic agitata ...,asa ca la mine acum e dimineata!!!
Zilele trecute era saracuta constipata,acum are diarie un pic..offf ce de surprize are mami cu tine...,important e sa ne facem rapid bine..,am inteles ca ptr constipatie trebuie diminuata un pic cantitatea de lapte praf in cantitatea normala obisnuita de apa,ptr 2 zile...am sa incerc si asa!!! in rest papam foarte bine,poate e un pic c-am pofticioasa,seamana cu mine...!!
ne-a cazut si buricul,acum ne putem bucura din plin de baita.chiar ai place...!!
La mine burta sa tras destul de mult...,vergeturi nu am,se vede doar dunga maronie..dar va disparea si ea in timp,operatia nuci nu ma mai doare,asa ca fetelor nu aveti de ce sa va faceti probleme!!!c
Vedeti ca din Ianuarie va astept la alergat in parc !!!
Angelina
23 Octombrie(cezariana)
4.180kg si 51 cm
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
loub_erika spune:
dupa cum v-ati dat seama eu ai dau Angelinei din pacate lapte praf,cat mi-am dorit eu de mult sa-i dau lapte de la mine,atat de mult am avut si ghinion..,in spital am avut si eu furia laptelui,ma trezisem pe la 4 dimineata cu doua pietroaie si o durere de nedescris...,a reusit sa traga Angelina un pic de mameloanele de silicon,ca ale mele nu sunt deloc formate...,dar nu a reusit prea mult asa ca i-am dat completare,acasa la fel am pus-o cat am putut de mult sa traga ,saraca nu pputea deloc cu mameloanele astea...offf asa de rau imi venea ,ma durea sufletul sa o vad cum incerca sa se hraneasca ,iar ea e o pofticoasa mare,deci va dati seama ca nu a stat degeaba,asa ca am inceput sa ma mulg,in primele zile reuseam sa scot din amanoi chiar si 100 ml de lapte,un lapte gras si bun...,il dadeam cu biberonul sa il pape.dar la un moment dat mi-a scazut productia la 10 ml,nu imi venea sa cred,iar de cateva zile nici nu ami am sani grei ,plini de lapte,daca mai scot o picatura doua..,eram tare deprimata..,dar cred ca m-am consolat cu ideea ca e bine macar ca mananca laptele praf,ptr ca in spital nu il digera deloc,nu stiu ce ma faceam in cazul asta...,acum vreau sa zic ca mananca de ma dispera din 4 in 4 ore..in jur de 100ml,uneori cere si peste 100,pediatra mi-a spus sa-i dau cat cere ea..,ca nu e mult,tine in funtie de ficare copil si de greutatea lor..,asa ca acum asta e cu Dumnezeu inainte si sa ne fereasca Dumnezeu sa fim bolnavioare...,daca ma uit la baietii sotului din prima casatorie,parca ma si intrebase una dintre voi de baieti...,da sunt din prima casatorie in Franta a sotului,au varstele de 12 si 13 ani..,iar cu noi stau toate vacantele,sunt super fericiti cu surioara lor..,asa vroiam sa spun ca amandoi au fost hranti cu lapte praf si nu au fost bolnavi nicioadata,asa ca eu cred ca tine foarte mult si de cat ai cocolosim...!!
Mama da cat am scris...,am prins si eu un moment si am profitat din plin..sa va scriu voua...!!
Angelina
23 Octombrie(cezariana)
4.180kg si 51 cm
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif