Nou stil de viatza (156)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Revenit cu cafea si acuma sa incerc sa scriu cate ceva.

Carmen aici la 2 ani se inscriu copii la gradinita sa ii zic asa si primesti raspuns acasa cand au loc.Nu e mult se duece 4 zile pe saptamana cate 3 ore da imi e asa teama si incep sa realizez ca e mare si acusi o sa incepe scoala si tot asa si numai are nevoie de mine acusi.

Tzuni te astept miercuri si imi amintesc de mine cand eram insarcinata cu Mara si nici nu stiam ce marime la haine sa cumpar.

Ina hai ma uite ca si la mine kg nu se mai duc da lasa ca se duc ele.

Tumpi gata nu te mai intreb de dieta.

Kristin si eu i-am vorbit Marei numai in romaneste dar cand am vazut ca nu leaga nici un cuvant m-am panicat, ca ea la 2 ani nici nu vorbea si acuma zice destule in olandeza.Eu voi continua sa ii vorbesc romaneste si olandeza va invata acuma de la gradinita si de ceilalti.

Cornelia hai cu raportul.

Mai ce vreme e aici ploua si e frig si eu am treaba dar chef nu asa ca mai stau cu voi la cafea .

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Raport:stagnare. M-a cam suparat cantarul in dimineata asta. Sa-mi fie invatare de minte si sa nu mai am abateri oricat de mici.

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Neata la si de la mine, raportez -300 gr, asadar 62.5.
Imi dau seama ca daca m-as tine de dieta as slabii mai mult, fiinca am obs ca slabesc si cate 2-300 gr pe zi daca ma tin cum trebuie de dieta
Gusta,poti sa ma intrebi,poate asa imi dau pumni si imi revin la normal.
Violeta ma bucur ca ai mai trecut pe aici, salutariDoridiei
Mie imi tb niste bice pe cocoasa, imi tb cineva sa ma ambitioneze sa fac mai multe exercitii, sa fac abdomene,desi asa de greu imi e sa le fac.
Ma duc sa mai citesc presa si sa imi beau cafeaua si mai revin.Mai ales ca azi ploua si e urat si nu prea am chef de nimic, poate doar sa calc putin

O zi buna va doresc

Edit:apropo de Sara Brightam si Harem, uitatiwww.youtube.com/watch?v=dMQS74UX2WM" target="_blank">aici
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Tumpi nici chiar asa ca niste pumni in freza as vrea si eu ca ma apuca mancatul noaptea si tot asa .

Carina tu ziceai ca iti vine sa mananci toata ziua la fel si eu si daca nu mananc parca numai am putere si tot asa.

Olga cand iti citesc mesajele ma umplu de bucurie.

Azi ma duc sa caut niste pastile poae scap de senzatia asta de foame.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Gusta, sa sti ca in timpul zilei cand am chef de rontait, imi curat un morcov si rod la el.Am zile in care pe langa salata mai mananc inca 2-3 morcovi.Norocul meu e ca-mi plac mult.M-as infige eu si in altele, dar ori pap morcovi ori mere.
Sper ca pana la Craciun macar sa ajung la 59 - 60,desi nici nu stiu ce sa zic.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_dumy spune:

Hello, hello
la raport : - 1,7 kg, adica 62,1 kg.

Va pup.

Mimi & Daria (4 nov 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Neata!

Scriu in graba ca vreau sa plec la coafor.

Raport: 73 kg (pentru ca de doua zile am diaree din cauza unei ciorbe pe care le-am facut-o baietilor si in final m-am sacrificat eu cu ea ca ei n-au fost amatori)

Ina, te tii bine.Trebuie sa ai o motivatie foarte puternica ca sa slabesti acum la inceput de iarna cand tendinta fireasca a organismului e sa se captuseasca cu cateva kg bune de grasime.
Sau sa ai un NOU STIL DE VIATA bine inradacinat.

Anda, eu sigur sunt cealalta persoana care simte nevoia sa rontaie tot timpul. Noroc ca m-am obisnuit sa rontai legume.Inca ma bucur de ridichi, castraveti micuti, ardei gras romanesc, buchetele de brocoli crud, frunze de salata.La iarna trec pe morcovi desi nu prea ma tin dintii.

Carmen, asta e cu dieta, "iarna nu-i ca vara", parca-ti vine sa mananci de frig.

Ina - carina - doroty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Doroty, nu stiu daca mananc din cauza frigului, cert e ca nu-mi sta gura deloc. Sper sa fie o perioada trecatoare.
Ceva poze dupa coafat nu ne arati?

Gusta, Cornelia, asta e, poate vom avea o saptamana mai buna...

Meniul:
-cafea
-2 oua ochiuri cu paine, branza si ketchup
-un castronel de lapte cu fulgi de porumb
-o salata de cruditati si pui cu maioneza facuta in casa
-un mar
Cam mult, dar mi-e foame si incerc sa mananc dimineatza mancarurile 'nepermise'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

ma gandesc tot mai mult la cuvintele pe care mi le-a spus o prietena, asta vara.

Am intalnit-o in Bt, n-am vazut-o de cativa ani buni si am intrebat-o cum se mentine atat de bine (1,63 cm si vreo 52 kg)...eu tineam pe atunci daneza si ii spun ce mancasem in ziua respectiva:
-cafeaua si felia de paine prajita, o pulpa cu salata verde, ardei gras si un iaurt (parca) la cina.

Replica ei a fost: aaaa, dar eu mananc asa in fiecare zi, cateodata chiar mai putin.
Si nu tin nici o dieta. De dulciuri nu se atinge, sucuri nu serveste, bere, ocazional.

.......cum comentati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Raport: stagnare (57.8)
Gusta: la mine nu e foame ci nebuneala. Ca uneori sunt plina ca o gasca si mie tot imi lucesc ochii dupa ceva (orice rahat).
Azi de exemplu am ros de dimineata alune ca am fost in meeting 2 ore si asta era pe masa (nu imi era foame, nu imi pica foarte bine alunele si atunci eu ce ma gandesc - hai sa bag un pumn in mine).
Va pup si intru mai incolo,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput