Nou stil de viatza (156)
Raspunsuri - Pagina 5
mephala30 spune:
multumesc, albinutza harnicutza! ![]()
asta asa...sa fiu tot eu ultima...
Mephala - Gusta - Cornelia
tumpi spune:
Tzuni, ma bucur ca ai aparut, te asteptam miercuri cu mai multe detalii.
Fug si eu la somnic ca m-a palit si e abia 21.36 la mine si am nimeir intr-o punga de bobo cu stafide.
Nu-s ce am dar in seara asta simt ca nu mai rezist, asa ca noapte buna si ne "vedem" maine la 
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
khristin spune:
Bonjur tulmond
,
Iaca am venit si eu de la scoala, care azi a fost numai seminarii si discursuri, destul de plictisitor si anost, treaba buna e ca n-am avut elevi, ei au avut liber. O ploaie deprimanta afara de noiembrie on top of everything else
Ma mai incearca si o usoara raceala si peste cateva ore avem ora de inot...
, pe vremea asta ma dreg in masina cu Harem al Sarei Brightman, v-o recomand cu placere daca va cade in mana 
Doroty, numai eu si cu soata ne ocupam de tot ce tine de cupchil, luat/lasat la scoala, activitati extra, carat dupa noi in toate concediile, n-avem inlocuitor nici pt. 2 minute, de asta ziceam ca fara bunici e mai
. A propos de exercitii, eu mi-am luat un DVD de la bibilioteca Pilates cu exercitii abdominale destul de bun, cum ziceam sper sa ma tina buna dispozitia ![]()
Zuzilici, ai fost la Santa Lucia din Cuba sau cealalta din Castries? Stiu ca ziceai cand ne-am intalnit ca esti pusa pe fapte mari...ai concretizat ceva? 
Delidana, si eu am bicicleta eliptica in dotare, in ultima vreme am folosit mai mult banda de alergat mi se pare ca antreneaza mai multe grupe de muschi...ar trebui sa ma uit si eu ce e specific pt. eliptica. Ce am observat eu recent de cand exersez in mod constant e ca desi muschii incep incet incet sa se contureze, cantarul nu arata vreo schimbare....stiu ca muschii cantaresc mai greu decat grasimea in sine, si totusi
.......
Mamicadulce, si fiimea (tot sagetatoare) face 5 ani pe 3 decembrie, si ca si la voi, noi ii vorbeam in romaneste si ea ne raspundea frumusel in engleza, ca ea daycare-ul l-a inceput cand avea vreun an jumate, cand tocmai incepea sa lege propozitii. Asadar imi cam pierdusem orice speranta, pana asta vara cand am mers in RO pt. vreo luna jumate si i-am explicat ca daca va toca inainte in engleza copiii de acolo nu o vor intelege daca ea nu va face un efort sa vorbeasca romaneste. Culmea e ca, la sfarsitul vacantei noastre chiar a resusit sa converseze cu alti copii, cu accentul de rigoare, dar totusi fluent, spre marea mea satisfactie. Banuiesc ca pana la situatia in sine, nu vedea motivatia concreta de a comunica in romana, din moment ce toti din jur o intelegeau. Asa ca vizitele in RO ajuta la fluenta
La anul, vom avea un nou challenge, ca va incepe scoala in franceza 
Mephala, uitasem ca CIC-ul in RO e de doi ani....esti o fericita, profita la maxim de timpul asta ca nu te mai intalnesti cu momentele astea
O sa-ti trimit pe MP datele de nastere ale fiimei si ale mele, ca am bagat de seama ca lipsim.
Tzuni, te va tine in forma Maria, sint convinsa...keep up the good work 
Olguta, asa esti tu cand te superi cu sotu'? Nu-i rau deloc, ca io stiu fetze mai grumpy cand se isca discutii 
Cami, mai treci pe aici?
de la mine
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris & AOB
violeta70 spune:
Buna seara!
Imi pare rau ca am lipsit week-end-ul asta, dar am fost super ocupata.
Sa stiti ca nu am zis-o cu repros, dar la cat de "des" intru eu, este absolut normal sa-mi trec neobservata.
Mephala din pacate nu pot spune ca m-am odihnit. Am avut un week-end plin: sambata ne-am trezit devreme si am mers la sora-mea sa-i facem masuratori pentru gresie, faianta, parchet. Dupa-amiaza am mai avut cateva drumuri, printre care si un supermarket. Am ajuns acasa pe la 23.00. Duminica ne-am trezit iar devreme (7.30) si am mers sa cumparam gresie, faianta, parchet. Dupa-amiaza am mers pe la tatal sotului meu (a fost ziua lui pe 2 noiembrie). Am ajuns acasa pe la 21.00; iar azi am luat-o de la capat cu serviciul, asa ca asta este, nu am intrat deloc.
De mancat se intelege ca am mancat din toate, inclusiv dulciuri.
Azi nu prea am mancat, iar in seara asta am facut un pilaf cu pipote si inimi.
InaC spor la "treaba". Eu nu pot spune ca muncesc din greu. Nu stiu de ce dar mi se pare total aiurea sa stau sa fac calcule si sa stau stresata ca acum e momentul, etc. Probabil din cauza asta se intampla ca exact atunci cand este momentul sa intervina ceva. O sa vad, probabil o sa fac niste analize, nu stiu. Sunt un pic demoralizata. Oricum, joi merg cu sora-mea la doctor, sa vad cum mai stau, la un an de la cauterizare.
Olguta12 nu am probleme cu stomacul, iar eu asa sunt obisnuita, sa mananc hipocaloric, hipolipidic si cateodata hipoglucidic. Nu mananc zilnic 300 -400 calorii.
Va las acum, ca-mi pica ochii pe tastatura.
Pupici tuturor fetelor (nu le enumar, ca sa nu uit pe cineva) 
khristin spune:
Violeta, eu n-am inteles exact....tu nu mananci decat 300-400 cal/zi sau doar uneori???
Nu fi demoralizata, totul se va rezolva in timp, vei vedea
.
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris & AOB
Zuzilici spune:
Buna seara ambittioaselor.
Nastad spor la invatat si bafta la examen.
Delidana bafta si tie la examene. Chair asa, cum iti place studentia?
Cornelia multumesc de cafea. 
Mamico 77kg. Wow! Felicitarile mele. Tre' sa trag din greu ca te ajung din urma. Sucees la interviu. 
Doroty multumesc de primire si sa stii ca incerc sa ma pun pe treaba. Am inceput cu bautul de apa ca am cam ramas restanta la sportul acesta. ![]()
Gusta sunt alaturi de tine.
Maine poimaine am sa scriu si eu la fel si-am sa plang la fel probabil. Curaj ca pana se marita inca te mai poti bucura de ea. ![]()
Tzuni sa-ti traiasca Mariuca. Ce nume frumos: Sara Maria. Cred ca-i o scumpa. La varsta asta nici n-are cum sa fie altfel. Abia incepe sa vorbeasca si sa devina mai curioasa. Felicitari si pupici amandoura. 
Carmen saru'mana de modificare si impuls motivator.
Stai pe-aproape cu biciul ca sigur am nevoie de el.
Cuba intotdeauna a fost fatidica siluetei mele de hipo.
Khris cea din Cuba si sa stii ca nu cred ca s-a concretizat nika. Dar nu disper...exersez. ![]()
Violeta ma bucur sa te revad virtual. Spor la renovari si servici usor.
Ce mai face Dordia? Cum ii prieste sarcina?
O seara buna tuturor.
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
ina C spune:
Buna dimineata la cafea!
74 kg( asta drept pedeapsa...)
o zi minunata!la noi e soare.
ina C
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
Ina - carina - Violeta - doroty
cornelia_laura spune:
Buna dimineata Ina! Si multumim de cafea. Eu am facut si ceai pentru cine doreste.
Revin pentru raport caci inca nu m-am cantarit.
mephala30 spune:
Buna!
Multumim pentru
, Cornelia.
Raport: aceeasi greutate, adica stagnare.
Khristin, am primit, am completat lista.
revin
gusta spune:
Neatza.
Raport stagnare.Si daca aveti vaci puteti nsa puneti una la mine ca sunt o mare vaca.Ieri de suparare am bagat in mine dulce rau de tot ca de poate ma satur.
Multumesc de cafea ma duc sa mi-o aduc .
Marilena si Mara Augusta