Nou stil de viatza (156)
Raspunsuri - Pagina 7
justasmallkiss spune:
Ce fac fetele mele dragi?Sper ca sunteti bine,toate.
Raportez si eu:52,2kg.
Va pup si va doresc o zi frumoasa.
http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA
gusta spune:
Carmen sincer nu mi se pare normal.Sunt zile cand debea ma ating de mancare dar si zile cand imi trebuie mancare destul de multa ca altfel simt ca numai functionez normal.Iar la dulciuri macar odata pe luna si de restu numai zic.Inteleg nou stil de viata dar acuma sa nu o dau in extrem.
Carina am zis si eu de foame.Eu de ceva timp mananc pe sistem nervos si rontai si sa vezi cum ma apuca noaptea si imi vine sa imi dau in cap.Cred ca ajung sa numai cumpar nimic in casa asa sunt sigura ca daca imi e a rontai trec la apa.
Meniu de azi
cafea mar si o cana de iaurt
legume cu un ou
legume cu carne de pui
Marilena si Mara Augusta
Tzuni spune:
Am uitat sa ma cantaresc. Dar v-am adus o piesa a zilei care mie imi place la nebunie. Aveti rabdare s-o ascultati!
www.youtube.com/watch?v=nnSB7j8yvCM" target="_blank">PIESA ZILEI
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni - oLo - Mercedes 

...am gasit un ingeras: Sara Maria!
nastad spune:
Raport : stagnare
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
Delidana spune:
Buna,
Raportez si eu: stagnare. M-am cam axat pe dulciuri si nu e bine...
Carmen, probabil ca prietena ta a gasit un echilibru...si piine, fainoase, nu maninca deloc?
Tzuni,
.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Tzuni spune:
Delidana, 
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni - oLo - Mercedes 

...am gasit un ingeras: Sara Maria!
mephala30 spune:
Delia, da, asta o fi 'ritmul' ei, cert e ca se mentine de ani buni la greutatea asta. Probabil o manca si paine, dar rar si max. o felie pe zi. Dulciurile nu-i plac.
cam tacute sunteti astazi, de fapt, in fiecare zi de raport e multa liniste pe subiect.
Mephala - Gusta - Cornelia
Delidana spune:
Cred ca nu prea avem motive de lauda saptamina asta, Carmen. ![]()
Tzuni, esti la munca in seara asta?
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Zuzilici spune:
Salutare tuturor!
Tzuni multumim de melodie. Nu stiu cum le gasesti dar toate imi merg la suflet. 
Mephala nu prea mai are lumea ce povesti,cred ca din cauza asta nu prea e activitate pe subiect.
Delidana tu te-ai dat la dulciurele? Stiam ca-ti plac fructele... Pentru tine uite cateva poze din concediu: aici
Ioana salut! 
Crystina, Mik,, voi cu ce va mai laudati? Nu v-am mai citit de mult. 
Felicitari celor care au slabit. 
Fetelor o saptamana usoara va doresc si spor la salbit.
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)