Mamici de Martie-Aprilie 2008 (37)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
RalucasS spune:
Fetelor, in primul rand buna dimineata la tot stolul, apoi sa va zic ce am visat dupa ce aseara am citit ca Anca trebuia sa nasca...am visat ca ma dusesem si eu la spital sa nasc, si asistentele ma intrebau daca vreu cezariana sau nastere normala si eu le ziceam ca nu stiu cum, mie nu imi vine sa nasc, dar vreau sa incerc sa nasc sa vad daca "iese", si m-au pus ele acolo pe masa sa incerc natural, si nu mergea..apoi mi-au zis sa revin a doua zi cand va fi doctorita mea ca sa imi faca cezariana, iar o alta asistenta imi zice ca nu o sa imi faca nimeni cezariana la 21 de sapt, si eu acum foarte dezamagista ma intrebam in capul meu ce caut eu acolo asa devreme...
Anca - Felicitari! Sa va traiasaca Maria cat mai mare si cat mai frumoasa, sa va aduca numai bucurii, si sa ii dea D-zeu cat mai multa sanatate si noroc! Si te asteptam cu drag sa ne povestesti si noua cum a decurs totul....
Simo - sa stii a nu te-am uitat, chiar m-am simtit prost cand am vazut ca asa consideri tu, dar ti-am respectat decizia de a intra mai rar si de a petrece mai mult timp cu Luca...Eu una in fiecare zi ma gandesc la tine cand citesc mesajele de pe forum mai ales ca tu si Ela ati fost randunicile care m-ati intampinat calduros de cand am aterizat prima data in stol..., si sunt sigura ca nu te-a uitat nimeni de pe aici ca nu avea cum nici daca vroia
Naty - pt randunica petrecareata
Dana - normal din trimestrul II ar trebui sa te simti mult mai bine...21+
Lucas
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
bitza037 spune:
Simo, uite si de la mine un pupic sa nu mai fii supi, ca noi nu te-am uitat.Am astepat sa-ti faci putin timp si sa vii pe ramurica.Sa nu mai zici asa ceva ca ma supar!!!!Eu una m-am gandit mereu la tine, dar nu am scris .......hai inca un pupicioi si trece
MAi fetelor eu de aseara ma confrunt cu o chestie ciudata.La cateva minute inima imi bate asa haotic de parca ar vrea sa-mi aisa din piept, aidca ca o zvacnire mai puternica paraca sa-mi aminteasca ca este si ea pe acolo.Citisem ca este normal dar parca de aseara nu ma mai lasa deloc si in plus mi se pune si un nod mare de aer in piept.Si trebuie sa tusesc sa eliberez nodul.Sper ca am fost cat de cat explicita,altfel nu situ cum sa descriu.Poate am noroc si se trezeste Naty dupa chefuiala de aseara,sa -mi explice si mie, daca nu azi ma duc la ANcaD si poate le rog pe asistente sa-mi asculte putin inima.De abai astept sa o vad pe gagalicea aia mica cu personalitate(a iesit cand a vrut ea), nu cand a vrut mami.
IRINA +16
sufletel
lyvy spune:
Buna dimineata la toata creanga, cam goluta!!!!
FELICITARI PT ANCA, SI WELCOME MARIA!!!!
Abia astept sa vad poze.
Eu tot racita sunt , bineinteles, am capul cat banita, dar sunt optimista, intr-o sapt trece, Doamne ajuta !!!!
Dana, frumoasa poveste, te-a cam incercat liniuta buclucasa , dar bine ca e bine
Naty, asteptam poze movulii
Mai fetelor, la mine vine iarna!!!!
livi +22
Iris Miruna deocamdata
http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe
Dana_Singh spune:
RalucaS, e normal ca de erai cu gindul la nastere. Eu decind am ramas gravida nu visez nimic sau daca se intimpla, visez mincare
Asa stiam si eu da uite ca la mine nu vrea.....
Bitza, si eu am citeodta niste palpitatii asa si imi trec repede, doar ca trebuie sa tusesc sau sa trag aer in piet tare si adinc de citeva ori.
S-o pupi si Anca si pe Maria din partea noastra
EDIT : LIVY, sa te faci bine cit mai repede.
Ma duc sa fac un dus si dupa il carpe rindunoi prin oras poate ma mai inveselesc.
Va pup si revin mai pe seara
Dana 14+
pozne :)
http://picasaweb.google.com/DSinanansingh
simonette spune:
Si acum sufar dupa mesajul ala pe care l-am pierdut....
Scrisesem tratament pt caderea parului ca se plangea o randunik da` nu mai stiu care... Stiu ca masca de usturoi e tare buna numai ca miroase daca te bagi sub casca la coafor...insa efectul e garantat! Mai stiu ca sunt bune capsulele cu urzica dar nu stiu daca sunt bune in sarcina!
Hai mai randunicilor...am zis si eu ca m-ati uitat ca sa ma rafatz uhn pic... Raluca,Bitza, Dana si celelalte randunici...va mult!
Raluca, am visat si eu de cateva ori ca am nascut si aveam a doua zi tot felul de ganduri...este normal...absolut normal...
mami de Luca si
24+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
bitza037 spune:
Dana, nu ma sperii, dar parac nu sunt palpitatii, ci ceva in genul ca inima vrea sa iasa din piept cu putere.Bate normal si dintr-o data parca o apuca pandaliile.Si daca stau in pat parca face si zgomot ......nici nu stiu cum saa explic exact starea???
In mod sigur le pup din partea voastra daca ma duc la ele.Chiar nu stiu ce sa-i duc???Compot de piersici de cumparat o avea voie??Sau sa-i duc de struguri facut de mine.Stiu ca nu prea are voie orice...poate mamicile de bb2 stiu sa ma indrume si pe mine.
IRINA +16
sufletel
RalucasS spune:
bitza- cred ca un compot facut de tine e mult mai bun ca cel cumparat...iar referitor la palpitatii, cu tensiunea stai bine? oricum nu ma pricep eu, tot Naty e cea care trebuie sa ne lumineze21+
Lucas
bitza037 spune:
cu tensiunea nu stau bine, in sensul ca sunt hipotensiva.Iar de cand sunt gravi nu mai pot sa beau cafea, mai bine zis nu ma atrage.Daca ar fi cafea expresso mai slaba si cu mult lapte as bea.....ca gustul ala imi palce mai mutl decat facuta de mine.
Dar la palpitatiile astea zici ca sunt hipertensiva,nicidecum invers.
Ia uite si acum cand scriu bate imi bate inima in gat nu in piept
IRINA +16
sufletel
RalucasS spune:
Si eu sunt hipotensiva de cand ma stiu, si este mostenire de la maicamea cred, ca si ea este la fel - si eu am renuntat la cafea si ma simteam asa de rau incat nici nu ma puteam da jos din pat, dar apoi am inceput sa beau un deget de cafea intr-o cana mare cu lapte dimineata si ma simt mult mai bine, iar acum de vreo 2-3 saptamani o singura problema am, respir foarte greu, simt cum ma apasa ceva pe piept si imi ingreuneaza respiratia foarte mult, si cu toate ca am citit peste tot ca este recomandat cat esti gravida sa dormi pe partea stanga, eu nu pot dormi decat pe dreapta, pt ca orice alta pozitie as lua raman fara aer...21+
Lucas