Mamici de Martie-Aprilie 2008 (37)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
bitza037 spune:
Mai este cineva pe aici???
Am nevoie de ajutor!!!!
Am castronul cu legume preparate pentru salata beouf ,si nu pot sa o termin ca ieri si azi am taiat doua maioneze(ceea ce mie nu mi se intampla niciodata cand faceam cu un galbenus crud si unul fiert)
Ieri am facut cu 2 galbenusuri fierte si o lingura de mustar,am pus si putin cartof fiert ras ca mi se parea mie ca nu se leaga....si gata s-a taiat,
Azi, am pus doua galbenusuri fierte cu zeama de lamaie.....la fel-s-a taiat.Ce sa fac??ca mi-e pofta rau si am si legumele taiate.
Aia din comert nu-mi prea place ca-i cam acra, si sa fac cu un galbenus crud si unul fiert,mi-e frica ca stiu ca nu avem voie.
Ajutooooooooooooorrrrr!!!!
IRINA +16
sufletel
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
natynic spune:
'Neata, randunici (ma rog, eu am dormit pana la 11, apoi..., ca deh, randunoiu cica imi "luase numarul de pe tricou de ieri", de cand m-a vazut cu rochia de gravidutza...)
Bitza, sa stii ca eu am mancat maioneza...Aseara am mancat la botez si branza Camembert, si prosciutto (cu melone) si sa stiti ca nu ma mai abtin de la toate alea, mie imi ajunge cate restrictii alimentare am oricum. (apropo, cand am realizat ca as fi devorat tortul ala imens cu totul, m-am linistit, zic: tot fetita am!)
Acum despre palpitatii, vezi ca ii mai scrisesem si Ioanei-in primul rand felul in care sunt percepute difera complet de la om la om, la unii sunt ca o pauza, la altii bataie puternica in gat sau in urechi, etc, etc. Pe masura ce burtik creste, suntem tot mai expuse la astfel de extrasistole (batai neregulate) din cauza ca diafragmul, muschiul care separa toracele de abdomen, se tot ridica progresiv si "jeneaza" cumva inima. Dovada cea mai buna ca trec la respiratie adanca sau tuse, adica acte prin care diafragmul coboara brusc si elibereaza inima. Stiu cat sunt de neplacute, dar nu e de speriat si in orice caz nu are rost sa fie tratate. In al treilea rand, cu tensiunea-esti hipotensiva ca asa stii tu sau ti-ai masurat de curand tensiunea? Ai grija, multe hipotensive in sarcina "schimba roata",tensiunea trebuie luata cat mai des. Dar tensiunea nu are neaparat legatura cu palpitatiile. Daca esti tot hipotensiva si ametita, ia o guritza de cafea cu lapte, nu-ti va dauna, doar de ness sa te feresti, e toxic rau pt inima.
Se mai plangea ieri cineva in capitolul trecut, Maia parca, de faptul ca a inceput deja sa aiba secretie la sani. Aveam si eu banuiala asta, fiindca seara la baie descopeream sfarcurile lipicioase si uneori usor albicioase. Ei, acum cand am venit de la pertrecere, pe sutienul negru nou-nout aveam ditamai urma de laptic (sau, ma rog, ceva de acest gen) si n-am mai avut dubii. Se pare ca ar fi normal, chiar daca e devreme, glandele se pregatesc. mamicile cu experienta, ce zic?
Simo, eu chiar te cert! Am si spus ieri ca lipsesc multe randunici la apel, am spus-o cu dor, evident, dar nu am nominalizat ca nu vreau sa uit pe nimeni, suntem asa multe! Stii insa bine ca sunt cu gandul la tine, si tu pt mine ai fost una din primele care m-au intampinat pe crenguta cand am aterizat la randunici si asta nu se uita!
Bine ai revenit si tu Dana-Indiana. Faina povestea cu liniutele! Cat despre intalnirea cu randunoiul, mi se confirma si la tine teoria, destin curat, soro, dupa luni de tacere si lipsa de chef la tine, daca a fost sa fie tot a fost! sa traiti fericiti 100 de ani.
Poza v-o pun mai tarziu, randunoiul a trebuit sa plece putin si a luat telefonul -cu poza- cu el.
FELICITARI ANCA!!! Sa traiasca Mariutza.
naty 17+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
gbutucica spune:
No servus toc, buna ziua , ola , hello , etc
va rog nu aruncatzi ci nika in mine.........
am citit frumoasele povesti, care mai de care romantizata si aromatizata, cu zine si fetzi frumosi,frumoase si sentimentele traite la cele 2 liniutze, lacrimal ochisorii mei ca desi un recunosc sunt o sensibiloasa si o ramanciera.
, si am ramas super impresionata de fiecare.
Eu am avut o sapt de kkou , pt ca am fost complet demoralizata.
Felicitari pt bebeii vostri(Ursule , Mihutza , OAna)sa fie sanatosi , frumosi si destepti.
Am vazut ca Slimatei, parca intreba de Diana, si eu sunt ingrijorata de ea , daca afli ceva dane de veste.
AM mai vazut ca Anca A ADUS PE LUME PE FERICITA MARIA, MAria sa traiesti sanatoasa si mami sa se recupereze repede si sa ne scrii cum a fost!!!.
Irina iti multumim ca ne-ai adus vestea , cat despre compot , ti-as recomanda cel facut de tine.AA si vezi ca ti=am lasaat un PM .
Elena caderea pparului este absolut normala in sarcina , asta este motivul pt care io m-am chelboshit in sapt 10.
Ela , in primul rind multu' pt versurile frumoase la inceput de ramurele, si in al 2 -lea rind ieu is experta la klkt, Dephinashu' poate sa-ti spuna. Stai ca le termin pi ali meli si vin indata,sper sa nu ma refuzi cum tie tie obiceiul
Cristina , sa-ti traisca fetitza botezata, si voi sa avetzi petrecere faina
Violeta , am ras cu freza la fofo , ca si io am aceasta problema , desi inca ma mai descurc , este adevarad ca foarte greu
Simo , scolaritza, care vrea sa fie alintata .
Sovi am vazut ca ti-ai inverzi si semnatura , iti sta bine, sa stii ca 2 zile am avut in cap melodia fata verde, deci m-am gandit la tine......
Am pregatit si io povestea mea despre cele 2 liniutze care este cumulata cu iubirea vietii mele, dar mai intai intreb daca mai am voie sa o pun??? , ca am vazut ca s-a incheiat capitolul acesta.
Acu pup restul fetelor pe care nu le-am nominalizat( Pidana, Cory,Ririan, Maia, Ralucile, cealalta Simo,kya, Kytzy, Naty,Cami, pucca , Blanka,, LAly,Clau,Delphin,Roxana , era la un momend dat pe crengutza noastra, mai era o Giani, si voi restu unde sunteti????????
duminik placuta sa avetzi
Giani 23+
ca am dovada
o fi chiar baiat?
cami33 spune:
Irina, in maioneza taiata pune putina apa f rece si se reface.
Cami, mami de Maria Alexandra(5,5 ani)si 18+
Luca
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/delphin/delphin.jpg)
delphin spune:
Corynush, gata colorata! Toate gandurile mele sunt spre tine! Sa vii cu vesti bune! Sper ca Larisukai ii place rosul!
Fetelor cory are intalnire cu chiriasul azi!
pozici
bb2
burticutza
cory3maz spune:
Salutare, gashca mea!
Nu mai conteaza daca m-ati dat la "disparute"! Daca ati considerat ca am disparut ca magaru'n ceata, asta e!
Da' sa stiti ca ATUNCI cand lipsesc de pe forum am un motiv solid si intemeiat, obligatoriu legat de serviciu.
De luni incoace am fost atat de aglomerata si de "intinsa" la serviciu, precum guma de la chiloti.
Azi am fost pe la doftor, la bebe-kontrol. Si DUPA, vestile bune e astea:
- bebe are cuculetz (clar vazut de nea doftoru'), asa ca intru la categoria "soacre mari"...salut Ela-Zanela, salut Simonette-de-Luca, salut DELFHIN, salut Bubu, salut Roxana-Claudia, salut Sovietikutza, salut Kya, salut Ririan, salut Giani Butucica, salut restu' clubului de mamici de "cuculetzi";
- tot doftoru' mi-a facut o tentativa de morfofetala ( a zis ca bebe e prea mic pt. morfofetala de-a-binelea) si l-a tot scanat si masurat, dintr-o groaza de unghiuri si pozitii si a decretat ca pare sa fie totul in regula cu bebelinu'...si inimioara, si creierasul, si manutele si picioarusele par sa fie OK! Si e un grasun de 208 grame. Si un zvapaiat, ca "tot dirija din manute"! Si a fost delir in grup, ca au mers la galerie si s-au zgaiit in monitor si sotzu' si Larisa;
- si dupa ce s-a uitat luuuung pe analizele la TT (asta a fost inainte de echografie), cu toate ca e foarte multumit de ele, mi-a zis: "Totusi, pentru linistea noastra saptamana viitoare facem amniocenteza! In regim de internare..adik marti te internezi ca sa facem gamaglobulina pentru ca ai Rh negativ...si miercuri, intepam burtika pt. amniocenteza...ai citit despre amniocenteza???" "DA." "O facem ca sa dormim noaptea linistiti." "Rezultatul e gata in 48 de ore."
Ce sa zic??? Aventura continua. Dar sunt optimista ca va fi totul in regula cu bebe. Un optimism moderat.
Voi lipsi in urmatoarea perioada de pe Forum. Maine am un rahat de eveniment care incepe devreme si se termina tarziu...marti in zori plec la Bucuresti si ma intorc miercuri noaptea...in interes de scarbiciu. Asa ca m-am motivat anticipat.
Mi-a saltat inima de incantare dupa ce cetii de Anca Dragoman si de nou-nascuta ei, Maria-Alexandra! Imbratisez mamika fericita de fetita sanatoasa si frumoasa! Ii doresc ca "Ursitoarele" sa o binecuvanteze cu frumusete, inteligenta si intelepciune, sanatate si cu o inima iubitoare pe codana-mamii!
Naty, "Doamna-in-mov", ma veselii si cand cetii ultimile tale postari: ca ai facut senzatie in mov, ca bebelina ta e sanatoasa si vioaie, ca-i sunteti dragi-dragi, Randunoiului vostru!
Delphinashului meu special, imbratisari suroresti si pupici cu sacu'!
Am de citit la greu din urma, ca sa mai raspunz punctual unor Randunici!
Va pupez pe toate, Frumoaselor si Burticoaselor!
cory3maz, mamik de Larisik si de bb2
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
cory3maz spune:
In sinteza,
voi fi mamika de baiat! Nazdravanul se va numi Dragos-Constantin (cu Mazilu in coada).
Sper sa fie totul bine dupa amniocenteza. Nu-mi ramane decat sa ma rog in continuare!
O rog frumos pe Zana-Zozelina, Randunika-Sefa-de-trib sa faca oarece modificari la listutza! Alea de mai sus! Si o pupam anticipat!
Delphinu'-poznas, multam de galerie!
Gashca mea, balul, dansul si felicitarile legate de Randunelu' meu le reprogramam pe saptamana viitoare, dupa amniocenteza! Pana atunci zambim (doar)!
cory3maz, mamik de Larisik si de bb2
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
gbutucica spune:
Cory , nu vreau decat sa-ti urez bun venit in clubul soacrelor mari ,pt ca ti-am spus e un luptator, sa fie sanatos , sa paota folosi la maxim ce ai vazut tu la eco9 bine cind o fi mai mare),.Iti mai spun ca trebuie sa ai fruntea sus pt ca va fi bine si noi ne vom ruga pt asta. Iti urez drum bun la buc si inapoi , bafta la sv si sv usor , Si ityi multumim ca ai trecut pe la noi.Noi nu te-am trecut la absenti doar asa ca nu erai , te-am strigat tot timpul pt ca ne era dor de tine .
multi pupici di la mineMulta sanatate
Giani 23+
ca am dovada
o fi chiar baiat?
RalucasS spune:
cory - felicitari pt "cuculetz" sa iti creasca mare si frumos, sa ii dea D-zeu multa sanatate si noroc si sa va faca cat mai fericiti, si bine ai venit in "Clubul Soacrelor Mari", si ne
pt tine sa iasa bine amniocenteza, dar eu sunt sigura ca asa va iesi, iar dl dr cred ca a vrut sa elimine cu ocazia asta orice dubiu pe care il putea avea
21+
Lucas
gbutucica spune:
Si fiindca mi-am adus aminte( din cauza mesajului postat de Cory) Ela ,te rog din suflet sa pui si la mine numele care l-am hotarat de ceva zile: Alecsandru, pt al meu gras, care nu ma slabeste cu dansul lui.Eu as fi vrut Dragos -Andrei, sau Octavian, dar nu pre merge cu Butucel.
multumesc anticipat
Giani 23+
ca am dovada
o fi chiar baiat?