Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

pup fetele!

maioneza, salata boeuf, pate...se vede ca-i uichend, ne sta mintea mai relaxata, fara munci si alergaturi, si-ncepem sa ne aducem aminte de mancarici. io nu zic nimic pt ca m-am grabit sa mananc dimineata si imi stau cerealele alea cu lapte exact in gat. iar cafeaua am adus-o intr-un fel de termos ca acasa eram presa crizata ca as fi in intarziere...

saptamana viitoare promit solemn ca ma pun pe cumparaturi serioase pt palugel, la capitolul hainute. m-au inspirat pozele de la angi, lucrusoarele sunt tare-tare frumoase, bravo la fata! vorba lu' miri, o sa-i placa lu' victor. :-)

docdecap, tazmanianul e strasnic. l-am avzut de mai multe zile dar, cum zicea si ange, eram convinsa ca m-am exprimat ins ensu' asta. silly!

anca diana, trebuia sa ma duc la gym joi dar n-am reusit sa ajung si nu mi-am facut reprogramare. ma gandeam la miercuri dar n-am vb cu cerasela inca. tu cand te duci?

lala, f bine ca te duci luni la doctor, linistea ta conteaza mult. sa te gandesti la asta de fiecare data cand te mai apuca vitejiile cataratoare. :-)

miki, e frumos cand ninge iar tu esti acasa, la caldurica, eventual band ceva cald, nu? tare mi-as dori s-ajung in tarisoara aia pt o vizita. am ratat la mustata doua ocazii si imi vine si acum sa ma oftic.

bai, ce bine e la noi, in odisee!!! io mai intru din cand in cand pe ici, pe colo, ca toata lumea, cred, dar la topicul cu spitalul elias dau peste niste chestii...cate rautati, cate replici taioase si "destepte", cata dorinta de a arata "ba io-s mai desteapta si io stiu mai multe"...nu stiu, nu inteleg agresivitatea asta si tzeposenia si stilul "femeia comisar". noi am ajuns sa ne cunoastem si sa formam relatii intre noi dar alte fete parca si-ar scoate ochii cand posteaza.
pup si iubesc zuzele

irina 29 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

quote:
Originally posted by virgo

... iar pentru toate hoascele care nu va lasa sa traiti , am gasit cadoul perfect .

Se gaseste si in varianta servetel ...

http://i51.photobucket.com/albums/f374/virggo/ToiletpaperfortheMotherIn-Law.jpg

Poze
Elena
32+
AMR 8 Sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Cata dreptate ai, irinouka

Virgo, mortal cadoul pt hoastele batrane, am lesinat de ras!!!

Pupici,
Angelique 32+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 8 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Buna zuzelor!!!!

Cat de repede a trecut timpul!!! Nu-mi vine sa cred ce burtici mari aveti!!!

Am trecut pe la voi sa va urez din toata inima multa sanatate si nasteri usoare cu bebei frumosi si sanatosi!!!

si sa va dau o veste buna: tocmai am aflat ca sunt din nou insarcinata, adik am 3 teste foarte slab pozitive dar simt cu toata fiinta ca sunt gravii!!! sper ca de data asta sa fie totul bine

multi pupici tuturor si numai bine!!!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

virgooooooooooooo! mie-mi trebuie cadoul ala in dublu exemplar. ii trimit si lu socru-meu o rola:)) beton! ce idei pot avea unii si cat d einspirante!:)))

irinouka, vezi tu, de aia am renuntat la celalat forum, pt ca la un moment dat aveam senzatia ca toate sunt mai destepte decat mine - ceea ce n-ar fi fost grav - ca toate au bebei supradotati, iar ca al meu e efectiv retardat.asa ca, undeam vazut atata "deshteptaciune", m-am lasat de forum:) da aici imi place. mai zboara uneori cate o replica prost interpretata, dar nu sunt rautacioase, si se restabileste repede echilibrul. ceea ce e sanatos, de altfel:)

angi, poate ca nu e sfatul meu cel mai bun, dar nah, organizarea - vedeti voi cand ajungeti la alaptat cums e aduna farfuriile in chiuveta (spre exemplu)- se invata. adica ideea e sa ne usuram sarcinile. eu una, prefer sa fie mai multe de spalat deodata, le bag in uscator si pe urma le am fresh in 3 ore. cu bruno la inceput spalam in fiecare zi, de mi se acrea. dar in doua saptamani, cand cadeam deja in bot am zis...o data si bine! de calcat nu i-am calcat decat primele hainute de la spital, si nici acu n-am de gand sa calc. mi-e destul cat calc camasi pt sot, desis tie si el sa-si calce si n-ar comenta. (dupa ce nasc, clar nu ii mai calc nici lui nimic):)))

anca, deci s-a produs evenimentul! dar cum de-am ratat postarea sau anuntul? cum s-a petrecut? natural? indus? cezariana? orishicum, felicitari! gata, de-acu incepe alta viata:)

darene, toate cele care stau in magazin pe rafturi (maionezele) sunt clar tratate termic ca sa reziste. de-ar fi un pui de listeria prin ele, iti dai seama ca... dar eu iti spun ca eu mananc. si nu sunt imunizata la toxo (nu ca asta ar avea treaba cu ouale). bine, nu mananc tone! ca n-am voie orishicum. (tocma ce-am mancat o tona de paine cu unt degresat cu branza si filet si-am sarit o glicemie:) unde tona=2 felii de 2Ogr de paine neagra, in cond in car ein general mananc doar una)

doc, pe taz l-a vazut si sotul meu, iar eu eram invidioasa ca mie nu-mi deseneaza nimeni nik pe burta:)))

a adormit dujmanul, poate ca ma arunc si eu in pat, asa de ciuda. (kg ala in plus, mama lui, e acolo, stabilit oficial, da ' medicul a zis sa relativizez! auzi tuh! sa relativizez cand aialalta ma ia de cap)

miri_mik
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Miri, multam de sfaturi
pt.spital cred ca o iau si eu setul de la Bubchen, primit cadou. Si o sa iau si betisoare speciale pt.bebei.
de produsele Johnson nu am auzit lucruri tocmai bune, asa ca nu voi cumpara nimic de la ei.

Mari 27+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Doamne, fetelor ce m-am emotionat cand am citit ca a nascut Anca. am inceput sa plang ca proasta.

Anca, refacere rapida si mult laptic. Maria, sa fii o fetita cuminte, papacioasa si sa nu o superi pe mami. Va imbratisez pe amandoua.

Mari 27+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Anculeeeeee, felicitari pentru Maria micuta si sanatoasa!!! Sa dea Domnul sa aiba o viata lunga si foarte, foarte frumoasa!

Bubule, felicitari si tie pentru noua burtica! Doamne Doamne sa te ajute sa fie bine de data asta!

Fetele.....imi iau si eu shlap. Nu am vrut sa scriu asta din prima desi inca sunt cu ochii rosii de plans. Am urmat-o si eu pe Lala. Cand am iesit de la teatrul de papusi (am mers cu Luca la "Frumoasa si Bestia"), i-a zburat lui Luca balonul din mana iar eu, zana zanelor si balerina balerinelor, m-am repezit sa il prind de parca cine stie ce comoara pierdeam. Si am cazut! Am cazut in singura balta care era cred ca pe o raza de cativa km. M-am lovit la genunchi si la palme (am cazut in patru labe....ce urat!). Luca a inceput sa planga asa ca nu am avut nici macar cum sa plang si eu. M-am ridicat cu greu plina de noroi din cap pana in picioare (nu ma intrebati cum am reusit sa ma murdaresc in halul asta..). Dar cred ca ce m-a durut cel mai tare a fost faptul ca nimeni nu a venit sa ma ajute desi in spatele nostru erau doua familii cu copii. S-au uitat la mine aproape cu dispret si au mers mai departe. Ma doare ca am asteptari de la oameni si sunt mai mereu dezamagita. De ce trebuie eu sa ma astept sa-i pese unui strain de mine? Doar pentru ca mie mi-ar pasa de un strain? Cred ca trebuie sa lucrez serios la modul asta de gandire care se pare ca este complet nepotrivit pentru vremurile pe care le traim.

In fine...l-am linistit pe Luca, am ajuns la masina, apoi acasa si in sfarsit am reusit sa plang si eu in voie. Asta la telefon vorbind cu sotul (care a plecat iar la pescuit si care va veni acasa ramburs ca eu nu ma simt in stare sa am grija de Luca azi). Inca nu-mi dau seama daca burtica a fost afectata in vreun fel. Cert este ca nu m-am lovit la burta, cel mult am zdruncinat-o. O sa ma intind in pat sa incerc sa o simt pe Ana. Va dati seama ca daca asta nu se va intampla in urmatoare ora o sa fiu la doctor... Offff... Eu sunt Fulga, poate nu stiati. Sunt tare furioasa pe mine!

Alina 33+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

AMR 7 saptamani!!!!

Haideti sa ajutam copilasii fara parinti: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=108098&whichpage=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Ce bine ca pot manca pateu, macar asa o feliuta de paine, ca asa mi o poftaaaa, si eu m-am tot abtinut,ca de auzisem eu ca nu e voie deloc, dar cred ca o sa ascult de voi, ca imi convine mai mult.Promit ca nu o sa exagerez, nu sunt eu foarte mare fana a pateului, doar asa un pic ca nu am pus in gura de cand am ramas gravida.

30 sapt

AMR 10 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

alinush, da sa pup sa treaca supararea:( si eu am aceeasi pb de gandire...ma mir cumpot fi oamenii asa... saracul luca s-o fi speriat rau:( oof!

miri_mik
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput