Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

FETELOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Visez de atata vreme la salata de boef! Sotul neamt e mai reticent putin, i-au placut doar sarmalele.
Asa ca acuma cand intra soacra pe usa eu am pe foc cartofii in coaja si morcovii. Vin apoi mazarea, castraveti murati si gogosari??? Nu?
O sa sacrific si un piept de gasca rezervat pt sot! Noi punem putina carne in boef, ar trebui normal de vita dar m-a luat pofta pe nepregatite!
Si maioneza e Whip care sper sa fie ok!
Va pove mai incolo cat de rau o sa-mi fie dupa ce ma indop bine cu boef!!!!!!!!!!

ceska777 30 sapt+ Benji

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

alinush, urata patanie, urati oameni. v-ati ales cu o sperietura zdravana, si tu, si luca. bine ca ana mica e bine. si bine-ai facut ca ti-ai chemat acasa pescarul. ;-)
ai grija de voi.
pupam fata

irina 29 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Ziua buna, zuzici.

Anca felicitari pentru Maria. Va doresc numai bine, refacere rapida, laptic pe saturate ,iar Maria sa fie cuminte, mancacioasa si sa n-o supere pe mami. Sa cresteti mari si sanatoase.

Alina, Lala aveti grija fetelor.Va doresc numai bine si... luati-o mai usor.
Miri poti sa vii cu 3 perechi de shlapi, caci n-am ce face. Cel putin azi, tot mai e nebunie si mai sunt si singura acasa si trebuie sa fac inca ceva chestii.Sper ca DD sa ma ierte ca-i Duminica si sarbatoare, dar... trebuie sa le rezolv,caci de maine vin baietii.Inca un pic, si-apoi scap.
Virgo saru-mana pentru gandurile bune, dar...n-am sa-i zic sotului ce-ai zis. Nu de alta, dar as fi ingrata, caci el incearca tot ce poate sa ma faca sa ma simt bine... iar... imitatul, a reusit ce si-a propus: sa ma faca sa rad, caci is toata numai botic si pus pe plans. Deh...stresul,oboseala si toate celelalte adunate, isi spun cuvantul.

Eu tocmai ce-am venit de la Biserica. Unde m-am dus cu ciorbita,salatica de boeuf si de vinete. Mi-era teama ca n-au iesit bune, ma rog..in conceptia mea. Dar, s-au papat toate... salatele au disparut imediat,iar din oala de 10kg de ciorba, a mai ramas pe fund ceva. M-au laudat si m-am bucurat ca le-a placut:greci, americani,romani.Sunt un bun bucatar...asa ca de-acum sa-mi ziceti "chef".
Cat despre salata de boeuf... si mie mi-a fost frica sa pap cu maioneza. Asa ca aseara, pana sa pun maioneza (facuta in casa) in ea, am luat o portie pentru mine si-am pus smantana. V-am zis ca eu mai nou asa o fac..si iese foarte buna. La fel si-n vinete... tot smantana pun.
Totusi, azi la Biserica am luat si-o lingura de salata cu maioneza. Sper sa fie ok, mai ales ca stiu ce am bagat in ele si ouale erau ok si proaspete.

In alta ordine de idei.... eu va pup dulce, astazi s-ar putea sa fie ultimele mele postari pentru o perioada de timp nedeterminata. Depinde unde si cand voi avea internet.
Sa aveti grija de voi si de burtici, sa aveti parte numai de vesti bune de la medicii de familie sau ginecologi si ...spor la cumparaturi pentru bebei.

Va pup dulce dulce si va imbratisez cu drag si....va multumesc pentru tot:sfaturi,shlapi,incurajari,aduceri cu picioarele pe pamant ...etc.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 24+

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Zuzicile mele dragi, va multumesc mult pentru pupici si incurajari . Mi-a mai trecut smiorcaiala dar prevad ca incep iar cand o sa ajunga sotul acasa. Ana a miscat asa ca sper sa fie totul in regula. Ca sa-mi mai treaca supararea m-am apucat de bagat ce trebuie in bagajul de spital. Pana diseara e gata asa ca...pot sa o astept linistita pe Ana.

Honey, iubita, felicitari pentru succesul avut cu mancarica. Pana la urma mi-ati facut si mie pofta de salata beuf. Ma apuc si eu de treaba.
Honey, iti doresc drum bun, sa ajungeti cu bine la destinatie, sa aveti parte de o acomodare cat mai rapida si usoara si sa nu uiti ca te asteptam sa te reintorci printre noi cat mai curand. O sa ne lipsesti si ne vom gandi cu mare drag la tine. Ma bucur tare mult ca am avut ocazia sa te cunosc si sper sa ne revedem cu bebicii la plimbare. Doamne Doamne sa va ajute!

Alina 33+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

AMR 7 saptamani!!!!

Haideti sa ajutam copilasii fara parinti: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=108098&whichpage=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Gatta, iti eram datoare cu un raspuns. Magazinul "Lumea Copiilor" este pe 1 Mai la intersectia numita si Ciuperca. Venind dinspre Miciurin, treci de piata Domenii si la primul semafor dupa piata faci dreapta. Imediat in partea dreapta vei vedea magazinul. Pare destul de mic de afara insa cand vei intra vei descoperi ca este chiar mare si in totalitate dedicat copiilor. Gasesti acolo hainute, patuturi, carucioare, jucarii, absolut tot ce ai nevoie pt copil. Vezi ca are 2 etaje (patuturile sunt la ultimul). Iti doresc succes sa gasesti ce-ti place!

Pup!

Alina 33+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

AMR 7 saptamani!!!!

Haideti sa ajutam copilasii fara parinti: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=108098&whichpage=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

honey, te-asteptam cu rabdare sa revii. ai multe lucruri mai importante de facut in eprioada asta, iti va fi destul de greu, imi imaginez, dar cu rabdarem curaj, incredere si sustinerea sotului tau o sa vezi ca se vor aranja toate cum nu se poate mai bine. sa va ajute dumnezeu ca cele mai frumoase planuri sa devina realitate, sa fiti multumiti de ceea ce veti gasi in state si sa va pregatiti acolo un cuibusor numai bun pentru a-i veni in intampinare lui bebe. te pup si te imbratisez!

alina, pana una-alta, adica pana apare gatta pe-aici, iti zic io saru'mana de detaliile privind magazinul. e aproape de unde lucrez eu si o sa dau o fuga in zilele urmatoare. vreau sa ma asigur de cel putin doua-trei randuri din tot ce-i trebuie unui bebelus imediat dupa nastere. cu body-uri si salopete si tricouri si d'astea. pt mai incolo, o sa vad ce si cum.

uf, ce somn m-a luat...

irina 29 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

AncaD felicitari pt Maria grasutza. sa fiti sanatoase si voioase amandoua .

Doculet io acum am vazut burtica cu pictura numarul 2. Ce sa mai ...va specializati pe zi ce trece. pe Tazzzz.

Miri nu io am zis de salata beof dar recunosc, as papa si io. Pun pe mama sau pe soacra'mea sa faca, ele o fac mai buna.

Bubuleana felicitari de burtika. Sa fie totul bine!

25+

http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Alina imi pare rau ca ai plans. Stiu sentimentul...eu si inainte sa fiu insarcinata, daca mai cadeam iarna sau ma mai impiedicam ma puneam pe plans....de oftica.
Cel mai trist e ca lumea ramane impasibila la o gravida lungita pe trotuar. Si ai mai zis ca aveau si copii.....!
Bine ca nu ai lovit burtica si doar ai zdruncinat'o.
sa fi sanatoasa.

Angeliq s'a dat verde la pateutz si ficatzei? Io am ramas cu interdictia in minte...credeam ca nu avem voi e toata sarcina.
Fa'mi surpriza si zi'mi ca e voie si ma prezint cu un mare buchetel de d'astea

25+

http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Seara buna fetelor,
Azi am avut zi de cumparaturi si de curatenie...saracul sot a facut toata treaba singur...uneori ma gandesc ca sunt cam rea..el tare multa grija are de mine..iar eu ma tzeposhesc..si ma supar din orice...as vrea sa nu ma mai enervez asa..din orice..si sa ii trec cu vederea micile scapari..ca..oricum el e tare bun si ma iubeste..
Citindu-va mi s-a ivit o intrebare...produsele cosmetice pentru bebe pe care le luam cu noi la maternitate le pierdem..adik..nu le luam innapoi?! Ma gandesc ca daca nu le mai vedem innapoi..atunci sa luam cantitati mici...
Anca...nici eu nu am prins momentul in care s-a anuntat nasterea Mariei..si va felicit acum...mi s-a facut un pic parul maciuca...Va dati seama ca mai avem putin,....uneori nu imi vine sa cred ca voi fi mama cuiva...

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente

Alina 25 si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

quote:
Originally posted by miri_mik
irinouka, vezi tu, de aia am renuntat la celalat forum, pt ca la un moment dat aveam senzatia ca toate sunt mai destepte decat mine - ceea ce n-ar fi fost grav - ca toate au bebei supradotati, iar ca al meu e efectiv retardat.asa ca, undeam vazut atata "deshteptaciune", m-am lasat de forum:) da aici imi place. mai zboara uneori cate o replica prost interpretata, dar nu sunt rautacioase, si se restabileste repede echilibrul. ceea ce e sanatos, de altfel:)

miri_mik
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Buna tuturor mamicilor!!
ma scuzati ca ma bag asa intre voi, dar am intrat sa citesc vesti despre Miri, pestisorul auriu si cand colo ce vad?
Miri eu nu cred sa te fi jignit cineva de la noi, sau sa-l fi vorbit de rau pe Bruno, care de altfel e o dulceata de baiat.
Imi pare rau daca ai impresia ca toate suntem destepte, atotstiutoare si rautacioase. Chiar zilele trecute va admiram in poze si ne-am bucurat ca vei avea tot un baietel. poate mai citesti pe la noi, sau poate nu. Uite ca noi te citim si suntem curioase sa aflam vesti despre voi.
Ne pare rau daca ti-am lasat asa o impresie proasta...sa inteleg ca nu mai intri defel la noi, si ca atare nu mai faci parte din grupul nostru. mare pacat!!!
Sarcina usoara si o nastere la fel iti doresc. frumosului Bruno.

Nasteri usoare va doresc tuturor!!!
Sa aveti parte de bebei sanatosi, cuminti si mancaciosi!!

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput