Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (53)
Raspunsuri - Pagina 10
LaLa_20 spune:
multumesc pt raspunsuri fetelor,va spun sincer ca am reusit makr sa ma calmmez...
Alina ai grija de tine(tocmai eu vb)...a miscat bebe?
k sa treaca
Cea mai optimista gravidutza!
26s+
Bianca Mihaela
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
LaLa_20 spune:
fetele care puteti face modificari in listutza...va rog cand aveti timp...sa-mi treceti si mie numele bebelinei...Bianca Mihaela
26s+
Bianca Mihaela
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
AngeliquedeS spune:
Shose, da, putem papa si ficatei si pateu pentru ca lui bebe i s-au format toate cele si daca, Doamne fereste nu au fost malformatii pana acum, de-acum inainte nu mai pot aparea peste noapte. Acum zic si eu totusi sa nu papam cantitati industriale, dar nu, nu mai e restrictie
Alina, nu am cuvinte sa iti spun ce rau imi pare pt ce ai patit si te inteleg perfect. Bine ca bubulina e in regula, asta e cel mai important!
Pup toate zuzele! Eu ma bag la Grey's Anatomy! ![]()
Pupici,
Angelique
32+
bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 8 saptamani!
alina023 spune:
inca o data zuzicile pentru ca imi sunteti alaturi, ca intotdeauna (un pupic special pt colega mea de suferinta, Lala
). Ana a miscat si sunt linistita. Pare ca e totul in regula. Amintesc doar in treacat inca un incident la Cora cu o "simtita" care nu a vrut sa ma lase la casa prioritara. ![]()
Eu abia acum ma apuc de fiert legumele pt salata beuf. Ce sa fac daca nu pot rezista tentatiei?
Angelique, unde vezi tu Grey's anathomy? Parca pe TVR 1 nu mai este.
Pupici!
Alina
33+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica in burtica 
AMR 7 saptamani!!!!
Haideti sa ajutam copilasii fara parinti: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=108098&whichpage=1
LaLa_20 spune:
ASA SUNT OAMENII...LA MINE doc de fam scrie mare pe usa gravidele au prioritate...nici daca te vede lumea k nu mai poti de rau nu te lasa sa intrii...mai ales babutele...incep un taca taca de nu-ti mai trebuie nimik...(intre noi fie vb marea maj a babutelor vin la doc ca sa le ia o tensiune si sa le dea reteta pt tot neamu...si sa mai barfeasca cu doc)...dat sunt si gravidute care vin cu tupeu :vin asteapta sa iasa cine e inauntru si apoi valvartej intra la doc...sincer eu le apreciez...pt o reteta eu stau cate 3-4 ore sa astept...
26s+
Bianca Mihaela
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
laura_dimitris spune:
Seara buna si de la mine fetelor !!!
Eu, de aproape o saptamana, nu am mai apucat sa scriu nimic. Nu am fost chiar in apele mele ca sa spun asa... plus ca a inceput sa mi se para tare obositor la munca....
Apropo de faptul ca tot va intrebam eu de testele acelea speciale de glicemie...
Mi-a iesit glicemia 91 si avand in vedere ca bunica-mea era diabetica... trebuie sa fac si eu un test de rezistenta la glucoza. Fetele din bucuresti... voi unde l-ati facut ?
Glucoza aceea o pot cumpara din orice farmacie ?
Mi-a spus dr. ca trebuie sa fac un "cockteil" din 2 litri de apa cu 2 lamai si cu glucoza respectiva si sa-l beau... sper ca pot sa-l beau in interval de o ora... Sau trebuie sa-l dau odata peste gat ..???
O fi bine daca ma duc tot la synevo ?
Angi, tare ce mi-au placut lucrusoarele tale !!!! Mi-ai facut asa o pofta sa-mi aranjez si eu lucrusoarele lui eleni.... Eu deocamdata le tin in 3 sacose mari pitite dupa biblioteca.... Ma gandeam sa ma apuc in decembrie sa le spal ca sa fie "proaspete"
Nu cred ca rezist pana atunci...
Felicitari AncaD pentru nastere!!!! Sa dea Domnul multa multa sanatate si tie si bebelinei !!!!!
Lala, Alina,... Doamne ce ati patit fetelor....Bine ca sunteti bine si voi si puiutii vostrii dar trebuie sa aveti (sa avem cu toatele!!!) mai multa grija... Eu am cazut acum 2 ani pe o scara ce avea doar 3 trepte !!! Mi s-a rasucit talpa pur si simplu... Am avut dubla fractura si am stat 3 luni cu piciorul in gips si l-am scos dupa 3 luni ca am vrut eu sa nu fiu mireasa cu piciorul in gips...
ca altminteri doctorul mai vroia sa ma tina o luna cu el in gheata de gips.... So,... la ce am patimit eu 3 luni (si alte 3 luni schiopatatnd...)... mi-a fost invataura de minte.
Mare grija mai ales ca acum vine iarna cu zapada si alunecus pe jos...
Sunt fascinata de mesajele lui miki si darene.. erau unul langa altul... miki ne vorbea de zapada ce se asternuse poe jos iar darene despre faptul ca inca nu poate sta cu ferestrele deschise si are nevoie de aer conditionat... WOW !!! Doua extremitati! Parca as vrea sa dau o fuga si la tine in finlanda miki si dupa cateva zile la darene in emirate...
Angi, multumesc si eu ca mi-ai dat "liber" la ficatei...
Chiar mi se facuse pofta cand i-am vazut ieri in supermarket si ma gandeam ca ii plac si lui dimitris dar nu am luat... So,... o sa iau data viitoare!
Miri, abia ieri am apucat sa vad si eu fotografiile tale( de fapt marturisesc ca doar de cateva zile ma uit la fotografiile voastre, in general...
) Tare tare frumos este Bruno !!! Dulce si puternic, in acelasi timp, pare baietelul!!! Iar tut esti o mamica tare sexi... iti stau super rochitele acelea colorate!!
Hai ca mai citesc din urma si mai revin!!
Laura
26+
Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
LaLa_20 spune:
Laura dimitris bine ia revenit chiar ma intrebat dc nu ai m-ai intrat...
26s+
Bianca Mihaela
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
laura_dimitris spune:
Lala, si eu ma bucur sa te "vad" din nou activa...
sa inteleg ca ai terminat de renovat casa si te-ai mutat acasa la tine?! Ai grija de bebelina din burtica si lasa incolo treaba din casa!!!
Honey, ce suflet bun trebuie sa ai sa muncesti atat la facut mancare pentru niste oameni ce-ti sunt practic straini !!
pentru atitudinea ta !!! Si-ti multumesc si in numele lui barbata-meu ca i-ai hranit compatriotii greci
!!!
Mi se pare fantastic cu atat mai miult cu cat eu fac 2 feluri de mancare pentru mine si copil (barbatul face cura de slabire si mananca gratare pe care si le face singur
) si sunt terminata de oboseala...
Vreau sa-ti urez calatorie placuta si sa ai grija de tine!!! Asteptam sa "apari " cat mai curand si sa ne dai vesti bune! Macar din cand in cand poate intalnesti un PC sa ne mai anunti ca esti bine! 
Fetele ce ati nascut sau veti naste fetite....
V-ati gandit la cercelusi? Vreau sa-i pun inca din maternitate... Este bine?? Trebuie dezinfectati inainte in vreo solutie speciala sau au ei grija la maternitate?
In grecia nu au voie sa le puna cercelusi in maternitate.. Cica ii chinuie prea mult si apare riscul unor infectii... Cumnata-mea are fetita de aproape 10 luni si nu are inca cercelusi inn urechi..
Voi cum procedati??
Laura
26+
Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
LaLa_20 spune:
uf da aproape am terminat....mai am baia si camera lu bebe....deci de maine caut pe cineva sa faca nitel smotru in bucatarie si pe hol k sa pot sa aduc pe cineva sa-mi puna parchetul....si eo o sa fac doar nitik ordine in sufragerie si in dormitor FARA ACROBATII!!!
26s+
Bianca Mihaela
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
miri_mik spune:
IRINOUKA!
aaalooo! fata! ce tot scrii acolo???? io-ti ziceam, in completarea a ce ziceai tu, ca aici ma simt bine cu voi! ca dincolo ma simteam tuta proasta cu copil retardat pt ca se gasea mereu cineva atotstiutor si atoatecunoscator!
pe VOI va iubesc la nebunie!

acu ma intorc la citit, ca m-am socat cand am citit ce-am citit:)
miri_mik 

www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png