Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (53)
Raspunsuri - Pagina 7
ramonab spune:
quote:
Originally posted by miki_baby
Neata!
La mine este o vreme superba!Ieri a nins toata ziua , iar azi s-a asezat putin zapada si a iesit soarele. Daca si temperatura ar fi mai joasa( -10) ar fi o zi de iarna finlandeza.
Hai ca mi-ati facut si mie pofta de salata boeuf... dar eu n-am gogosari murati . Voi ce stiti? Putem manca maioneza?
Va doresc o duminica minunata!
Miki 31+ Buburuza simpatica
Din cate stiu se poate manca maioneza, doar cele care nu sunt imune la toxoplasmoza nu au voie, cum sunt eu, de ex.Eu nu am voie sa manac oua crude deci nici maioneza, carne negatita bine, si trebuie sa evit animalele, mai ales pisicile.
Eu am alta intrebare, pateu e voie? Ca eu asa as manca macar o felie unsa cu pateu.
30 sapt
ramonab spune:
Felicitari Anca
Sa fiti sanatosi si recuperare usoara!
Abia asteptam si noi sa te urmam
30 sapt
AMR 10 SAPT
miri_mik spune:
buna dimineata!
ma rog, la voi e amaiaza, la mine nu mai e dimineata de mult, dar pana una alta, e buna:)
a trecut ziua d eieri cu soacra- nu e femeie rea, e doar imposibila in felul in care oricine ar suporta-o mai putin eu. nu avem nimic in comun, decat pe fiul ei, de care ma minunez ca e un om asa de extraordinar iesit din parinti ca ai lui. oare cui sa multumesc?
docdecap, succes cu prezentarea. si eu am de facut una, evident ca mai putin importanta ca a ta, dar mie mis e pare ceva de "pe viata si pe moarte" - proasta gestiune a stresului - pe motiv ca e de facut in flamanda.
angi...m-am emotionat cand am vazut hainutele tale. mi-am adus aminte de bruno, de cand il asteptam sa apara. cat ma uitam si ma minunam d ehainute:) de data asta, nici macar nu mais tiu ce am luat de nou, sau pe unde sunt cele ramase de la bruno.
honey si lala20. nu vin cu shlapu'! va doresc doar sa nu va loveasca revelatia ca sunteti gravide din cauza efortului prea mare sis a fiti consemnate la pat - doamne fereste! - din cauza exceselor. in rest, stiu ca pt honey e nebunie si la lala o fi tot un fel de nesting sindrom:))
shose? tu ziceai de salata de boeuf? ca ti-e lene s-o tai? n-am retinut decat ca e mancare. si dintr-asta pot manca si eu. ca sunt legume. maioneza pun light din magazin - si tot ce e din magazin se poate consuma fara risc de listerioza - iar legumele, tot din borcan sau din magazin. broccoli sau conopida, cartofi sau ce-oi mai fi trantind p-acolo, le iau congelate si le fac la aburi. nu prea am multe de facut. doar s ale amestec:))
irinouka, cred ca gandim la fel cu datul capului d epereti. adica nah, intai m-as asigura ca bebe e ok si p-orma mi-as zice ce talmba pot fi:) da nu-i bai, ca mai fac si io gafe:)))
astept sa pice "dujmanu" la somn, si intru iar:)
miri_mik
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
miri_mik spune:
darene, gandeste-te ca un bebe trebe schimbat cel putin o data de hainutse. adica ai nevoie de body+costumas sau pijama cu capse x2 cel putin. in functie de cum regurgiteaza, adaugi cate un schimb:) mai sunt accidente la pampersi mai ales in primele zile. (deci poate ar trebui sa zici x3). din experienta, iti zic sa-ti iei hainute suficiente pe o saptamana+1. adica, speli o data pe saptamana, mai mulde deodata, decat sa speli la fiecare schimbare. ideea e ca cele de 0 luni nu prea merita. ia mai multe de 3 luni, chiar daca sunt mari la inceput, te folosesti mai mult de ele.
miri_mik
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
darene spune:
Miki ce frumos cred ca e cu ninsoarea.Eu stiam ca nu poti sa mananci maioneza pt ca e facuta cu ou crud.Eu recunosc ca am mai gustat.Poate gasesti sa cumperi din cea vegetala.
Angi foarte frumoase lucrusoarele.Unde o sa-l lipesti pe Winnie?
Wow,i-ai luat si set de periute de dinti!Eu nu cred ca-i cumpar costumase deocamdata,mi-e sa nu-l stranga elasticul la burtica;zuza mai sunt.sa nu razi de mine,dar ce e in ultima poza?
Pupici.
Poze
Elena
32+
AMR 8 Sapt
virgo spune:
quote:
Originally posted by honey79
In rest, merg ca vai de mine.
Sotul mai ma ia si peste picior.... imitandu-mi mersul. Ieri am facut cumparaturi pentru azi...si... pe drum, mergeam de mana, cand o data incepe sa mearga ca mine si sa faca "mac,mac,mac". Am zis ca-l iau la bataie...desi ma busise rasul in acelasi timp...caci era tare haios,dulcicul de el.
Honey , sa-i spui barbatelului , din partea mea , ca merita un mare pumn in cap , shlap 45 si bata de baseball !
darene spune:
Multumesc Miri .Cred ca o sa-i iau deocamdata vreo 10 din fiecare pt 3 luni si inca cateva pt 6 luni ca sa fim asigurati in caz ca o sa fie grasut tare.Astea pt stat in casa,pt afara inca alte cateva.Eu vreau sa-i luam cat mai multe,oricum nu sunt f scumpe si daca or ramane in plus le pastram si pt bebe 2.
Deci putem papa linistite maioneza facuta cu ou de la magazin?Eu am cautat in Carrefour vegetala si nu am gasit asa ca am renuntat la salata bouef desi mi-e cam pofta.
Ramona cred ca poti manca o feliuta de paine cu pate.Nu se recomanda ficatul in sarcina dar cred ca majoritatea fetelor au mai "gustat"
.Eu sunt una dintre ele.daca nu faci exces cred ca e ok.
Poze
Elena
32+
AMR 8 Sapt
AngeliquedeS spune:
Darene, nu esti zuza, nici eu nu am stiut prima data ce e... e sac de dormit si e ff bun pt ca bebe nu se dezveleste si are si manutele libere. Darene, pe Winnie vreau sa il lipesc pe perete langa patut
Ramonab, acum poti manca pateu, in primul trimestru era contraindicat pt ca are f multa vit A si asta putea provoca malformatii la bebe.
Miri multumim f mult pt informatiile legate de cat de des tb sa il schimbam pe bebe!
Pupici,
Angelique 32+ bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 8 saptamani!
virgo spune:
... iar pentru toate hoascele care nu va lasa sa traiti , am gasit cadoul perfect .
Se gaseste si in varianta servetel ...
http://i51.photobucket.com/albums/f374/virggo/ToiletpaperfortheMotherIn-Law.jpg