Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

multam de raspunsuri fetele...m-am bagt in pat acum m-am ridicat putin sa vad ce ati mai scris....oricum pt linistea mea ma duc luni la cabinet la doctora mea...si stau pana termina programu numai sa-mi faca eco sa stiu eu ca e bine tot...k fara programare asa tre sa fac sa ma duc la 4 sa stau pana la 8 da o sa stau numai k sa ma linistesc...
toate gravidutele

Cea mai optimista gravidutza!
26s+ Bianca Mihaela
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

cesk...e caniche toy...

Cea mai optimista gravidutza!
26s+ Bianca Mihaela
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Lala fac cerere scrisa la Miri sa vina nu cu slapul, ci cu amandoi slapii peste tine.
Ce cautai tu cocotzata acolo? Vba cui a zis...sa nu mai faci asa ceva cate sarcini o sa ai d'acum inainte.

Si acum sa te linistesc...tocmai imi povestea mama ca a cazut tare zdravan prin 7 luni, cu mine insarcinata. Si pe atunci nu puteai sa te asiguri ca totul e bine...cum te poti asigura acum. Si tot la 9 luni am iesit...asa ca nu'ti face griji daca nu apare ceva "nou".
acrobata si multa sanatate.

25+

http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

'neata fetelor!!

uite mai apar si eu, sa nu va obisnuiti prea tare fara...

eu ieri am facut team-buliding, aveau ei chef cat aveam si noi, deci numai bine ne-am inteles... Ma intreba cineva daca am facut sport/gimnastica in sarcina, ca ma misc foarte bine. si i-am spus ca ma misc asa pt. ca uit ca sunt gravida si iar ma trezesc ca topai si alerg, da' dup-aia cine sta cu contractii??

stau doar un pic acum dimineata, pe la 10 plec spre bucuresti si la 18 am avion Viena, revin in tara luni seara, si marti inapoi constanta.
e tare fun, eu am o mare problema, mi-e teama de cum o sa iasa cursul de luni, si celalalt trainer cu care merg are patru mari probleme: doua aterizari si doua decolari. deci o sa fie bine, cand unul e crizat alalalt e relaxat si invers.
E un curs cu miza mare si de-aia stau la ora asta si lucrez la prezentare. da' daca, vorba aia, el cu fobia de avion si eu cu burta mare mergem la ei la Viena sa ii invatam de managementul stresului, o sa fim doi oameni super-calificati pentru asta!

va las sa va bucurati de weekend, si ma reintorc la strategiile de combatere a stresului, sa nu-mi scape vreuna!!

a se citi la semnatura 31+, azi schimb, da' mi-e lene acum

PS n-ati spus nimic de burtica pictata. pun si eu botic, ca nah, sunt gravida si emotionala...

Monica 30+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by bitza037

Buna dimineata!!!!
Am intrat sa va dau o veste:

LA ORA 6.55 A VENIT PE LUME MARIA, 3,6 KG, APGAR 10. VA PUPAM....SEMNEAZA ANCA DRAGOMAN

Felicitari Anca , refacere rapida , mult laptic si bine ai venit iubita Maria , sa fi sanatoasa si norocoasa in viata !!!

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 9 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Anca - Felicitari pentru micuta comoara!
Sa va traiasca si sa va fie o mare binecuvantare pe calea vietii.Te asteptam 'acasa' cu povestea nasterii de indata ce, te vei recupera si puisorul iti va permite.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Lala ... ce cautai mama acolo pe scaun .. ai mare grija .. nu e de gluma cu cazaturile astea ... trebuie sa te gandesti la bebe!! eu am cazut cu scanul acum vreo luna .. stand pe el .. i s-a rupt sezutul si am aterizat pe jos .. noroc ca m-am tinut de masa .. dar n-am patit nimic .. si am mai cazut in fund tot acu vreo luna .. am un scaunel de plastic pe care stau in baie .. m-am lasat pe o parte , s-a deformat, mi-a alunecat de sub fund si am cazut direct in dos .. dar n-am patit nimic .. Slava Domnului!!

Angi .. super lucrushoarele .. spune-mi te rog, caciulita accea bleu este ptr nou-nascut .. am cautat peste tot si nu am gasit mai grosuta ptr nou nascut!! e de la Z????

cat despre bagajul de spital .. saptamana asta vreau sa-l definitivez!

la cosmetice bebe nu stiu .. sanosan, bubchen sau mustella .. eu folosesc mustela ptr vergeturi, sani, picioare .. e ff buna! cred totusi ca voi merge pe sanosan ptr bebica.

31+ EVA MARIA
AMR 9 SAPTAMANI!!

www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL

LUCRUSOARE BEBE

MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Ancutzule felicitari!!!!!!

Ellenuta, caciulita aceea bleu care din acelasi motiv mi-a placut si mie, ca e mai grosuta, e pt nou nascuti si am luat-o de la Baby Expo, dar nu mai stiu de la ce firma....

Monica, chiar nu ti-am scris de burtica???? Tin sa iti spun ca va perfectionati de la o pictura la alta, asta e si mai reusita, chiar am salvat poza, asa mi-a placut de mult Drum bun pana la Viena si ai grija de bebe!

Pupici,
Angelique 32+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 8 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Neata!
La mine este o vreme superba!Ieri a nins toata ziua , iar azi s-a asezat putin zapada si a iesit soarele. Daca si temperatura ar fi mai joasa( -10) ar fi o zi de iarna finlandeza.
Hai ca mi-ati facut si mie pofta de salata boeuf... dar eu n-am gogosari murati . Voi ce stiti? Putem manca maioneza?
Va doresc o duminica minunata!

Miki 31+ Buburuza simpatica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Buna fetele!
Se vede ca e week-end la voi!
Am fost la spital azi si am ascultat inimioara,test urina si tensiune.Ma duc iar peste 3 sapt.
Am vazut afis pt gimnastica pt gravidute ---gratis si fara programare.Oricum nu pot sa ma duc.
Am intrat si intr-un magazin de hainute si am vazut prima oara cum arata un sutien de alaptat.Mi-am luat unul marimea 42/100 si mi-e mic rau.E made in China,se pare ca au nu corespund marmile.
Diseara poate mergem sa cumparam hainute pt bebe.

Voi cam cate vreti sa aveti pt 0-3 luni?Cate body-uri,salopetele,etc.
De cate ori trebuie sa-l schimbam pe bebe de hainute pe zi?

Pupici.

Poze
Elena
32+
AMR 8 Sapt

Mergi la inceput