Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

quote:
Originally posted by LaLa_20

vin si eu cu o veste...m-am cocotat pe scaun sa pun ceva in geam...si am facut un mare boom....mi-am acoperit burtik cat am putut si am reusit sa cad in fund...la spital nu are rost sa ma duc...nu au nic macar eco...si nu vad ce ar putea sa-mi faca...ce puteam sa patesc in cel mai rau caz?????????mentionez ca nu sangerez si dupa vreo 30 min de la cazatura bebe a inceput sa miste...nu ma mai doare decat mijlocul..

Cea mai optimista gravidutza!
26s+ Bianca Mihaela
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky

Lala 20 , a patit-o si o prietena de-a mea care e gravida in 29 sapt. S-a impiedicat pe strada si s-a lungit pe trotuar , direct pe burta , ca nu s-a putut sprijini in maini.S-a dus de urgenta la spital si i-a zis doctorul ca bebikul n-are nimic , ca e protejat de lichidul amniotic...si daca ii simte miscarile miscarile , e OK.

Daca incepi sa ai dureri sau pierderi de lichid sau de sange , nu sta niciun minut acasa...fuga la spital

30+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Sunt si eu pe-aici, nu sunteti singure!

LaLa, draga mea, tie acum de cocotzat pe scaune iti trebuie? Uite asa se intampla nenorocirea si doamne ferste faci vreo dezlipire de placenta sau alt pocinog, baga-te in pat si stai cumintica... ufff, eu vorbesc... Cu alte cuvinte sa nu cumva sa dai catelul, canich-ul e dupa parerea mea cel mai afectuos animalut si destept si jucaus numai bine pt un copil, si eu am avut unul din clasa a cincea pana in anul ! de facultate si eram innebunita dupa ea, am suferit cumplit cand a murit, si acum plang cand imi aduc aminte...

Va multumesc mult pt aprecierile legate de lenjerie si Lala_D, ce coincidenta sa avem aceeasi lenjerie! asta mi-a placut mie cel mai mult!

Eu pana la ora asta mi-am definitivat bagajul pt spital, am facut ordine in sertarele lui bebe, le-am triat pe cele pe care le voi lua la maternitate si de luni ma pun pe spalat. pentru ca am de gand sa le spal pe toate le-am intins pe parchet si le-am pozat ca sa vi le arat si voua, asa mult mi-a placut sa ma joc cu ele! Daca aveti chef si timp aruncati un ochi aici: http://good-times.webshots.com/photo/2296421860065968642hJHJyT

Eu am luat pt bebe betisoare pt urechi si o sa le folosesc. Tot ce mai trebuie sa cumparam sunt pampersii pe care ii vom lua la sfarsitul lunii

Miri, felicitari ca ai rezistat eroic cu soacra, mare lucru! Auzi acolo, pofteste pulover

Pupici,
Angelique 32+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 8 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Lala,20
ce rasa e cainele vostru. Pe al nostru il cheama Luky si e corcitura ceva spre labrador, negru!
SI IL VOM PASTRA cu singura interdictie de a intra in camera copilului!

ceska777 30 sapt+ Benji

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Uffff.... buna seara zuzici.
In sfarsit reusesc sa mai intru si eu pe aici, chiar daca doar sa va salut.
Eu nu mai pot deloc,imi vine sa fug de-acasa. De cateva zile , numai in picioare stau, alergand incoace si-ncolo, incercand sa rezolv cat mai multe. Iar azi le-am intrecut pe toate,cand ..de dimineata am facut curat si impachetat si pus in cutii si bagat rufe la spalat si uscat.... iar apoi m-am mutat la bucatarie sa fac salata de vinete, de boeuf si ciorba de perisoare.Ma dor toate cele...spate, fund,picioare,tot... atata doar ma bucur, ca bebe nu mi-a creat problemute...sau sa ma doara burtica.
In rest, merg ca vai de mine.
Sotul mai ma ia si peste picior.... imitandu-mi mersul. Ieri am facut cumparaturi pentru azi...si... pe drum, mergeam de mana, cand o data incepe sa mearga ca mine si sa faca "mac,mac,mac". Am zis ca-l iau la bataie...desi ma busise rasul in acelasi timp...caci era tare haios,dulcicul de el.
Mai am o saptamana...si apoi pot spune ca ..stau sa ma relaxez... asta pana ajungem in SUA si incepe nebuneala de-acolo. Dar macar, n-o sa-mi bat capul decat sa-mi gasesc o casa...apoi..oi avea eu timp sa o fac pe pofta inimii.
Va pup dulce si va imbratisez cu drag.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 24+

Vali

Mergi la inceput

Zuzele shefe ...nu schimbati pe prima pagina sarbatoritele...sa treceti fetele pe care le sarbatorim in noiembrie ?

30+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Vad ca suntem mai multe pe-aici care nu avem somn...

Honey, saracuta de tine cata treaba ai pe cap... Si ce putin mai aveti pana plecati! Ai grija de tine si de bebe!

Pupici,
Angelique 32+ bb Viktor

Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Honey ...vreau si eu salata de boeuf

Eu n-am rabdare sa stau sa fac , ca-mi ia foarte mult taiatul la toate legumele alea...isa dau comanda lui mami sa-mi faca. Abia astept. Miri , nu ne bate ca vorbim despre mancare...

30+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Eu am pus-o pe cumnata sa imi faca salata boeuf si mi-a facut, saracuta...

Pupici,
Angelique 32+ bb Viktor

Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

Alina, astept cu nerabdare mesaj de la Luca. Da-i un pupic din partea mea, dragutul de el! :)
Si eu am intrat in Lumea Copiilor de pe 1 Mai. Cand te uiti la vitrina nu dai 2 bani pe el. Dar inauntru e alta poveste. Vedeti ca sunt lucruri si la etaj :)

Irinouka, multumesc de locsor, e caldut caldut asa cum imi place mie! Ne mai vedem la gimnastica? cand te mai duci?

Angelique super frumoasa lenjeria! Daca o vedeam si eu in magazin ma indragosteam pe loc!

Lala, eu as tine catelul. Cum a zis si doctorita ta, atat timp cat esti atenta nu are ce sa se intample rau. Da un search pe youtube sa vezi filmulete cu bebei si animale. bebeii se joaca foarte frumos cu cateii. Eu am o pisica. Stiu ca e foarte periculos, dar nu am putut sa o dau.

Vai, Lala ai grija cu cazaturile!! stai linistita in patut si daca ai dureri de burtica,sangerare, pierdere de lichid fuguta la spital! Sa dea Domnul sa nu fie cazul

Anca D.

27+ Luca Alexandru
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
http://www.flickr.com/photos/ancadiana/

Mergi la inceput

Zuzelor...eu va zic noapte buna !

30+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta