Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (53)
Raspunsuri - Pagina 4
nemary spune:
felicitari tuturor fetelor care au trecut de sapt.30 si au inceput AMR-ul. mai avem si noi putin, sper sa trecem cu bine de anul nou si bebelina sa vina in 2008.
Ange, foarte frumoasa lenjeria pt.patut, a cumparat si mama material sa-i faca lenjerie pt.bebe, pe portocaliu cu Twety.
Azi am luat-o si eu pe urma Gattei, care a umblat degeaba o zi intreaga dupa patut si altele pt bebe. Noi am fost la Ikea sa luam pat pt.noi, dar din pacate nu mai aveau modelul pe care il doream noi. m-am intors acasa obosita si suparata. sper sa ne gasim ceva pana in decembrie.
Mari 27+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
miri_mik spune:
fetelor, multumesc lui dumnezeu ca s-a terminat ziua...
a plecat soacra, nervii mei sunt la pamant, epuizati si intinsi.
ma bucur ca v-am citit ca sa decompresez.
angi, frumoasa lenjerie:) o sa-i placa lui bb victor:)
lala20, ptiu pe el frumosul de catsel!
fetele cu analizele... eu am facut una singura d eurina, si aia cand am fost la sala de nasteri la urgenta. da au zis ca toate-s ok, nici un fel d einfectie, deci fara pb de cotnractii.
mi-am pus perdele noi in sufragerie. maplictisisem de ale mele. am schimbat si la bucatarie, am pus si doua etajere pt flori, parca s-a "aerisit". pb e ca perdelele le-am luat din comert. si cretinii de "clienti" au smotocit dimensiunile la perdele. asa ca am ajuns acasa convinsa ca am doua de aceeasi dimensiune. eroare... una era cu 40 de cm mai lunga ca cealalta. m-am infuriat - am dat o gramada de bani pe el, magazinule infernal de departe, ajungem acolo o data pe an. asa ca am taiat. cu un juma de cmmai scurta decat cea initiala...io zic ca se vede, da acu nu ma mai enervez. cui nu-i place nu se uita, si gata... doar piticul meu de pe creier ramane vijilent:)
cred ca si la mine e un nesting sindrom, dar cand m-am vazut in mpagazin in fata raionului cu cosmetice de bebei... am panicat si mi-am zis ca mai am timp, ce naiba... si azi cand m-o intrebat soacra daca nu-i fac un pulovar tricotat, asa "intr-o pauza" - auzi tuh! - si i-am raspuns ca io numai am timp de asa ceva si ca nasc in 10 sapt, a zis, aaaaa, deja? mi-a vneit s-o iau de cap:)
vreau alune sau nuci... unde gasesc io la ora asta?
miri_mik
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
nemary spune:
am inceput si eu sa incropesc bagajelul pt.spital. Am cumparat 2 camasute cu nasturi, papuci si chilotei mai mari, pampersi si servetele umede pt.bebe.
referitor la produsele cosmetice pt.bebe vreau sa va intreb daca veti lua totul(creme, pudra, ulei, sapun, sampon etc) de la aceiasi firma. Am inteles ca produsele de la Sanosan ar fi cele mai bune, dar oare toata gama este buna?
Mari 27+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
miri_mik spune:
nemary, din experienta personala, mustela sunt bune pt toate tipurile de pielicele si eficiente. pt ulei d ebaie, facem vizite la nivea bebe, si pudra de talc, la zwilsal.
miri_mik
nemary spune:
miri, se pare ca ma ramas singure la ora asta. multam de raspuns. am auzit si eu de mustela, doar ca mi se par putin ca scumpe. am vazut in dvd-urile pt.ingrijirea bebelilor ca nu tb sa folosim betisoare pt.curatarea urechilor ci un prosopel umed. pe acelea cand le folosim?
Mari 27+ bebe
odiseea
irinouka spune:
nemary, miri, nu sunteti singure, am venit sa va sparg gasca. :-)
sanosan o sa cumpar si eu la capitolul cosmetice pt bebelus. le-as alterna cu mustela din loc in loc pt ca si mie-mi plac la nebunie produsele lor. care, e drept, sunt mai scumpe aici, miri, decat la belji. stiu asta pt ca o prietena care lucreaza la briusel imi aduce/trimite mustela contra vergeturilor si a trimis si pt fetita lu' vara-mea niste cremute pt bebele ei. asa ca, in functie de buget, o sa pendulez intre astea.
cu perdelele, miri, ce sa zic, la o ciunteala atat de mica nu trebe sa creasca un pitic atat de mare. :-) iar de soacra'ta, ce sa zic, tricoteaza-i un calus sa ii umpli gura cand va mai vedeti. cum ar fi?
irina 29 Rares
miri_mik spune:
irinouka, vazui si io ca la romania e scump mustela, nici aici nu e tocma ieftin, dar e "clasic" si pe bune ca sunt bune. uite, la ce tin eu mortis de la mustela, e o spumitsa shampon pt bebelusi impotriva crustelor de lapte. e grozav, si macar ala sa-l aveti din gama mustela si ati scapat d eo multime de probleme cu pielicica si cu parutul. cu soacra... nah... tolerez, nu foartemult...da azi astept sa ma calmez:)
nemary io am folosit betisoarele. si bruno n-a facut niciodata otita, desi il tineam cu jumate capshorul scufundat in apa, pana la urechi. ba mai mult, sta cuminte, ca-i place, se mai scarpina si el:)
mai stiu ca de la johnson si johnson am folosit ulei d emasaj care s-a lasat cu un fundulets incins... oribil. dupa aia am luat lapte de cop de la mustela si de la galenco. aaaaaaaaaaaa, si ceva foarte bun, linjeturi (servetele umede- de la mustela care curata si calmeaza eventuale iritatii.
miri_mik
LaLa_20 spune:
vin si eu cu o veste...m-am cocotat pe scaun sa pun ceva in geam...si am facut un mare boom....mi-am acoperit burtik cat am putut si am reusit sa cad in fund...la spital nu are rost sa ma duc...nu au nic macar eco...si nu vad ce ar putea sa-mi faca...ce puteam sa patesc in cel mai rau caz?????????mentionez ca nu sangerez si dupa vreo 30 min de la cazatura bebe a inceput sa miste...nu ma mai doare decat mijlocul..
Cea mai optimista gravidutza!
26s+ Bianca Mihaela
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
gattasalvaje spune:
Lala D , saru'mana pt explicatii...sapt. viitoare dau iar o tura pana la Babyconfort.
Irinouka , bine ca nu mi-ai raspuns aseara , ca , daca mai mergeam si la Barza , cred ca ajungeam acasa cocoshata. Oricum e bine de stiut pt viitor.
Alina 023 , potzi sa dai mai multe detalii despre magazinul ala de pe 1 Mai ? Au pagina de net?
Angi , superba lenjeria ...s-o satpaniti sanatosi.
Gratiela , m-ai spart cu faza cu bretonul....
Cu cosmeticele pt bebe...la spital am sa iau Bubchen ...am primit la Expo Baby un set cu sampon , spumant , lapte de corp , crema de fundulet si inca o crema...toate in niste sticlute mici , ca seturile alea pt calatorie. Sunt ideale pt bagajul de spital. Acasa cred ca voi folosi Sanosan...am folosit crema de vergeturi de la ei si mi s-a parut super buna...nici urma de vergetura pe corpul meu.
30+ cu Sara - Eliza
vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
irinouka spune:
lala, nu m-apuc sa te-ntreb ce-ti trebuie sa te cocoti pe scaune cu ditamai burta, sunt convinsa ca nu mai faci asta cate sarcini vei avea!!! lasa-le-n doamne, iarta-ma, de chestii de agatat si de pus si de cocotat, ca nu merita efortul si riscul!
daca mi s-ar fi intamplat mie, intai m-as fi dat cu capul de un toc de usa. pe urma mi-as fi spus ca bebe nu a patit nimic, ca doar s-a zdruncinat zdravan dar ca e destul de bine protejat acolo unde este.
daca nu sangerezi si n ai nici alte neplaceri in afara de durerea de spate, cred ca nu s-a intamplat nimic. repet, asa as gandi daca ar fi vorba de mine.
te rog, ai mare grija de voi, nu mai risca aiurea...
irina 29 Rares