Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (53)
Raspunsuri - Pagina 13
LaLa_20 spune:
gatta da te-ai abtinut...nu cred ca as fi rezistat.....de parca ele(vanzatoarele)nu ar fi femei

Cea mai optimista gravidutza!
26s+
Bianca Mihaela
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
alina023 spune:
Gatta, eu bagajelul il am facut insa bebe trebuie sa ma stea cel putin pana pe 8 nov, cand voi lua rezultatele analizelor de herpes de la Cantacuzino. In functie de ele doctora va decide cum si cand voi naste (cand-ul va fi daca va fi cezariana). Recunosc sincer ca citind mai multe despre cezariana as vrea tare mult sa nasc normal. Dar cum o vrea Doamne Doamne. Important este sa fim sanatoase si eu si Ana.
Cat despre rautatea oamenilor si in special a femeilor, fata de gravide...eu nu o voi intelege niciodata. Ma gandesc doar la faptul ca unii oameni se intreaba uneori de ce li se intmapla tot felul de nenorociri. Cred ca sunt unii dintre ei care le merita cu varf si indesat (nah ca am dat-o si eu in rautati
).
Eu plec la somnic acum. Va doresc noapte buna!
PS Angi, sper sa vii cu vesti bune maine dimineata.
Alina
33+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica in burtica 
AMR 7 saptamani!!!!
Haideti sa ajutam copilasii fara parinti: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=108098&whichpage=1
AngeliquedeS spune:
Va multumesc. Eu tot asa ma simt, nici mai bine dar macar nici mai rau. oricum imi e teama sa merg la culcare asa ca cred ca o sa raman treaza, macar am filme la care sa ma uit - apropo, Grey's Anatomy il vad en gros de pe dvd-uri
Pupici,
Angelique
32+
bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 8 saptamani!
darene spune:
Buna dimineata burtici.
Angelique acum vreo sapt ma incerca o infectie in gat,tuseam si incepusem sa simt un pic de durere cand inghiteam.La mine a mers mierea simpla.In 2 zile nu am mai avut nimic.Inghiteam incet cateva lingurite de miere pe zi si dupa pt 30 min nu mai bagam altceva in gurita.
Am fost ieri la cumparaturi si am cumparat o groaza de chestii pt bebe si inca mai avem de luat.
Am cumparat aspirator nasal de la Chicco.O fi bun?
Mai incolo incerc sa le fac poze,sunt cam multe,nu stiu daca o sa am rabdare.
Pupici.
Poze
Elena
32+
AMR 8 Sapt
Gina M spune:
Angeli' - imi pare tare rau sa vad ca nu te simti bine...
Mergi la doctor daca situatia nu se amelioreaza.Iti sunt alaturi si ma rog ca totul sa fie bine.
Apropos de bagajul de spital, de aceasta data nu-mi voi mai lua camasi de noapte deoarece, am avut la ambele fete si nu le-am folosit de nici o culoare.Am tot incercat sa le imbrac insa ma simteam in ele tare aiurea si le-am aruncat de nu s-au vazut.Camasile de spital (aici avem la discretie) pentru momentul nasterii sunt perfecte.Dupa aceasta daca doresti, te poti imbraca dupa preferinta iar de aceasta data,am ales pijamale.
Astazi mi-am cumparat unele de cotton super dragute si comfortabile cu nasturei in fata,manaca lunga si pantalon lung pe care le voi putea folosi si dupa nastere.Le iubesc tare mult.
Pentru spital cat am sa stau in pat probabil, am sa caut sa le cumpar ceva pantaloni scurti/3 sferturi ca in cazul in care m-oi pata sa fie usor de schimbat etc.
Apoi pe langa celelalte, mi-am mai luat un pachet mare de breast pads de la "AVENT", un altul cam la fel de mare('always') pentru budunica,diapers pentru bb -de la Pampers,1 crema pentru fundulet si cam atat.Restul a ramas pe alta data. Incet, incet se rotunjeste necesarul iar inima mi-e tot mai usoara.Data viitoare urmeaza sa cumparam car seat'ul.Sper sa gasim ceva care sa-mi placa.
Voi de care v-ati luat?! Pune-ti va rog ceva poze sa le vad si eu.
32+
Ereena spune:
Buna dimineata ,
si 
28+ 
http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
raca spune:
Fetelor eu sunt intr-o pasa foarte proasta de cateva saptamani. Nici pe forum nu prea am mai scris dar de cititt sa stiti ca n-am pierdut nimic. Cred ca isi fac de cap hormonii ca alta explicatie n-am.
S-au instalat insomniile (de unde inainte la ora 10 dormeam dusa acum bantui prin casa pana pe la 12-1 si dimineata la 6 sunt in picioare). Probabil ca si din cauza asta sunt f nervoasa. Sambata seara am culminat cu o partida de plans absolut fara nici un motiv, ca sotul saracul a vazut ca nu-s bine si incerca sa ma consoleze nicidecum sa-mi dea motive sa plang...dar cred ca m-am descarcat putin. Cred ca sunt si stresata din cauza serviciului (de vreo 3 saptamani stau acasa in concediu fortat pana se elucideaza niste probleme pe care le avem - schimbare de actionari, etc., asa ca situatia mea e putin incerta). Cred ca si lipsa de activitate isi spune cuvantul la insomniile mele. Nici nu stiu cu ce sa-mi umplu timpul, de TV m-am saturat, de citit nu mai am rabdare si in plus am terminat deja tot ce aveam prin biblioteca, la plimbare nu prea ies ca pe vremea asta mi-e cam frica mai ales ca am avut si un inceput de raceala.....
Cred ca o iau razna...si va mai obosesc si pe voi cu scrisul meu incoerent....
In alta ordine de idei felicitari AMR-istelor si celor care si-a terminat bagajul de spital. Am zis ca la inceput de decembrie incep si eu sa-mi fac bagajul...Intr-o noapte am visat ca m-am dus la controlul de 34 de saptamani (care ar fi intre Craciun si Revelion) si dr. m-a oprit la spital ca o sa nasc. Sper totusi sa nu fie asa si copilul sa mai aiba ceva rabdare.
Aaaaa, uitam sa va spun ca ne-am hotarat asupra numelui: Razvan Gabriel.
Va
pe toate.
26+ 
Vine Barza!
Tinna S. spune:
Salut fetelor!
Si eu sunt racita rau de tot de vreo 2-3 zile, durere mare in gat, imi curge nasul rau, tuse, durere de cap. De fapt parca acum sunt un pic mai bine, dar zilele trecute am fost rau de tot. Nu am luat nimic, am baut doar ceai de musetel cu multa lamaie si miere. Mi-a fost frica sa iau si paracetamol, desi aseara cred ca aveam si un pic de febra, ca ma dureau parca si muschii si imi vajaia capul.
Angi
, ai grija cu astmul, si mie tot de-asta mi-a fost cel mai frica, sa nu fac iar criza de astm, mai ales ca eu am avut deja in sarcina asta cateva crize f. urate. Vad ca pana acum nu am facut, poate da DD si scapam de crizele astea tampite. Cred ca in Constanta circula o viroza naspa, ca la mine acasa intai a facut Andrei, si desi am sperat, nici eu n-am scapat.
Pupici,
Tina
25+ cu
si mami de Andrei
(6 ani si 10 luni)
Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
Ellenuta spune:
neata fetelor,
angi, nu te panica, cred ca mai mult rau iti faci daca gandesti pesimist. stai in patut, bea ceiuturi, mananca lamaie cu miere! Doamne ajuta sa fie totul bine!
fetele cu cazaturile .. aveti mare grija .. eu ma uit acum de doua ori pe unde calc .. cobor cu grija scarile .. si nici nu mai ma cocot la dulapuri ..
cat despre vopsit .. eu o sa merg saptamana viitoare .. o sa ma fac cu vopsea fara amoniac!!! nu mai pot sta asha ...
ieri am bantuit cu sotzu si niste prieteni pe la ikea .. am luat o gramada de chestii pentru casa si ptr bebe niste jucarii .. n-am gasit saltea din fibra cocos, voi lua din carrefour .. am papat super bun la restaurantul lor .. sosul de nuci e demential - care se pune la chiftelute si crochete de mozarella!! si nu mai vorbesc de prajituri .. yummyyyy ...
eu sunt in ton cu vremea de afara .. unde mai pui ca dimineata am fost si mi-a montat aparatul ala pptr testul holter - monitorizare timp de 24 h a tensiunii .. mi-a montat pe mana stanga husa aia care se umfla si peste sold am prins cu o centura aparatul .. nu-mi place deloc .. unde mai pui ca arata niste bazaconii .. tensiunea 10/5 .. 11/8 .. 13/3 .. chiar asha sa am eu tensiunea de oscilanta .. sper sa nu ..
va pupik si sa auzim numai de bine
31+
EVA MARIA
AMR 9 SAPTAMANI!!
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
Tinna S. spune:
Am uitat sa va zic ca si eu am facut ieri in casa o super acrobatie, ca m-am repezit sa raspund la tel. si m-am impiedicat in cablul electric de la fierul incins de calcat, care a zburat prin aer, si bineinteles ca am zburat si eu. Nu m-am lovit, dar m-am zdruncinat tare
.
Bine macar ca nu m-am ars cu fierul (a cazut langa mine dar nu m-a atins).
Tina
25+ cu
si mami de Andrei
(6 ani si 10 luni)
Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei