Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

quote:
Originally posted by danybv

Seara buna tuturor . Vreau sa va intreb si eu ceva : aveti idee daca este voie in timpul sarcinii sa-ti faci parul permanent?sau sa-l vopsesti ? Astept raspuns de la voi .Multumesc .

Eu m-am vopsit lunar in timpul sarcini si cu Alex gravida si acum cu fata la fel si nu am patit nimik nici eu nici bebe, mie mi-a dat liber doctora ginecoloaga ca doctora de familie ma certa de fiecare data cand ma vedea proaspat vopsita si cand ii spuneam ce zicea asta de familie celeilalte zicea " auzi tu te iei dupa toate prejudecatile astea de babe sau dupa ce spun eu?"
Ce sa mai spun ca la Alex m-am si decolorat prin luna a-2-a pana am aflat ca sunt si la fata la fel.

Eu acum imi deschid parul din vopsea nu cu decolorant si iese blond, cand nu sunt ma decolorez.

Eu la randul meu am intrebat despre vopsit o fata de la ciresici de 2006 Inaioana care se si decolora si apoi aplica si vopsea o data pe luna si are doi bebei sanatosi fata si baiat.

Eu nu zic sa faci ce fac eu ci sa faci cum crezi tu ca e mai bine si cum iti dicteaza tie sufletul ca sa nu ai remuscari dupa si griji inutile.

emilia cu 25+ si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

danybv...eu ti-am spus parea doctorei mele...dar niste suvite merg...fetele pe aici si-au mai facut suvite,s-au vopsit si eu m-am vopsit...aveam nunta...trebuia...si totusi knd vine bebe tre sa fim frumoase sa-i placa de noi...nu?acum ramane la aprecierea ta...

Cea mai optimista gravidutza!
26s+ Bianca Mihaela
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

AngeliquedeS. Imi pare nespus de rau pentru ca ai racit .Sincera sa fiu nu cred ca iti pot fi de mare ajutor dar sa stii ca sufleteste sunt alaturi de tine .Si eu am avut o raceala dar a fost mai usoara ,imi curgea nasul si ochii si ma durea gatul ingrozitor.Am baut foarte mult ceai cu multa lamaie , mi-am facut o baie calduta si am stat sub plapuma.Iti doresc insanatosire grabnica si sper sa nu faci febra .29s+ Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

angelique ai greja de tine si de bebe...imi pare rau k ai racit ...asa patesc si eu knd am mai mare grija de mine atunci racesc

Cea mai optimista gravidutza!
26s+ Bianca Mihaela
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky

Mergi la inceput

Gata , m-am hotarat imi fac doar niste suvite .Trebuie sa merg sambata viitoare la o nunta si de aceea m-am gandit sa-mi fac ceva la par .Multumesc de sfaturi.Noi trebuie sa fim frumoase pentru bebeii nostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Angi, in primul rand nu te panica. Poate ca nu ai mai avut raceala care sa nu se termine in criza de astm dar...exista intotdeauna o prima data. Incearca sa te calmezi, bea ceaiuri caldute cu multa miere si lamaie, incearca sa dormi. Daca esti singura si simti ca te-ar ajuta, cheama pe cineva sa doarma cu tine. Nu te stresa ca deranjezi o prietena sau o ruda apropiata. Acum cel mai important este sa-ti fie tie si lui bebe bine.

Poate iti vine greu sa crezi asta acum, pentru ca esti speriata, dar iti spun sigur ca va trece raceala fara nici o criza de astm. Punem pariu pe o bere (fara alcool ca sa nu imbatam bebeii) data la vara pe o terasa in Mamaia?

Acum esti mamica si nu ai voie sa te panichezi, da? Vei vedea ca maine dimineata vei fi foarte fresh. Daca simti nevoia sa mai "vorbesti" cu cineva in seara asta...mai bantui pe aici inca vreo 30-40 de minute.

Te pupacesc si te imbratisez ca sa fii curajoasa.

Alina 33+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

AMR 7 saptamani!!!!

Haideti sa ajutam copilasii fara parinti: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=108098&whichpage=1

Mergi la inceput

Celor care mai sunteti pe forum va doresc o seara placuta si aveti grija de voi si de bebeii vostri.Pe maine .29s+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Angi , totul este sa nu te panichezi...pentru tuse ia Stodal , baga si un paracetamol si incearca si o baie fierbinte cu sare la picioare , dar sa ai grija sa te infofolesti bine ca sa transpiri , sa iasa raceala din corp. Este bine daca ai putea sa chemi pe cineva sa stea cu tine...cred ca te-ai simti mai in siguranta.
Am patit-o si eu cu o intoxicatie alimentara taman cand sotul era plecat din Bucuresti si stiu cat de cumplit poate fi. Incearca sa gandesti pozitiv , sa-ti spui ca totul va fi bine , ca Doamne-Doamne are grija de tine si de bebe Victor.
Hai curaj , treci de raceala asta fara criza de astm , ai sa vezi.

30+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Alina , saru'mana pt explicatiile cu privire la magazinul ala. Cred ca-l stiu , poate dau o tura sapt asta.
Cat despre cazatura ta ...bine ca nu te-ai lovit la burtica si ca Ana e vioaie . Eu m-am invatat sa nu astept ajutor de la lumea de pe strada in astfel de situatii. Sunt satisfacuta daca vad ca nu incep sa rada...ca multi prosti gasesc foarte amuzanta suferinta altora.
Mie cred ca mi-au revenit hormonii aia buni care ma fac senina si cretina , ca azi am fost foarte linistita intr-o situatie care , acum o saptamana m-ar fi facut sa spumeg de nervi.
Azi dimineata in piata...aglomeratie mare , ca in orice zi de duminica...Intru intr-un magazin de mezeluri si ma asez la o coada destul de mare. Erau doua vanzatoare in magazin , insa una servea la lactate , unde n-avea momentan niciun client , asa ca , vazandu-ma cu burta mare , m-a intrebat ce doresc , ca sa ma serveasca ea , sa nu mai stau la coada.In momentul ala , scorpia care servea la mezeluri a inceput sa tipe la femeia binevoitoare...ca ce daca sunt gravida , sa astept si eu ca ceilalti ca ma serveste ea cand mi-o veni randul. Am ramas muta vazand atata rautate, insa m-am abtinut eroic sa nu-i zic vreo doua. Nu-mi dau seama ce frustrari pot acumula femeile astea de rabufnesc cu atata rautate. Eeeh , asta este...noroc ca m-a prins intr-o zi buna !

30+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Alina , am vazut ca ai intrat in sapt 33 ...pai , de-acum incolo , chiar ca trebuie sa ai bagajul la usa.
Mama mea m-a nascut la 33 saptamani si am avut 2200g . N-am stiut asta pana acum 3 ani , cand , aranjand niste acte prin casa alor mei , am gasit biletul de externare din maternitatate pe care scria la dagnostic : nastere de fat prematur , sex feminin , greutate 2200 g , etc.

30+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput