Strumfi de iulie-august 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 18
aylin_tarcan spune:
fetele, azi a fost ziua stresului la mine. nu stiu de ce, dar m-am stresat cu o mie de chestii.
dar mai intai sa spun altceva. nu stiu cine (neuronu') ma intreba de unde am luat peria si pieptanul pt bb. si am zis ca nu retin numele, dar ca era no name. revin. nu era no name. era canpol babies. dar abia acum m-am prins si eu ca e marca de produse de bebelus. dar io, ca taranu', daca nu auzisem....mea culpa, si raspund la intrebare: de la dona, canpol babies. desi trecu ceva timp de atunci cand am fost intrebata...
asa, cu stresu'. mare ti-e gradina Doamne! cand nu am de ce ma stresa, gasesc eu! ca nu ia in greutate, ca nu mananca, ca nu creste in lungime, ca daca ochiul drept e mai mic si nu are legatura cu infectia (cum credeam eu. ca e infectia si de aia e mai mic, ca e umflat, ca nu il deschide de tot... dar daca nu e asa si o sa aiba fata un ochi mai mic????) sunt paranoica? dar ma framanta, nu gluma
nico, sanatate multa, sa treaca repede, sa te refaci rapid si sa ii dai din nou sa pape piticului!
fianna, pupici lui matei cel dulce!
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
aylin_tarcan spune:
anto, felicitari pentru aniversare! sa iti traiasca, si tu sa ii traiesti si sa fiti fericiti in continuare!
noi suntem impreuna de 11 ani si ceva, dar ne-am certificat dupa muuulti ani. dar tot nu va luam!![]()
ptiu, mai vroiam sa zic ceva....
ooof, neuronul asta fir-ar el sa fie
asa....si mai vreau sa spun ca totusi parca broscuta mea nu mai e asa de "zghieurata" cum zice bunica mea. adica parca mai e de trait cu ea. tipa ea, dar mai si tace...ceea ce pana acum, mai rarut. si pentru a treia oara in indelungata ei viata, a adormit singura in patut. sper sa nu o deochi ..
ete
broscuta gargarita
Nonna76 spune:
Nico multa sanatate,sa treci cu bine peste operatie si sa te intorci repede acasa.
Anto multi ani fericiti alaturi de sot.Si noi facem duminica sapte ani de la nunta.Ce repede au mai trecut!-ca tot intrebai karligutza.
Eu azi m-am facut bucatareasa si am facut o placinta iar acum am obosit.
Abia astept primavara,iarna nici nu stii ce sa faci cu 2 copii in casa,m-am saturat sa ma joc cu Vlad, sa insiram si sa sting jucarii.
Cel mic tot pe mine ma vrea.
Ma duc la Andrei ca plinge in brate la tati,el nu pre stie cum sa se joace cu copilul,se uita la televizor si copilul se plictiseste si plinge.
O noapte usoara.
poze
poze botez
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie
aylin_tarcan spune:
nonna, nici tati nostru nu stie ce sa faca cu copilul...am ras cu lacrimi cand am auzit cum intr-o dimineata o intreba "ce mai faci?"
broscuta gargarita
pap.elena spune:
intreba cineva cum arata un hemangiom ,i-am facut cateva poze lui Alex cu hemangionul lui .La inceput era cat un bob de orez iar acum arata asa.
karligutza spune:
pap.elena ai citit ce ti-am scris? te-ai mai gandit ce sa faci cu copilasul tau? m-am uitat si eu la pozele pe care le-ai pus si nu vad de ce te grabesti sa il operezi.
karligutza
sunt mamica Adelutei 
karligutza spune:
Fetelor mai stiti ceva de Steluta? nu ne-a mai scris de mult timp... speram ca e doar ocupata si ca in curand are putin timp si de forum ca sa nu ne ingrijoram pe aici....
karligutza
sunt mamica Adelutei 
karligutza spune:
Nonna asa e, trece timpul, bata-l vina!
si merci de cafea, n-am uitat, dar tot m-am luat ba cu-n mesaj, ba cu altul si am uitat sa iti multumesc pentru oferta generoasa... am marturisit de dimineata cum de imi permit sa intru pe forum la 5 dimineata: mai dorm o portie bunicica in functie de Adeluta si dupa ora 10... asa incat sunt fresh la trezirile din noapte si cat pap un iaurt ceva, vin si mai dau cate un refresh la DC! maniack karli, i know! ![]()
karligutza
sunt mamica Adelutei 
pap.elena spune:
Karliguta eu nu vreau sa-l operez ,dar am cerut parerea mai multor doctori ,am vrut sa aflu si alte meteode de tratare nu neparat operatie .Toti mi-au recomandat operatie .Eu am vazut ceva documentare pe discovery cu hemangioane si nu e de glumit cu ele mai ales daca ele cresc semnificativ.Deci ,nu o sa-l operez .Ma enerveaza ca nici un doctor nu a stiut exact sa-mi zica ceva concret despre aceste hemangioane ,toti i-mi spuneau "mai bine il operati si gata ,scapati de stres".