Strumfi de iulie-august 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 19
karligutza spune:
Si eu am fost ingrijorata si inca mai sunt intr-o anumita masura, dar incerc sa las la o parte subiectul atata timp cat nu evolueaza vizibil de la zi la zi.... m-am documentat si eu si am cerut pareri asa cum ti-am mai zis, si am aflat ca acest tip de hemangiom (pe care il observ si la baietelul tau) creste o perioada, timp de cateva luni pana pe la 1 an.... dar se poate opri din crestere si pe la 5-6 luni... si stagneaza si apoi da inapoi, spus pe romaneste. Va ramane o usoara cicatrice (sub forma de pata) sau chiar nimic... Insa alte tratamente nu am aflat sa existe, iar operatiile sunt riscante pentru ca de ce il "zgandari" de ce poate sa reapara si chiar sa fie mai urat si mai complicat apoi.
Stai linistita zic eu! si fii optimista ca deja incepe sa stagneze...
mie mi s-a recomandat sa ii fac poze lunar; asa o sa pot sa imi dau seama cat de tare creste intr-o singura luna; eu deja am senzatia ca hemangiomul Adelutei stagneaza... si sper intr-o regresie a lui.
Succes! si sanatate! ![]()
karligutza
sunt mamica Adelutei 
jadi spune:
Elena, daca imi aduc aminte, AndraZ a operat fata de asa ceva, parca spunea ca a avut 2 hemangioane (sau care o fi pluralul lor). Sper sa imi aduc aminte bine si probabil daca ne va vizita in curand o sa ne spuna din experienta ei!
Deni &
Vlad & Tudor
mychydutza spune:
apropos de intrebari "savante" adresate de tatici lui bebe ma inscriu si eu cu intrebarea "cum te cheama pe tine?"......
pap.elena o sa o intreb pe Andra daca hemengioame au fost....maine o sun si o rog sa intre pe forum sa=ti zica. era cam varza ca=i venise CM.........
*mihaela*
jadi spune:
Azi cafeaua e de la Bucuresti! Sunteti pregatite pentru ea? ![]()
Atunci
la toata lumea!
Deni &
Vlad & Tudor
karligutza spune:
daaaaaaaaaaaaa... suntem "prea"-gatite! 
tocmai m-am spalat pe dinti ... 
da' vezi sa fie buna-buna!
ce fac mucosii tai mici? ![]()
karligutza
sunt mamica Adelutei 
Nonna76 spune:
Multumim Jadi ,ma cam saturasem de cafea din Moldova ( sa vezi ce se vor supara moldovencele mele si nu mai pup eu cafea de la ele).
Cum merge tratamentul lui Dodo? Scapi in sfirsit de muci?
Dupa 2 zile in care n-am iesit,am iesit ieri cu Andrei afara si a fost bine.
Referitor la marsupiu (se discuta ieri),nu l-as indica la greutati mari ale lui bebe (si sunt marisori de-acum) te cocoseaza groaznic,daca bebe sta in carut de ce vreti marsupiu?
Eu am gresit si l-am tinut in marsupiu si acum nu pot sa-l invat in carut.Ieri nu puteam pe frigul ala sa-l las sa plinga in carut asa ca tot cu marsupiul am mers si ma doare spatele ingrozitor.
poze
poze botez
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie
karligutza spune:
Nonna sa stii ca te-ai ras de la portie cu cafeluta de la moldovence cu asa declaratii.... ![]()
cat despre marsupiu ai dreptate... eu insa l-am refuzat pe alte considerente, ca si eu ma hotarasem acu' o saptamana si ceva sa imi cumpar si cand l-am probat in magazin si am vazut cate cordelute, cureluse si alte mate se deschid, se inchid ca sa pui un copil acolo am renuntat pe loc...
karligutza
sunt mamica Adelutei 
cris_m spune:
Buna dimineata la toata lumea(strumfii si mamicile lor)!
Mai primiti in club?
Eu sunt Ioana si am venit pe lume pe 16.08.2007,40 saptamani, la ora 12.50,apgar 9, 3.100 kg
Bineinteles ca n-am avut parte de majorete, pentru ca mami meu, desi bantuie nonstop pe acest forum inca din decembrie anul trecut,n-a binevoit si ea sa scrie doua randuri acolo...sa ne cunoasca si pe noi lumea.
Asa ca am hotarat...acum e momentul...eu dorm linistita iar fratiorul meu este la scoala, mami treci pe forum si socializeaza, sa nu-mi reprosezi maine poimaine ca nu ai cu cine sa vorbesti.
Daca doriti ne puteti vedea aici
http://www.cristi-mirica.blogspot.com/
Promitem sa revenim
cris_m
karligutza spune:
cum ati sarbatorit ieri dna.valen??? cu vreo lingurita de frisca cumva?
sau asta pe la anu' asa... mai in gluma, mai in serios ati inceput diversificarea? cum au iesit analizele? pupici si floricici
de la romanica ![]()
karligutza
sunt mamica Adelutei