Strumfi de iulie-august 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 17
mychydutza spune:
cum arata hemangioamele alea? ca si al meu are doo gogoloaie in spatele capului. asa cat o boaba de mazare mik. maine mergem la control.........
*mihaela*
Simo78 spune:
Anto, dl.Simo vine pe la sfarsitul lui decembrie si ne intoarcem impreuna ![]()
Simo
mami de Matei Hisham 
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
diane_dun spune:
Toata ziua mi-am dat cu parerea pe forum de una, de alta si am uitat sa va spun ce era mai important: fie-mea de ieri apuca jucarii! I-am luat sambata din Carrefour un centru de activitati si are o gramada de jucarele zornaitoare care ii plac grozav. E drept ca cel mai tare ii place una care e prinsa mai jos, in stanga ei (se pare ca e stangace, bine ca seamana si cu mine la ceva, ca in rest e taica-su toata!). Toata ziua zdrangane la ea. M-am tot luptat sa-i fac si eu o poza doveditoare, dar tehnica asta moderna ma cam depaseste: are la meniuri aparatul asta de fotografiat, ceva de speriat! Am vrut sa fac si eu niste setari, ca deh, nu-mi placea cum era si l-am dat peste cap de tot...
Nico(nma), iti tinem pumnii sa treci cu bine peste operatie si sa te refaci rapid! Multa sanatate!
Anto, La multi ani! pentru maine, aniversare placuta! 
Mami de
Dani (1 august 2007)
valen spune:
nma, sanatate multa!anto, la multi ani pt. maine, sa fiti sanatosi si fericiti o mie de ani; mult succes d-rei Sonia la cresajadi, parca alina povestea la un moment dat de un baietel caruia i-au dat intai caninii? uite, nu mai retin daca alina sau altcineva mi-a zis dar mi-amintesc sigur ca parintii il credeau un mic....vampir. karli, ma bucur ca e bine adeluta cu soldul.diana, si pt. Victoras ma bucur ca a dormit si ca sunteti pe drumul bun.Multumesc pt. urarile la adresa lui Ines. Trece timpul asta dom'le, ceva de speriat si aproape ca nu-mi vine a crede ca Ines are deja 5 luni. acum ne pregatim sa mergem la dr. si sper ca si restul analizelor sa fie bune, oricum, luna asta a luat bine in greutate asa ca ma declar multumita de evolutia ei.www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie
X-ray spune:
acum revin...
valen la multe luni pentru ines!acusi face si elisa 5 luni,Doamne ce trece timpul...
anto multi ani impreuna si o zi perfecta!
diana ma bucur ca e mai bine micutzul
deni bine ai revenit cu vesti bune.
mai vroiam sa scriu dar neuronu' imi joaca feste....
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007)
karligutza spune:
Nicooooooo multa sanatate!
si iti doresc sa fie posibila operatie laparascopica! Si le transmitem si copilasilor tai sa fie cuminti cu "bona de urgenta"! insa cel mai important e daca s-ar putea sa o re-alaptezi pe Andra; poate am spus vreo prostie insa cine stie.... daca nu dureaza mult recuperarea si tratamentul de dupa operatie, poate-poate.... MULTA BAFTAAAAAA!!!
karligutza
sunt mamica Adelutei 
karligutza spune:
Anto felicitari! Frumos 15-le vostru.... te-as intreba cum ti se pare acum dupa 15 ani de casnicie, insa cred ca raspunsul e unul singur: nici nu stii cand trece timpul in chestiuni de genul asta (casnicia, cresterea unui copil... ) pt.ca observ si eu ca Adeluta are acusica 4 luni si parca ieri nu stia decat sa suga, iar acum e din ce in ce mai activa, mai "gangurinda" etc.... hai ca am inceput sa filosofez!
Sa aveti o zi minunata maine si sa v-o petreceti asa cum v-ati propus! 
de la noi multe multe mult flori! 

karligutza
sunt mamica Adelutei 
karligutza spune:
mychy da un search pe google sa vezi cum arata hemangioamele.... sa nu iti fie mica mirarea ca ai sa gasesti si chestiuni ingrozitoare... deci oricum nu e ceva de gluma cu ele, insa nici sa nu stii de ele nu e bine, pt.ca trebuie urmarite foarte atent! Succes maine la doctor!
karligutza
sunt mamica Adelutei 
jadi spune:
Mai ca veni vorba de cadou de nastere, la primul copil eu nu am primit nimic
Ulterior mai spre Craciun m-a cadorisit cu un ceas si un mobil dar le-am trecut la catastif drept cadouri de sarbatori. La Tudor mi-a cumparat, cred ca ii era de ajuns cei 1 an si 9 luni cat i-am scos pe nas ca nu am primit nimic care sa imi aduca aminte de nasterea primului mostenitor si la apropourile mele subtile, mi-a luat niste sticle swarovski!
Deni &
Vlad & Tudor
X-ray spune:
deni cum ai dat jos pozele de pe flickr?cu "save as.."?
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007)