Strumfi de iulie-august 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

tocmai am vorbit cu nico(nma) se indrepta spre craiova sa se opereze,trebuie sa-si scoata vezica biliara.eu am vorbit duminica dupa-amiza cu ea,ii fusese rau saraca,nu stia nici la cine sa mearga.am indrumat-o cat am putut prin telefon,aseara mi-a confirmat diagnosticul si mi-a zis ca i s-a mobilizat piatra din vezica biliara.parca am avut gura aurita cand i-am zis ca poate ar trebui sa o scoata.azi a facut icter,pe romaneste piatra ii astupa canalul pe unde se scurge bila spre intestin.ea spera sa se poata rezolva laparoscopic,spitalizarea e mai scurta refacerea mai rapida.a lasat copiii cu o prietena,a trecut-o pe andra pe lapte praf...of,of,of,asa ghinion are fata asta.haideti sa-i tinem pumnii sa se intoarca repede acasa la copii, sa decurga totul repede si fara complicatii.nu are nici baterie la telefon ca a plecat in graba fara incarcator.
mult curaj nico si hai repede acasa!

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Nico, iti tin pumnii sa se rezolve repede si bine cu laparo, si sa te intorci la copii sanatoasa.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

IOANA poate iti aduce barza o bona! mai stii??????/
pap.elena din cate stiu eu si ANDRA Z si-a operat fetita de hemangioame. sper sa nu vb prostii! sau hematoame? e tot una??????la ea parka hematoame erau.......daca vrei iti dau nr ei pe PM sa vb cu ea , daca nu intra pe forum.........
NICO sanatate multa!
musai trebuie sa-i arat consortului ce "prime de nastere" primesc unele mamici (vezi Simo)........poate se sesizeaza si el.........sau nu

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Nico, multa sanatate, sa te intorci acasa vioaie!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pap.elena spune:

Mychydutza sant 2 chesti diferite ,hemangionul si hematomul .Eu asa stiu.

poze Alex botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Nico, multa sanatate, refacere grabnica, sa te vedem cat mai repede acasa.

Ioana, mersi frumos de urari, la fel si voua .
Pt restul fetelor, maine implinim 15 ani de casatorie. Asa ca ma scoate sotul in lume, sa luam masa si poate mergem la o piscina dupa aceea. Azi incerc sa mulg niste lapte sa-l las maine pt Sonia.

Mychydutza, eu am primit cercei cu diamante pt nastere, mie-mi plac dar sunt discreti (adica micuti) si sotul era dezamagit ca nu s-a extaziat lumea cand i-a vazut ...pai daca nu se vad

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

V-am citit repede din urma si multumesc mamicilor care m-au incurajat
Cred ca am trecut de perioada critica, dupa o noapte si o zi in care l-am tinut pe Victor numai in brate sau in marsupiu. Pentru ca pe langa respiratia care il supara mai e si durerea asta de ureche. Of toate bubele pe copilasul nostru !
Jadi, noua tratament pentru bronsolita nu ne-a dat nimic dl doctor in schimb pentru infectia din ureche i-au dat antibiotic la 12 ore timp de zece zile. De dimineata a vomat saracutul si ce mancase si antibioticul asa ca am luat-o de la capat peste o ora. Recunosc ca nu i-am masurat respiratiile dar acum cred ca a trecut la alta faza si anume la cea de tusit si incercat sa elimine mucozitatile alea. Oricum faptul ca azi-noapte a dormit de la zece la patru fara sa-l auzim zic eu ca e semn bun, nu ? Sanatate si lui Dodo !
A inceput sa manance si mai bine desi sanii mei sunt plini tot timpul. M-am mai si muls ca ma gandesc ca daca i-o reveni foamea sa aiba baiatul de unde.
Sanatate la toti bebelusii si mamicile (in special lui nma ca are nevoie )

Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Anto, felicitari pentru cei 15 ani! Sa va priasca aniversarea! Cu cine lasati copiii sau ii luati cu voi?

Diana, multa sanatate din nou!

Mi-am adus aminte cum i-am zis doctorului ca Tudor sta cu tzatza in gura la ora si mi-a bagat o shoparla ca poate nu ii mai ajunge laptele meu de ieri in criza pe care o aveam ca nu vroia sa doarma incepusem sa cred ca nu mai am lapte! Si i-am scos niste lapte de la congelator si nici gand sa il manance, alta este cauza nelinistii lui! Tot cred ca dintii sunt de vina ca vad ca daca i-am masat gingiile a stat nemiscat si ma musca din toate partile fara sa imi suga degetele!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Si Adela are un hemangiom mic de tip strawberry hemangioma. Si toate sfaturile (medici pediatri, medici de medicina generala si cel mai important medici dermatologi) au fost sa nu-l operam, dar acu' fiecare stie pe ale lui: evolutia acestor hemangioame poate fi diferita, insa in majoritatea cazurilor aceste hemangioame se retrag in timp si e bine sa le lasam in pace.

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

diana sanatate multa celui mik!
antonella m-ai spart cu cadoul tau!!!!!! deci numai al meu e nesimtit...........oricum ma consolez cu gandu ca bebe e cel mei de pret cadou, cu toate ca un "enel cu peatra" n=as fi refuzat

*mihaela*

Mergi la inceput