Strumfi de iulie-august 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pap.elena spune:

Buna fetelor !
Si eu am fost azi cu Alex la doctor mai precis la spitalul Marie Curie la dr.Oncescu (pentru hemangionul din cap),dupa ce am asteptat 2 ore sa coboare la cabinet ma cheama in cabinet ii spun despre ce era vorba ,adica nu tu consult la copil nimic , nu palpare sa vada despre ce era vorba ,(citea si ziarul intre timp) ,i-mi zice pe un ton sictirit si scarbit de munca pe care o face ,ca sa ma prezint la operatie.Vreau sa va zic ca am iesit val vartej din cabinet enervata de atitudinea lui .
Eu ma gandeam ca i-mi zice ceva de operatie cu laser sau alte alternative de tratare a hemagioanelor ,el isi spunea uzuala replica operatie clasica chirurgicala (cutit).

Poate stiti vreun doctor mai bun?

poze Alex botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Si-a mai revenit Denisa mea aseara, dar azi am fost sa ii luam sange pentru analize si a plans saraca de ea o ora de nu mai stiam ce sa ii fac sa o mai linistesc. Astept sa vad rezultatele vineri si am incredere ca a fost doar o intamplare ieri cu sangele. A mai facut kk si a iesit normal asa ca nu cred ca e mare lucru.

Mi-e si frica sa mai mananc ceva de frica sa nu ii fac rau la burtica.

Noi azi am iesit ca nu am avut de ales dar mi-e cam frica sa o scot pe frig. Mi se pare sensibila la frig si oricum degeaba o imbrac eu gros ca la nas tot aer rece vine.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

pap.elena eu zic sa nu operezi hemangiomul.... mai mergi si la alti medici!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Iar am lipsit ieri dar de cand cu raceala asta a mea am sarit cafeaua si nu vreau sa va zic ca mai aveam un pic si picam in depresie si nu stiam de ce Asa ca azi mi-am facut o canitza si ma simt bine si odihnita!

Ca sa nu uit incep sa enumar ce imi aduc aminte:
La Multi Ani Corina si sanatate la cea mica! Sigur nu i-ai pus ceva colargol copilului in nas ca si eu eram sa fac infarct la primul kk dupa colargol, ziceai ca e numai sange! Va doresc analize bune!

Diana2007, multa sanatate lui Victor, eu zic sa nu va agitati cu pazitul copilului daca starea generala e buna, ii dati medicamentele prescrise, si eventual numeri si tu tirajul pe minut de cateva ori pe zi, nu ar trebui sa depasesca 60 de respiratii cu tiraj pe minut. Tudor are cam 35-40 de respiratii!

Multa sanatate si lui Bogdanel de Gabiarama, stiu ca e frate de boala cu Tudor al meu si mai ales frate de tratament .

Si nu in ultimul rand , sa stapaniti sanatosi masina Simo! Sa va plimbati pe la Bucuresti cat mai repede! Te asteptam inainte de aeroport

Felicitari si lui Carmen pentru masinuta! Fara incidente rutiere si acum trebuie sa te lasi de baut .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Am si eu o intrebare mamicilor de mai multi plozi! Tudor al meu e nelinistit de ceva zile, refuza somul ziua de vineri, am tot dat vina pe boala dar se pare ca nu are nici o legatura. L-am tot pipait la dintii din fata sus/jos si iar nimic iar azi cand imi zambea cu toata gura am observat ca are caninii inflamati! E posibil sa iasa caninii primii? La Vlad astia au iesit ultimii pe la 1 an si sunt tare mirata, stiu ca nu conteaza ordinea la dinti dar caninii???

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Karlihooka!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

deni.... what's up???!!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata si de la noi,

Azi-noapte am avut program artistic, dar nu cu Sonia cum ar fi de asteptat ci cu Victor. Nu stiu ce a avut dar s-a trezit plangand toata noaptea, pe la 5 sotul a cedat nervos si l-a luat cu noi in pat dupa care nu am mai adormit deloc pt ca Victor era formait de la muci, la fiecare 10 minute isi schimba pozitia, mi-a mai tras si cate un picior in burta, etc, o poezie.
Asa ca dimineata eram zombi cu totii, inclusiv copilul care ar fi tras un somn bun dupa 9 incolo. Plus ca de vreo saptamana nu mai vrea sa mearga la cresa, tot cu pacaleli il imbracam si-l scoatem din casa.

Cu somnul Soniei e mai uman, ea are program de gimnastica intre 10 seara si 1-2 noaptea sau atipeste f scurt si se trezeste imediat cum incercam s-o punem in pat. La 1-2 mananca si apoi doarme pana la 8-9 dimineata cand de multe ori adoarme iar dupa ce mananca 2 x tzitzi.

Lia, Ioana, mersi de incurajari, nu-mi place deloc treaba cu sofatul dar am mare nevoie. Am stabilit si datele urmatoarelor lectii si a examenului, Doamne ajuta.
Lia, mai anti-talent decat mine cred ca e greu sa fii, dar cu un intructor bun se rezolva.

Jadi, si Sonia baleste f mult si doarme putin ziua dar nu am observat nimic la gingiile ei. Ordinea in care apar dintii nu e batuta in cuie, asa ca bafta.

Aylin, ti-am admirat blondina, e frumusica foc, la fel si voi.
Sonia cheleste la greu acum, lasa par peste tot si e haioasa ca mai are doar un smoc negru si des la ceafa in rest e uniform de rarut. Si la Victor a fost la fel, de vreo doua ori si-a schimbat parul, e normal, nu-ti face griji.

Diana2007, multa sanatate lui Victor, bine ca ati fost la dr.

Simo, felicitari pentru masinuta, asa mai da, cadou de nastere. Drum bun la caldurica si vacanteala placuta acolo. Sotul nu vine cu tine?

Timi, felicitari pentru aniversarile de ieri. Parca vorbeai de fata mea cand povesteai despre patul care musca.

Ioana, . Ai rezolvat ceva cu bona?

Valen, sa-ti traiasca Ines!

Gabi, multa sanatate lui Bogdanel, bafta cu diversificarea. Si noi va trebui s-o incepem cat de curand din cauza cresei, fir-ar sa fie.

Pup fetele, o zi buna tutulora,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Anto, noi tot acasa amindoi cu copiii, asteptam sa ne pice o bona din cer (stam la ultimul etaj, deci are teren de aterizare). La multi ani fericiti pentru miine.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

quote:
Originally posted by catralu

Servus fetelor!

Am trimis niste poze de ale lui Chris pe emailul comun; e de fapt o invitatie pe www.ringo.com,deci nu stiu daca se vad;sa imi spuna cineva daca le-a vazut sau cum sa fac sa le pun pe mesaj( sa dau pur si simplu copy/paste linkului?)
Acum avem aproape 2 luni si jumatate,suntem in grafic cu cresterea iar doctorul ne-a spus ca boala e stationara,ca nu s-a agravat si ca probabil il vom opera in februarie.
Va pupam!

Catralu, imi cer scuze dar nu am retinut, de ce anume trebuie operat Chris?
Multa bafta si sanatate, se vad pozele, sa-ti traiasca ursuletul, e scumpic foc.

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput