Strumfi de iulie-august 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Buna dimineata!!! s-a trezit si rata! mac-mac-mac

uite ce face karli daca se trezeste noaptea si pe la 5 sa dea tzitzi... doarme apoi pana la amiaza; bineinteles ce nu stiati e ca de la 8 la 10 am avut pauza de joaca si chiuit!

vreau sa va fac si eu o marturisire: am fost aseara la eco la celebrul dom' doctor Stamate pentru soldurile Adelutei si totul e in regula... asta mi-a placut; insa ce nu mi-a placut a fost rahatul de MEDLIFE! (ma iertati pt.exprimare dar chiar isi merita apelativul) acest Medlife cred ca se numeste spital privat doar pt.ca e nou si probabil au aparatura buna pe acolo, insa la organizare/management sunt mai tampiti decat cei de la STAT asa cum zicea si Jadi. Noi am ajuns pe la 17.00 in Calea Grivitei pt.ca ne asteptam sa gasim adevarate busculade prin oras la ora aia; n-a fost asa si am ajuns mai repede pt.ca aveam consultatia la 17.45. Odata ajunsi acolo zic hai sa intram ca poate lipseste vreo programare si ne ia mai repede. Ajungem la receptie si le intrebam pe cuconete unde e cabinetul si ne arata o usa pe unul din holurile lungi ale spitalului (era ceva distanta si le intreb cum se procedeaza ca sa tinem un rand?! si ele zic: pai: asteptati acolo si apoi intrati... de parca nu era in sarcina lor sa tina ordinea si disciplina pe acolo... ma rog! ) Zis si facut... asteptam sa iasa cineva din cabinet pt.a pune o intrebare, pt.a vedea care-i ordinea lucrurilor... la un moment dat iese INSUSI DOMNU' STAMATE (un mosulica, putin obosit cred ) si zice: X-ulescu! nu este! X-ulescu nr.2! nu este! si asa vreo 3 persoane... pana au ajuns la noi... zicem: PREZENT! si zice, da.... sunteti la 17.45; mai e pana atunci!!!! intrati dvs (aratand cu degetul spre alta mamica cu copil)... cati ani are copilul? si copilul avea 10 ani!!!!!!!!!!! si apoi alta mamica cu alt copil, de vreo 6 ani copilul si asa mai departe, toti veniti atunci poate poate prind loc dupa programari...... si pe noi ne-a lasat tembelu' sa asteptam cu bebe de 3 luni jumate peste (acusica 4) pana la ora fixata! si nu a iesit doar o data sa isi certifice ca noi eram la 17.45.... deci tot iesea si iar intreba... la ce ora suntem? ahhh, mai este pana atunci! si iar baga pe vreo unul ne-programat!!!!!!! am crezut ca nu-i adevarat!!! eram plina de nervi! mi s-a parut de kko pt.ca daca tot lipseau programatii dinaintea noastra putea sa rezolve cazurile de la usa in ordinea varstelor caci era evident ca un copil de 4 luni nu stie sa aibe rabdare ca unul de 10 ani. Deci cred ca in veci si in pururi nu mai calc pe la MEDLIFE!!!!!!!!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Diana, ma bucur ca ati iesit bine la control.

Si noua ne-a zis sa luam calciu, 2.5 ml/zi x 10 zile. Mirunei cind mi se recomanda 5 ml ii dadeam 2.5 ml, dar acum daca aplic aceeasi regula si injumatatesc, nu mai ramine aproape nimic.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

ioana, are un par fantastic smarandita ta!

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Valen felicitari pentru cele 5 luni ale lui Ines!!!!!!!!! sa creasca mare si frumoasa si sa faca cros cu voi ca si Sarah cat de curand!!!! Si voi sa fiti sanatosi si voiosi sa va bucurati de amandoua "pisicute"!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

valen, sa iti traiasca ines!!!

ioana, am mai intrebat pe aici...cum ii dai calciul? ca eu in prima luna cand am incercat (dupa aia nu i-am mai dat deloc) nu putea sa ia din seringa bine, si s-a inecat de am crezut ca am omorat copilul...tot imi fac mustrari de constinta pentru ca pediatra zice sa ii dau, dar nu a comentat nimic punctual (pentru ca e fontanela nu stiu cum, sau ceva clar...de altfel nu a mentionat cuvantul fontanela niciodata) si deja e a treia luna in care nu ii dau. am fost o singura data la 2 luni la cobac (la euroclinic) care a zis ca nu tb sa ii dau calciu...dar sa ma duc pentru atata lucru sa dau 850 000 nu imi vine. dar tot stau stresata ca daca ar trebui sa ii dau si eu nu ii dau?!

fetele, numai fata mea e chelioja? sau asa trebuie sa fie?

broscuta gargarita

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Simo78
Dom`le, cand ii cadou (de nastere - ce ziceti, merita asteptarea? ) nu mai intrebi ce si cum. Zici frumos saru` si gata, te plimbi cu ea. Si pentru ca vine in ianuarie (odata cu noi hehehe) poate ii facem rodajul spre Bucuresti, numai sa nu fugi tu iar

Simo mami de Matei Hisham
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Simo fain CADOU! cine-i autoru'? sotu' banuiesc!? cine altcineva sa fie mai mandru ca are ficioras de moldoveanca decat el?

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by aylin_tarcan
fetele, numai fata mea e chelioja? sau asa trebuie sa fie?

Aylin, Miruna are un pic de perisor - scurtutz, de zici ca-i tunsa baieteste. Numai in varful capului are un ciuf zburlit, foarte comic. Mai nasol e ca de atat rasucit capushorul dreapta-stanga, i s-a ros efectiv parul pe ceafa si are acolo o zona de chelie adevarata. (Mie tot trebuie sa mi se spuna ca va creste la loc, ca ma ia asa, cu pitici pe creier cateodata...)

Lia si Miruna Demetra
(8 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

quote:

cum ii dai calciul? ca eu in prima luna cand am incercat (dupa aia nu i-am mai dat deloc) nu putea sa ia din seringa bine, si s-a inecat de am crezut ca am omorat copilul...

aylin, mie pediatra mi-a zis sa-i masor cu seringa 2,5 ml si sa-i pun intr-o tetina, ca tzoncane de 2 ori si s-a dus.

Ines de valen!

Referitor la marsupiu (pozitia verticala), cred ca depinde si ce model este: eu am unul care are intarituri ca sa-i sustina spatele. Pe el scrie 0+, iar eu am pus-o de la 2 luni. Doarme fata in el la plimbare de n-are treaba. Si pentru ca tot am fost la control azi, pediatra mea a zis ca ea nu e de acord cu marsupiile, sa punem copilul in carucior... E adevarat ca nu l-am folosit foarte des, dar nu de teama ci pur si simplu n-am avut nevoie.

Mami de Dani (1 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

aylin, dupa ce o sa-mi amintesc sa cumpar fiolele de calciu, o sa pun intr-o seringa de la sirop si o sa-i dau cite un pic, sa nu se inece. Multumim pentru complimente; unii copii se nasc cu par, altii nu - sigur nu trebuie sa fie intr-un fel sau altul.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diane_dun

quote:

cum ii dai calciul? ca eu in prima luna cand am incercat (dupa aia nu i-am mai dat deloc) nu putea sa ia din seringa bine, si s-a inecat de am crezut ca am omorat copilul...

aylin, mie pediatra mi-a zis sa-i masor cu seringa 2,5 ml si sa-i pun intr-o tetina, ca tzoncane de 2 ori si s-a dus.

Ines de valen!

Referitor la marsupiu (pozitia verticala), cred ca depinde si ce model este: eu am unul care are intarituri ca sa-i sustina spatele. Pe el scrie 0+, iar eu am pus-o de la 2 luni. Doarme fata in el la plimbare de n-are treaba. Si pentru ca tot am fost la control azi, pediatra mea a zis ca ea nu e de acord cu marsupiile, sa punem copilul in carucior... E adevarat ca nu l-am folosit foarte des, dar nu de teama ci pur si simplu n-am avut nevoie.

Mami de Dani (1 august 2007)

asa m-am gandit si eu...in tetina...deci voi ii dati, inteleg

oare am facut prost ca nu i-am dat?

broscuta gargarita

Mergi la inceput