Strumfi de iulie-august 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 13
liadorian spune:
Oana, si eu asa tanjesc dupa ziua in care o s-o pot scoate pe Miruna afara in marsupiu! De-abia astept sa scap de carat "automobilul" ei pe scari in sus si-n jos. Nici eu nu stiu excact de cand pot pune un bebe in marsupiu, cred ca din momentul in care-si sustine bine capul, nu?
Lia si Miruna Demetra
(8 august 2007)
Ioana75 spune:
Buna dimineata!
aylin, eu sper sa ne putem intilni intr-un parc in urmatoarea luna.
Timi, felicitari pentru toate aniversarile de ieri, la cit mai multi ani pentru fiecare. Eu fac in decembrie 3 ani de cind m-am lasat de fumat.
Simo, nu ai de ce sa te stresezi cu avionul; eu am mers cu Miruna cind avea 3 saptamini; pe cursa interna, ce-i drept; cel mai dificil mi s-a parut in sala de asteptare, ca se uita toata lumea la noi si mi-era sa nu-mi streseze copilul venind sa o mingiie si sa o gidile.
Oana, si mie imi place sa fiu activa, dar daca pierd citeva zile mi-e foarte greu sa recuperez. Eu am pus ambii copiii in marsupiu vertical de la nastere; nici un dr nu mi-a zis ca ar fi interzis.
La Sma kk e ca apa colorata, dar stiu ca e ok sa fie asa daca e alaptata, nici nu imi pun problema ca ar putea fi diaree.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Nonna76 spune:
Eu tin copilul in marsupiu de la 1luna jumate,daca scria ca e de la 0+ eu am crezut.As vrea sa renunt acum ca ma cocoseaza dar nu vrea bebe.
poze
poze botez
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie
redai spune:
bebe meu nu vrea in marsupiu.
Vroiam sa va intreb daca ati inceput careva diversificarea.
Lore, mamicutza lui David
POZE
Nonna76 spune:
Valen sa-ti traiasca fata.
Ines face azi 5 luni.Ce fata mare ai!
poze
poze botez
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie
Ioana75 spune:
Lore, sint citeva mamici care au inceput diversificarea mai devreme de 5 luni. Eu as vrea sa incep diversificarea la 5 luni jumate, cu cereale si suc de morcovi.
Timi, pupam si noi printesa ta.
Monica, si pe mine ma cocoseaza; sotul o cara mai des in marsupiu, prin casa (ca sa aiba miinile libere sa faca treaba).
jeni, ne citesti si nu ai timp sa scrii, sau nici nu ai timp sa citesti?
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
diane_dun spune:
quote:
Originally posted by liadorian
Diana, bafta multa la control!
Multumesc mult, Lia! Tocmai ce ne-am intors: avem 5,200 kg si o lista impresionanta de picaturele de luat - adica Vigantolul crescut la 5 pic/zi, Calciu gluconic, Fier... ufff. A constatat iar ca e fontanela mare... N-a mai zis nimic de icter si nici eu n-am tinut sa-i spun ca nu i-am dat Fenobarbital cum mi-a prescris data trecuta (multumesc Anyei pentru sfat). In rest, mi s-a parut ok, mai putin ca din cate am inteles, de pe la 4 luni jumate vrea sa incepem diversificarea (ceea ce nu intentionez, daca o sa-o pot alapta exclusiv in continuare). Cu somnul de noapte, vad ca fie-mea incepe sa-si impinga singura trezire spre dimineata. In loc sa se trezeasca la 3, ca de obicei, s-a trezit pe la 4 jumate (fara sa se fi culcat mai tarziu). Evident ca la 3 semnam condica langa patutul ei si imi dadea cu virgula ca ea dormea dusa. La 4 m-am trezit iar, tot degeaba, iar pe la 6 si ceva trageam de ea sa-i bag tzatza in gura, ca trebuia sa plecam la doctor...
Multumesc frumos pentru aprecieri, Ioana75. Si mie imi place mult Sma, are perisorul ca Dani a mea.
monicabo, da, 1 g este echivalent cu 1 ml, doar ca solidele se masoara in kilograme/grame, iar lichidele in litri/mililitri.
Simo, felicitari pentru masinuta, sa va bucurati de ea! Spor la impachetat si sa te gandesti si la noi cand vei fi pe plaja, la soare, la caldura... Poate ne incalzim si noi un pic.
Insanatosire grabnica puiutilor de Diana si Jadi, sper ca deja sunteti mai bine.
Mami de Dani (1 august 2007)
Cok spune:
Buna fetelor
S-a mai linistit si Ana a mea sa pot scrie ca de la nasucul infundat este tare agitata ( era si asa, dar acum...)
Cristina multumim pt aprecieri si sa sti ca si Ana a facut diaree cateva zile, dar eu cred ca de la siropelele ce i le-am dat pt rosu in gat....si deoarece seveste lapte praf i l-am facut cu mucilagiu de orez si i-a trecut; in paralel i-am dat smecta in ceai de menta ( nu stiu daca ii dai asa insa la Ana are efect )
Tb sa-i treaca...
aylin_tarcan spune:
sunflower
oana , nu suntem atat de tineri. schimb prefixul luna viitoare. bine zici de kk. si eu ca si tine
mihaela
simo, drum bun si sa te gandesti si la noi cand stai al soare si sa stapaniti sanatosi masinuta
ioana, ok...cand si unde zici tu
o sa radeti de mine, dar dupa ce mi-am pisat sotul ca vreau marsupiu, si mi-a luat, nu stiu cand sa il folosesc. prin casa mi-e greu. si ea tipa mereu cand incerc sa o pun in el. eu ziceam ca o pun la orizontala, dar pe langa ca nu ii place tinutul in brate la orizontala (nici cu nici fara marsupiu), mi-e si greu sa o bag acolo. si parca nu sta bine. ca urmare...unde il folosesc? la cumparaturi? sper sa il folosesc mai mult cand o pun la verticala. poate ca intra si mai usor. ca sa nu mai zic, ca la orizontala ca sa o bag, trbuie sa il deschid din toate cataramele, sa il pun pe ceva plan, sa o bag, si apoi sa mi-l pun eu. ca altfel nu pot sa o bag poate ca nu stiu eu....
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita