Strumfi de iulie-august 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Simo, bine ai revenit. Sper sa "ne mai vedem" pe aici pana sa pleci, desi stiu cat de aglomerata trebuie sa fii acum, cu pregatirile. Cat faci pana la destinatie? Am eu un "filling" ca Matei va dormi tot drumul. Ai sa vezi. Va fi bine.

Aylin am vazut pozele. Ai o fetita frumoasa foc. Si voi sunteti asa de tineri!

Ioana ce-mi place sa te vad activa pe forum! Mi-era dor de tine.

Cristina .

quote:
insa eu stiu ca scaunele lui nu sunt cum erau si cum ar tb sa fie.
Eu recunosc ca nu stiu cum ar trebui sa fie kk. De asta nici nu-i dau asa mare importanta. Stiu si eu...poate totusi nu e nici o problema. S-a mai tot spus pe aici ca bb alaptat face kk moale/tare/cu grunjuri/fara grunjuri/zilnic/saptamanal. Ce mai, cum vrea muschii lui de bblush. Asa ca nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi. dar poate ca e bine sa faci coprocultura. pentru linistea ta.

Lia, cum e vremea la Suceava? A nins? Ca vrem sa venim saptamana viitoare pe acolo si sa stiu, iau sania or nu. Ce zici, te tine un derdelus de la Cetate pana in vale?

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Oana ,Vlad al meu s-a trezit des noaptea (sa suga) pina l-am intarcat (la un an).Ii placea mult tzitza,nu stiu cit sugea,cit suzetzea dar era disperat sa stea cu tzitza in gurita.Dupa ce l-am intarcat statea lipit de mine, cu mina in parul meu si degetul in gurita.Si acum ar mai face asta dar ii e rusine.
Eu la Andrei nici nu ma astept sa dorm prea mult noapte pina la un an
Si cum din start nu am avut asteptari prea mari acum mi se pare ca totul e OK.

poze
poze botez
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Si Matei tot din 2 in 2 ore mananca noaptea, ziua a ramas cu 3 mese mari si late...deci 0, 2, 4, 6, 8, 11, 15, 21. Si niciodata nu mananca din ambii sani. Ma declar multumita de felul cum arata, oricum nu il cantaresc decat lunar.

Oana ma intrebai cat a luat luna asta in greutate. Are 6,500 cu tot cu salopeta si pampers...deci pe undeva pe la 6,300 si un pic sa zicem. Daca ar fi sa ma iau dupa cantarul de la 2 luni, ar fi luat 4-500 de grame luna asta. Dara data trecuta a afost cantar de oameni mari. Adica m-am cantarit singura si apoi cu copilul in brate, deci mare incredere nu am.

Insa cum spuneam, Matei arata foarte bine, asa ca nu am de ce sa ma crizez.

Proba suptului nu am facut-o niciodata din aceleasi considerente, ma mulg direct in chiuveta sau in prosop, sau daca cu pompa arunc foarte des, chiar nu vreau sa stiu...de ce sa am motive de nesomn???? Cand o slabi cupilul promit sa ma crizez

Simo mami de Matei Hisham
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Mergi la inceput

Nonna asa e, e chestie de asteptari.
Stefan a trecut pe formula la 3 luni si de atunci bea un biberon la 9 si se mai trezea la 5 dimineata. Plus ca avea mesele organizate, stiam exact la la 10 tr sa manance, la 13 etc. ca sa nu mai zic ca atunci cand avea 4 luni l-am hranit, imbaiat (ma rog, ordinea nu e asta) si culcat apoi am plecat la un concert. Pana pe la 3. Si erau destul de dese escapadele astea. Stateam cu mama si il lasam cu ea, dar dimineata eu eram la datorie. La Stefan a mai fost usor si pentru ca, nascut in martie, a avut apoi toata vara la dispozitie. Si am stat numai afara. Dimineata la 8 eram al plimbare, il dezbracam la pielea goala in carut pentru vreun sfert de ora, apoi ne adaposteam la umbra si intram in casa pe la 11, cand era deja prea cald. La 16 ieseam iar pana la 20, cand mergeam acasa, ca aveam rutina de seara.
Da nu-i bai. Nu as da pentru tot programul acela mai lejer nici o secunda din ceea ce simt la gandul ca pe Victor il alaptez.

Oricum, multumesc ca m-ai pus in tema. ca ma gandeam ca o fi ceva aiurea cu bble meu. Sau... "nu o fi laptele bun" (daca va spun ca am plecat putin urechea la spusa asta a mamei, ca ce, altfel cum se justifica ca nu se satura?)

Oana, Stefan si Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Oana daca si tu zici ca nu ai lapte bun ,ce sa mai cred.daca nu ar fi bun de ce maninca asa des Victor?
Eu inversunarea asta pt. alaptat o am de la mama.dupa ce a alaptat 3 copii, la al 4-lea o doctoritza desteapta i-a zis ca baiatul are diaree de la lapte si sa-l intrerupa. Au urmat perioade lungi in care mama a stat in spital la iasi departe de noi.medicii din Iasi au certat-o ,cum a putut sa creasca bine 3 copii si sa creada in spusele unei dr. tinere la al 4-lea.
Eu am avut noroc,baietii mei nu dau tzita pt. biberon (a incercat soacra sa-i dea lui Andrei cu biberonul si nu a reusit decit sa-i picure in gurita caci nu voia sa suga),nu au primit suzeta si cu asa mama linga mine mi-a fost simplu.

poze
poze botez
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neata! e cam frig afara! voi scoateti bebeii pe vremea asta???????recunosc ca am o obsesie cu scosu copilului afara. si ma mai streseaza si barbatamiu: "cum sa scoti copilu afara acum daca raceste?" si uite asa ma tot crizez pe tema asta.
Andrei doarme toata noaptea: de la 10 la 7 dimineata cand pleaca tatsu'.deci ma declar multumita. pupici!!!!!!!!

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Aylin am vazut si eu poze. tare frumusica fetitza ta.
vroiam sa va arat o poza simpatik de la botez.niste prieteni ne-au facut o surpriza si au venit la petrecere in "formula completa" http://picasaweb.google.ro/marius.andrei.munteanu/Fam_Bulugea/photo#5128914567472731714

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by ghinetz
Lia, cum e vremea la Suceava? A nins? Ca vrem sa venim saptamana viitoare pe acolo si sa stiu, iau sania or nu. Ce zici, te tine un derdelus de la Cetate pana in vale?
Oana, Stefan si Victor

'Neaaaata![alacarecascataaaaare] Oana, habar n-am cum e vremea la Suceava, ca n-am scos nasul pe fereastra azi. Din interior se vede un soare foarte misto dar imi inchipui ca e frigutz rau afara. Zapada... Nici un strop deocamdata!

La capitolul "nopti fierbinti" - si io la fel. Nu-mi mai trece starea asta de chiauneala (decat cu un pic de cafea si o tona de dulciuri, gata, am terminat cu restrictiile la capitolul asta). Sunt insa multumita ca trezirile dese sunt de papa si nu de urlete, chef de joaca si alte minunatii de astea. Cum mananca, adoarme imediat la loc, nici nu pot s-o ridic sa eructeze (ca mi-e mila e ea, sa n-o trezesc, si de mine, sa nu am de leganat copil urlator).

In rest, veselie mare... Sunt singura acasa cu Miruna de saptamana trecuta si voi fi si saptamana asta. Dupa concertul Deep Purple (care nu i-a placut grozav, cica au imbatranit baietii ), consortul si-a luat zborul in tari straine la nu stiu ce simpozion (sau ceva de genul asta, who cares!!) de specialitate. Rezultatul e ca ma joc toata ziua cu Miruna si rasfat copilul: acum trebuie sa ma vada mereu ca sa fie liniste in casa, "vorbeste" minute in sir cu mine si cu jucariile, se hlizeste in prostie iar eu sunt in dubii: cand o vad asa de "vorbareata", imi sun ca acest copil va vorbi repede; cand o vad cum pedaleaza, inclin sa cred ca mai intai va merge. Oricum, pariurile sunt deschise.

Simo, ce fain ca aveti masina! Sa va bucurati de ea, s-o udati cum se cuvine si s-o birjariti, nene, pe toat soselele patriei.

Lia si Miruna Demetra
(8 august 2007)

Mergi la inceput

quote:
neata! e cam frig afara! voi scoateti bebeii pe vremea asta???????

Ieri nu am iesit, dar azi facem un tur de bloc. Ca e soare, chiar daca e foarte rece. Si duminica am iesit, desi ploua. Am fost nevoiti ca am mers in vizita. Si pentru ca era placut (dar si pentru ca sotul si-a luat o ditamai umbrela) la intoarcere ne-am plimbat putin. Nu am inca marsupiu, cred ca mi-ar fi mai usor. Nu-i prea repede sa-l pun in marsupiu vertical, nu? Ca as imprumuta unul de la cumnata, dar nu e de ala si cu pozitie orizontala.

quote:
Oana daca si tu zici ca nu ai lapte bun ,ce sa mai cred

Hai mai, Nonna. Ca am zis putin. Putin de tot am plecat urechea. Nu mult. Parol.

Oana, Stefan si Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Mihaela ieri la Iasi au fost 3-4 grade. L-am scos pe Matei de la 11 la 15 afara si e ok. Imbracat bine, FARA fular pe gura/nas si invelit in paturica lui. A dormit aproape tot timpul. Ce-i drept ca nu s-a mai cerut in brate, ca doar nu era fraier sa-i inghete nasul . Pot spune ca eu am racit un pic, pentru ca mergeam in pas alert si ma incalzeam, mai deschideam un nasture, ma lua frigul si tot asa...si acum sunt smiorcaita si stranut de zgudui peretii. Dar Matei nu a patit nimic....asa ce facem? Ii tinem in casa pana la vara?

Stiu ca o sa spuneti ca eu plec la caldurica acusi, dar nu uitati ca ma intorc la mijlocul lui ianuarie, cand de obicei e cel mai frig. Si o sa il aduc de la 20 si de grade, la 0. POate atunci am sa il scot treptat sa se re-obisnuiasca cu frigul.

Sanatate la toti/toate.

Simo mami de Matei Hisham
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Mergi la inceput