Cat sa-i dau unei bone ca sa fie multumita?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

monaraus si eu am un coleg care sta in Militari si da bonei 5 mil 500 pe luna. bona face si de mancare copilului... se pare ca si pretul bonelor depinde de zona

Elena + Horia Constantin (18feb2007) =

ALAPTATUL HELPLINE

cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lushulika spune:

[quote]Originally posted by Helenutza23

monaraus si eu am un coleg care sta in Militari si da bonei 5 mil 500 pe luna. bona face si de mancare copilului... se pare ca si pretul bonelor depinde de zona

Elena + Horia Constantin (18feb2007) =

ALAPTATUL HELPLINE

cresc

da, probabil ca depinde si de zona. Eu nu stau mult prea departe de Militari, dar am gasit cele 2 bone prin agentii. Am gasit-o f greu pe a doua, asta fiind in perioada iunie-august 2007.
Dar cel mai important lucru pentru mine a fost sa fie multumite. Sa nu plece si sa ma lase balta. Sa nu ii faca copilului ceva ce eu nu i-as face. Sa nu fure (ei da, se mai intampla si asa). Sa respecte reguli elementare de igiena.
Cred ca, pentru Bucuresti, daca aveti bone care cer sub 700 ron pentru program 8 ore si peste, aveti grija de ele! Pentru ca de la agentii o sa va spun ca nu veti gasi sub echivalent 100ron/ora/luna.
O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

quote:
Originally posted by monaraus

Doamne, ce preturi!!! Noi platim 500 lei pentru 8-9 ore pe zi, doar ingrijire copil fara menaj, locatie Lujerului.

si esti multumita de "prestatie"? bona sta aproape de voi?

meg,dematei(9.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Eu ii dau bonei 6 mil. Sta de la 7.30 pana la 13.30 cu bb de 1 an si 2 luni, iar de la 13.30 pana la 16.45 si cu cel mare. Le da de mancare, mancare facuta de mine,il scoate afara pe cel mic, ii culca la pranz pe amandoi. Cu cel mare insa nu are treaba pt ca il aduce tati la pranz acasa, mananca, cu el, apoi el se culca singur. In general ii gasesc dormind. Nu face nimic in plus, dar gasesc farfuriile copiilor spalate, jucariile stranse. Rareori, s-a intamplat sa mai calce din hainutzele copiilor, insa eu nu i-am cerut niciodata sa faca ceva in plus. Sunt ff multzumita ca bb e ingrijit, mancat, plimbat si se vede ca s-a atasat si copilul de ea si ea de copil. un alt indiciu ca e cu bun simt: la familia la care a fost inaintea noastra a avut acelasi salariu 3 ani. Mie mi se pare normal sa ii ridic salariul dupa o perioada, adica sa nu o tin pe acelasi salariu 3 ani, insa pentru mine, faptul ca stiu ca nu a mers la fam respectiva cu pretentii la fiecare 2 luni a contat.
Vecina mea da bonei 5 mil tot pentru 2 copii, cel mare la gradi, ca al meu.
Zona: Brancoveanu.
Pe de alta parte, am pe scara o femeie care cerea 10 mil ca a zis " ca om e si ea": tipa asta mai fusese la o familie pe care a lasat-o balta cu prima ocazie cand i s-a oferit cu 50 Ron in plus.
Deci femei cu bun simt care sa nu iti ia pielea de pe tine se mai gasesc, dar tb cautate. cu siguranta nu veti gasi asa ceva prin aentii.

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lvnnecula spune:

quote:
Originally posted by ralucutza77

Buna, soacra mea sta in zona Mall Vitan, si e pensionata. Pana sa inceapa gradinita avea grija de fiica-mea, acum a ramas fara ocupatie. Cati ani are fetita ta? Nici soacra-mea nu s-ar putea ocupa de lectii cu fata, dar de avut grija de ea si de ceva menaj s-ar descurca fara probleme. E tanara, are 50 de ani. Daca vrei da-mi un mesaj pe pm si vorbim mai la obiect.

Fiecare zi are doza ei de amaraciune. Nu iti amari si mai tare ziua de azi, gandindu-te si la amaraciunea zilei de maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lvnnecula spune:

Buna,
Si eu as fi interesata de o bona in zona Mall Vitan pentru un baietel de 1an si 9 luni (incepand din ianuarie 2008) cu un program de 12 ore.

As putea sa indraznesc cu soacra ta?

Scuze pentru indrazaneala si multumesc de raspuns.

quote:
Originally posted by ralucutza77

Buna, soacra mea sta in zona Mall Vitan, si e pensionata. Pana sa inceapa gradinita avea grija de fiica-mea, acum a ramas fara ocupatie. Cati ani are fetita ta? Nici soacra-mea nu s-ar putea ocupa de lectii cu fata, dar de avut grija de ea si de ceva menaj s-ar descurca fara probleme. E tanara, are 50 de ani. Daca vrei da-mi un mesaj pe pm si vorbim mai la obiect.

Fiecare zi are doza ei de amaraciune. Nu iti amari si mai tare ziua de azi, gandindu-te si la amaraciunea zilei de maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Eu sunt insarcinata deocamdata, dar ma gandesc ca in curand o sa iasa bebe si nu o sa aiba cine sta cu el, ca sunt studenta... Si o sa fiu mamica singura. In fine, ideea era - cam cat credeti ca o sa imi ia cineva pentru 4 - 5 ore pe zi de stat cu un nou-nascut? Adica schimbat si alaptat si eventual sa il ia in brate daca plange de la colici, manca-l-ar mama!

32+ cu baby neidentificat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_mir spune:

Buna! Sunt si eu in cautare de bona pentru un ebe de 6 luni, incepand cu ianuari 2008. Locuiesc in zona Drumul Taberei si am nevoie 6 ore /zi, intre 9-15,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

Doamne , dar scumpe mai sunt aceste bone!!!Stau sa ma gindesc daca incep serviciul sau nu, pina merge si cristina la gradinitza.Din salariul de profesor de 700 lei sa dai unei bone 600 lei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORE33 spune:

Eu am oferit 800 ron pentru un scolar , program de la 11 30 la 18 , fara sa faca nimic in casa doar sa se ocupe de educatia lui Mihai si am fost refuzata. I s-a parut prea putin sau prea multa responsabilitate. Habar nu am cat ar trebui sa dau.

Mergi la inceput