Crisa, o fetita luptatoare-cont paypal

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Azi am strans 80 de euro de la colegi!
Sper ca si zilele urmatoare sa mai apara donatori!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chita spune:

buna ziua tuturor ,sunt vali ,mama crisei,vreau sa va tin la curent cu strangerea banilor pe care am reusit sa i adunam pana acum ,in conturile deschise la bcr azi dimineata erau in lei 87 de milioane ,in contul deschis in euro sunt 200 de euro ,bani adusi acasa de prieteni 35 milioane si 400 de euro ,bani intrati in contul moneybokers-67 de euro,bani promisi de o firma -100 de milioane ,care vor intra curand in cont,bani promisi de o alta firma 3000 de euro ,care vor intra in cont cand va fi gata contractul de mecenat ,speram sa fie parolisti ,va voi tine la curent mereu cu sumele care se vor strange .multumesc tuturor care ne ajuta in strangerea sumei ,care ne va ajuta sa ajungem cat mai repede la operatie in belgia .Multi pupici tuturor ,multumesc BEATRIX ,PENTRU INITIATIVA TA ,pentru orice informatie ,sau nelamurire va rog sa ma contactati .Cu drag -vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_72 spune:

multa sanatate iubitei tale printese.
Sa va ajute Dumnezeu sa ajungeti cat mai repede in Belgia.

Citesc fiecare pagina si de fiecare data parca retraiesc campania Sabinei si nu numai si imi aduc aminte cat de mult a insemnat aceasta familie DC pt mine.

Felicitari familiei DC si multa sanatate

Mergi la inceput

Suma de la colegi s-a ridicat la 110 euro!
Nora, am vorbit cu Vali si Nicu, iar banii stransi de mine vor intra in contul deschis de tine! Am sa-ti dau pm cand fac transferul! Mult succes in continuare!
Cosmina,

Va pup!

Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Buna, vreau si eu sa donez niste banuti, insa sunt un pic nelamurita... Unde ar fi mai bine sa donez banutii, in contul din Romania sau in cel din Belgia? Da-ti-mi va rog de stire, ca sa pot face transferul cat mai curand.

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Buna seara tuturor ,draga noastra prietena pentru ca esti din Belgia este foarte bine sa donezi in contul deschis de nora acolo, si ti multumim mult pentru donatie ,crisa are mare nevoie sa ajunga cat mai repede la spital pentru operatie ,bani stransi in contul din belgia impreuna cu suma din romania vor fi transferati in contul spitalului ,nu are rost sa platim taxe de transfer bancar ,pentru ca eu tot acolo trimit banii.MII de multumiri tuturor romanilor din Belgia ,care ne sprijina si ne ajuta ca crisa sa aiba o sansa la o viata normala .Cu drag si prietenie -vali -mama crisei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Draga Vali, am trimis 200€ in contul Norei, cred ca vor intra maine in cont.
Aveti o fata tare dragalasa si regret din inima ca a trebuit sa treaca prin niste momente atat de groaznice, mai ales la o varsta atat de frageda. Dar sper ca in curand totul va fi bine cu ea si se va putea bucura in continuare de copilarie.
Bafta multa in continuare si daca va pot ajuta cu ceva pe durata sederii aici, nu ezitati sa ma contactati!

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Multumesc din inima CARMITA BABY mi au dat lacrimile cand am citit ce donatie ai facut,Dumnezeu te a trimis la noi ca sa i dai o sansa CRISEI de a scapa de tub si de a si incepe si ea copilaria ,fara dureri ,fara spitale ,si multe alte chinuri,multumesc,nici nu ti dai seama ce bine ne ai facut ,orice suma contribuie la ajutarea crisei de a fi sanatoasa ,de a fi si ea un copil fara griji de om mare ,este foarte matura pentru varsta ei si stie totul despre boala ei ,te uimeste ,sper sa tinem legatura cu d-vs pentru ca cu siguranta vom avea nevoie de prieteni cand vom sosi ,foarte curand sper .Multumesc nora ca ne ai intins o mare mana de ajutor .cu drag-vali-mama crisei.

Mergi la inceput

Salutare!

Azi am mai primit 50 de euro! Deci am 160 euro!

Ei au nevoie de noi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Belgia, super v-ati mobilizat.....Doamne ajuta la mai mare,speram sa luam si noi modelul si sa va ajungem din urma, si Crisa sa ajunga cat mai repede la st Luc.

Dantje & Martijn & Hannah

Mergi la inceput