Crisa, o fetita luptatoare-cont paypal
Raspunsuri - Pagina 9
beatrix spune:
Am 210 euro stransi!
dantje, succes si speram sa adunam cat mai repede banii!
Doamne ajuta!
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa
soni spune:
Buna tuturor, am citit pe nerasuflate ca de duminica sint fara internet!
Hai sa va spun o poveste mica!
Azi am fost de pomenirea mortilor cu sora-mea la biserica cu coliva, icre si peste!Mama pe 27 are 3 luni de cind ne-a parasit.
Dupa ce am dat de pomana , cineva s-a apropiat si ma mingiat pe frunte! si mi-a strecurat ceva in buzunar, in timp ce ii povesteam de ultimii copii care trebiue ajutati si ca tre sa trimit ceva pt o fetita, CRISA care trebuie operata! A
zis astia sint de la Dzeu care vedde si o v-a ajuata! M-a busit plinsul! Erau 30€! Stiu , nu sint multi dar cu ei mei 20 inca o picatura pentru un sufletel!
Vor pleca azi sau miine Nora! Cu o binecuvintare !
Doamne ajuata CRISA, sa fie bine si sa te bucuri de viata!
Pe listutza rugamintea :anonim
Pup toate ! Soni!
Ancuta-Maria spune:
Buna ziua la toata lumea!!!
As ruga un moderator sa ia legatura cu mine, aici sau pe privat la id de mess: ancutza_maria2006 . Am o propunere de colaborare, sa ajutam acesti puiuti sa fie sanatosi cat mai repede cu putinta.
Zi buna tuturor!
Nora spune:
Wow, incep sa se stranga banuti!
Soni,impresionanta poveste, o sa trec prietenul necunoscut in lista cu "anonim", conform dorintei sale.
Beatrix, wow, deci s-au mai mobilizat oameni, vezi! Bravo!
Azi am fost si eu la banca, in contul meu s-au strans 300 de eur, bani trmisi de pe Rombel si DC, dupa cum urmeaza:
1. Catalin Lepadatu - 50 eur(nu stiu daca e de pe Rombel sau DC ???)
2. Bogdan&Simona Braguta - 100 eur - id DC Simonab
3. Fam Munteanu - 20 eur - id DC Prixi
4. Agnes Buznosu - 100 eur - id DC White Pisana
5. Valentin Stanescu - 30 eur - id Rombel Valentin
Multumiri donatorilor si sunt sigura ca si alti bani sunt pe drum! Doamne ajuta!
Haideti s-o ajutam pe Crisa!
Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)
Chita spune:
Buna seara tuturor,sunt -vali -mama crisei ,inainte de toate vreau sa va dau o veste buna ,maine vor veni cei de la postul ACASA TV ,de la povestiri adevarate sa filmeze un reportaj despre crisa ,nu stiu exact cand va fi dat pe post,dar va tin la curent cu absolut totul ,asa ne ve ti si putea vedea .Draga noastra BEATRIX ,esti minunata e impresionant cu cata daruire te ai implicat in strangerea banutilor pentru crisa .Abia astept sa te cunosc iar crisa sa te poata strange in brate si sa te pupaceasca .Prietena noastra SONI am plans cand am citit ce ai scris ,ca mama a crisei am simtit tot timpul ca DUMNEZEU o iubeste mult pentru ca a si scapat o de multe ori de la moarte ,de aceea ia si trimis multi oameni sufletisti care sa o ajute sa se faca bine .Multumesc NORA ne ajuti enorm de mult ,multumesc din suflet tuturor celor care au donat in contul tau si i ai afisat ,sa le dea Dumnezeu multa sanatate ,ne au facut un mare bine ,pe zi ce trece suntem tot mai aproape de a realiza operatia care o va salva pe crisa de tub ,de chinuri si drumuri la spitale .maine voi merge la banca si voi afisa suma care sa strans ,si cand vom aparea la tv ,multi pupici de la crisa tuturor .
crisflo34 spune:
Fetelor sunteti toate nemaipomenite!!!
Sunteti zanele bune ale Crisei, cum ati fost si ale Sabinei si ale altor copilasi in suferinta!!!!
Doamne, Doamne sa va dea multa, multa sanatate voua si familiilor voastre!!!!
Eram sigura ca si pe Crisa o vor ajuta multi oameni inimosi!!!!
Multumim mult inca odata!
Cristina, mama Sabinei
http://www.crisa.ro/
beatrix spune:
Buna dimineatza!
Soni, foarte frumoasa poveste! Toata stima pt astfel de oameni!
Nora, sincer nu ma mai asteptam sa mai primesc ceva!
Dar dupa cum stim deja Cineva acolo Sus o iubeste pe Crisa si mi-a mai trimis bunavoitori! Succes si tie si sa se adune cat mai multi bani in contul tau!
Vali, va tin pumnii cu reportajul! O sa caut pe net sa vad daca postul Acasa da stirile pe net chiar daca nu in direct! Poate reusesc si eu sa va vad! Sper din tot sufletul sa se stranga diferentza de bani si sa ne vedem cat mai repede la Brussel!
Va pup si eu pe toti si abia astept sa ne cunoastem si sa pupicesc mica luptatoare!
Cristina, !
Ancutza-Maria, bun venit pe si sper ca unul dintre adiministratori a luat legatura cu tine!
Raportez 245 euro!
Va pup pe toate!
Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa
Ancuta-Maria spune:
Multumesc :)
nu, inca nu m'a contactat nimeni, si chiar nu stiu cu cine sa iau legatura...
Am citit prin forum ca se vor face operatii luni, 3 decembrie... exact de ziua mea de nastere... si cum eu sunt o optimista din fire, sunt convinsa ca totul va iesi perfect.
Curaj!!
beatrix spune:
Ancuta, poate ar fi mai bine sa scrii direct unui administrator! de ex. ADMIN! daca intri la subiectul de la aceasta sectiune intitulat " Ce trebuie sa fac ca sa deschid un nou caz?" gasesti acolo pm-ul!
Ei au nevoie de noi:
beatrix spune:
Vali, au venit cei de la Acasa? Cum a decurs reportajul? cum s-a comportata Crisa?
Ei au nevoie de noi: