Crisa, o fetita luptatoare-cont paypal

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chita spune:

E minunat si impresionant sa vezi cum oamenii se unesc si fac lucruri frumoase pentru a ajuta un ingeras nevinovat ,oameni pe care nu i cunoastem si care ne au intins o mana de ajutor ,multumesc mult NORA,multumesc d-lui DORIN FLESERIU, pentru sprijinul pe care ni l acorda in aceasta campanie,care ii va reda sanatatea mult dorita si asteptata micutei crisa.Multumiri din inima tuturor care ne sunt alaturi ,mama crisei-vali .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisflo34 spune:

Inimoasa mea Soni, multumim mult de tot! Crisa are nevoie de tot ajutorul posbil!

Multumim Nora pentru cont!

Vroiam sa te intreb Nora, sa pun si datele contului facut de tine in primul mesaj?

Pupici la toata lumea!

Cristina, mama Sabinei

http://www.crisa.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Cristina , uf ca tare as vrea sa vad printesa cum va aliniaza pe toti, nu rad ca va ajung din urma...lol.Intoarcem pupici printesei
Contul meu de paypal e aici: danaready@yahoo.com
Doamne ajuta sa mai putem salva un sufletel, din durerile bolii.

Dantje & Martijn & Hannah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

quote:
Originally posted by crisflo34

Inimoasa mea Soni, multumim mult de tot! Crisa are nevoie de tot ajutorul posbil!

Multumim Nora pentru cont!

Vroiam sa te intreb Nora, sa pun si datele contului facut de tine in primul mesaj?

Pupici la toata lumea!

Cristina, mama Sabinei

Cristina, da, poti pui datele!

Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chita spune:

BUNA ZIUA TUTUROR,multumesc din suflet DANTJE ,ca ne ai pus la dispozitie contul tau ,ca esti alaturi de noi aveam nevoie de tine ,multumesc mult si tie LUCIA ,din USA,pentru donatia pe care ai facut o,crisa iti trimite multi pupici ,avem nevoie de prieteni care sa ne ajute sa reusim sa strangem suma si sa plecam in belgia la spitalul sain luc ,doctori ne asteapta,tinem legatura cu ei si sunt foarte optimisti in rezolvarea fistulei biliare ,care mi a chinuit micuta atatia ani .DE trei ani traim un calvar,am trecut prin 6 operatii,mii de complicatii si chinuri greu de descris pentru noi totul e mai complicat,mersul in picioare ,baita ,nu ne petem apleca ca ne doare tubul si se rupe ata care sustine tubul ca sa nu iasa afara din burtica,si trebuie iar mers la spital pentru a fi cusuta pentru a mia oara ,ca deja nu mai are de unde ca e rosie toata si e foarte dureros ,nu putem dormi decat intr o parte iar cand se intoarce in somn se loveste la tub ca intra in ia ,o doare si se trezeste plangand,trebuie sa stea nemiscata si multe altele,iertati ma ca va spun toate astea dar nu mai pot sa o vad asa chinuita ,pe tub curge foarta multa bila aproximativ 50-60 ml in 24 ore ,si debitul creste zilnic .avem mare nevoie de aceasta operatie care o va salva pe crisa de tot calvarul pe care il indura de atatia ani,va rugam din suflet ajutati ne asa cum am vazut ca ati mai facut o si n alte dati .multi pupici de la crisa tuturor -o mamica disperata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Si ca sa spargem gheata 10 euro din partea mea.Doamne ajuta si la mai mare.

Dantje & Martijn & Hannah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisflo34 spune:

Multumim mult Dantje!

Sigur o sa fie cu noroc! Pupici de la Crisa!

Cristina, mama sabinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Dragii mei,

azi am vorbit cu asistenta doctorului Reymond Reding de la UCL-Saint Luc care mi-a confirmat ca, dupa virarea sumei necesare in contul spitalului, toate procedurile se vor derula relativ rapid. Cum vor sosi la spital se vor face analize si investigatii urmate de operatie. Daca totul va fi bine, cu voia Domnului, e posibil ca sederea in spital sa nu fie mai lunga de o saptamana

Acum despre donatii: Soni mi-a cerut adresa mea postala (si i-am dat-o) pentru a-mi trimite niste banuti, Prixi a facut un transfer in contul meu din Belgia. Deasemenea, alte fete de la subiectul "Fetele din Belgia" mi-au promis ca vor dona si ele ceva.

Deci lucrurile incep sa se miste. Azi nu pot sa merg la banca si nici nu stiu daca banii au ajuns deja in cont, dar voi verifica mereu si voi afisa aici situatia.

Pentru oricine face transfer bancar: daca se poate, va rog sa precizati in mesajul atasat transferului si nick-name-ul de pe DC, pentru o mai mare transparenta.

Multumiri si Doamne ajuta!

Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corynutza spune:

Iti multumim din suflet Nora pentru tot ce faci ca sa o ajuti cat mai mult pe Crisa.Si va multumesc din suflet tuturor celor care sunt alaturi de noi.Sper din suflet ca micuta Crisa sa plece cat mai repede in Bruxel si sa "scape de furtun" cum spune ea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Nora, super!

Am trimis email grupului unde lucrez! S-au strans pana acum 60 euro!
Sper cel putin sa se dubleze suma! Va tin la curent!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa

Mergi la inceput